- 26 Aralık 2015
- 12.201
- 20.036
- 398
- 34
- Konu Sahibi Berenimo877
-
- #1.021
Canim ben meryemi yenilerde duydum 14. Gunumde filan. Ozaman basladim okumaya devam ediyorum. Bugun iste 6. Yi okuyacağım ALLAHim insaALLAH faydasi olur sen de benim icin dua eder misin lutfen hamilelerin de duasi kabul olurmus yaBana adet olup temizlendikten sonraki 3. Gun demislerdi. Forumlardada o sekilde yaziyo doye hatirliyorum. Ogle saatleri yaziliyo. Onu iyice arastir. Benim sansima 3. Gunum de cumaya denk gelmisti cok mutlu olmustum. 4 cuma ust uste ya evvel okuyacaktim. O cuma ona da basladim. Bide adet bittigi gun meryem suresinede baslamistim hala bitmedi o devam ediyorum. Sen bu ay gecse bile bidahaki ay hepsini yap.
Aynen bu belirtilerim vardı hamileyimKızlar bişey sorcam benim göğüs ucu çok acıyo sizliyor kasikta ki ağrım da geçmedi bole ağrısı olup hamile olan varmı acaba yarın bata 4 gün kalıyo benim
Aynen bu belirtilerim vardı hamileyimKızlar bişey sorcam benim göğüs ucu çok acıyo sizliyor kasikta ki ağrım da geçmedi bole ağrısı olup hamile olan varmı acaba yarın bata 4 gün kalıyo benim
Canm 8 9 10. Günler bu testler karışık benim afet dongulerim canm 2 ay 26 günde bir 3 ay 35 günde 1 oncelerinde 30 günde 32 günde bir degisiyo yaniCanim senin adet dongunun kacinci gunu bu testler sanki hic tam koyulasmamis gibi
Gerçekten mi cmm ya ama niye ben adet olcam gibime geliyo sürekli halsizm uykum gelio...Aynen bu belirtilerim vardı hamileyim
Hayırlı olsun cnm ne olur benim içinde dua edermsinAynen bu belirtilerim vardı hamileyim
Cnm bende hep adet olucakmisim.sandim hatta eşim boşa test alma çok gördük gecikmelerini dedi ben gittim aldım çift çizgi ve şuan hala goguslerim hassas dokunamiyorumGerçekten mi cmm ya ama niye ben adet olcam gibime geliyo sürekli halsizm uykum gelio...
İnşallah Allah bütün isteyenlere tez zamanda evlat versin kucaklarini boş bırakmasınHayırlı olsun cnm ne olur benim içinde dua edermsin
Cnm bndé öle inan gece sırt üstü yatiom hala o kadar sizliyo göğüslerm ucu bideCnm bende hep adet olucakmisim.sandim hatta eşim boşa test alma çok gördük gecikmelerini dedi ben gittim aldım çift çizgi ve şuan hala goguslerim hassas dokunamiyorum
Amin cnm Rabbim herkse tattirsin o güzel duyguyuİnşallah Allah bütün isteyenlere tez zamanda evlat versin kucaklarini boş bırakmasın
Test yapsana cnm ya yada kan verCnm bndé öle inan gece sırt üstü yatiom hala o kadar sizliyo göğüslerm ucu bide
Cnm evde test var bi yapayım şimdi ama cikmiycak sankiTest yapsana cnm ya yada kan ver
Yaptm cnm negatifTest yapsana cnm ya yada kan ver
Senin söylediklerin de belirti tabi ki. Ani baş dönmesi felan. Şu an kaç günün var adet olmayaKızlar bana da yorum yapn
9 gün var tahmini yani şöyleki ben bu ay tek ilişki yaşdm maalesf oda ovulasyon testinde kıpkrmızı çift çzgiyi gördgm gece bugün 7.gün o günden sonrakiSenin söylediklerin de belirti tabi ki. Ani baş dönmesi felan. Şu an kaç günün var adet olmaya
Sabırla beklemek tek çare galiba. Benim de 4-5 günüm var. Belirtim var. Dün dayanamadim test yaptım Sonuç tek çizgi Negatif9 gün var tahmini yani şöyleki ben bu ay tek ilişki yaşdm maalesf oda ovulasyon testinde kıpkrmızı çift çzgiyi gördgm gece bugün 7.gün o günden sonraki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?