- 13 Eylül 2017
- 664
- 1.375
- 33
- 38
- Konu Sahibi Berenimo877
-
- #1.101
Merak ta etmiyor değilim sabah mi yaptın cnm seninBenim adetten üç gün önce çıktı canım çatlatma iğnemin 12.gğnünde belli oldu zaten iğneler 10gün etki ediyor sonrası bebek varsa ondan kaynaklanan hcg ama tabi siz bilirsiniz
inşallah.. iki yıldır aynı şeyler.. yine gazi hastanesinin yolunu tutmak istemiyorumInş hamilesindir psikolojik agrilardan ben de bıktım
İnşallah vardir bebis yoksa benim gecikmezdi hic12.gün gece yarısı yaptım hem de silik çıkınca sabah tekrarladım
Insallah bebisin seninledir cnm.kizlar benimde bat bugun halsizlik bas donmesi akintim cok ama cok korkuyorum negatifi gorcem die offff 21ne randevu aldim bakalim ne cikicak
Yaptim negatif kizlar
Bat 16 eylul cnmBatın geçmediyse umudunu yitirme
Katiliyorum bnde kizimi ovulasyon testi ile ogrendimben ilk hamileliğimi ovulasyon testiyle anlamıştım adete yakın iki çizgide koyu çıkıyor ve her gün adete yakın yaptım sürekli koyuydu bat gelmeden önce gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı dedim herhalde daha yeni yumurtlama gerçekleşecek. benim çünkü çok düzensizdi adetlerim iki ayı buluyordu. sonra bu konu hakkında araştırma yaparken ovulasyon test adete yakın sürekli pozitif çıkarsa hamileymişsin gerçektende öyleymiş ben 5 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu. diyeceğim o ki ovulasyon testleri gebelık testlerinden hem daha uygun oluyor hemde bat tarıhin gelmeden beş gün önce filan öğrenebiliyorsun hamile olduğunu.
bu topik ye pko şu olup çok hamıle olan kişiler var bazıları soğan kürü yapıyorlar iyi geldiklerini söyleyenlerde var bazıları ovulasyon testlerini kullanarak adet bitiminden başlıyorsun çift çizgiyi bulana kadar her gün yapıyorsun inşallah hamile kalabilirsinMerhaba
Beni de ekleyebilirmisiniz biz bir yıldır istiyoruz ama olmuyor pkoluyum bende bat 26 eylül inşallah bu ay olur çok üzülüyoruz artık pko lu olduğum için adetlerim de düzensiz hep pko lu hamile kalan var mı birde
bu topik ye pko şu olup çok hamıle olan kişiler var bazıları soğan kürü yapıyorlar iyi geldiklerini söyleyenlerde var bazıları ovulasyon testlerini kullanarak adet bitiminden başlıyorsun çift çizgiyi bulana kadar her gün yapıyorsun inşallah hamile kalabilirsin
bebek olduğu zaman da hiç beklememişsin gibi oluyor o yüzden stres yapma cnm başka meşgulıyet bul kendine hiç düşünmemeye çalışÇok teşekkür ederim inşallah ALLAH isteyen herkese bebiş verir kimsenin kucağını boş koymaz çok zor beklemek
Şuan KPSS ye çalışıyorum ama hep kendimi bebek düşünürken buluyorum ALLAH hayırlısını versin inşallah daha zamanı değil demek ki çok teşekkür ederim canım ilgin içinbebek olduğu zaman da hiç beklememişsin gibi oluyor o yüzden stres yapma cnm başka meşgulıyet bul kendine hiç düşünmemeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?