- 2 Mart 2017
- 676
- 362
- 23
- Konu Sahibi Berenimo877
-
Ne oluyor böyle yaprak dökümüBenim umutlar ekime kaldı.
Hayırlısı olsun yeni ay yeni umutlar inşallahBu ayda gördük kırmızıyıhayaller başka aylara kaldı kızlar bende de
İnşallah. Vakti zamanı ne zamansa ozaman olur.Hayırlısı olsun yeni ay yeni umutlar inşallah
hadi inşallahhh canım :) güzel haberlerini bekliyorummEvet canm dün akşam yaptım onu
Valla bu halde bile çift çizgi mutluluk veriyorTüh be:) valla cıksın pozitif göriyimm bi hepsini bagıslıcam ovu testlerini
İnşallah bakalım calismalar devam ediyorhadi inşallahhh canım :) güzel haberlerini bekliyorumm
benimde öyle 11 inde çatlatma iğnesi oldum 12 hün sonra belli oluyormuş sanırımİnşallah bakalım calismalar devam ediyor
Bilirim sora gebelik testlerine sıra gelince ışıkla dakiklarca beklemeyide iyi bilirim:)Valla bu halde bile çift çizgi mutluluk veriyor
Bence hamilesin benimde hep oyleydi. Kesin hamilesin. Ben hamilelik testi yapmadim son hafta stresli gecti kesin yap hemenEki Görüntüle 2044903 Kizlar gunaydin adetime 6 gun var ama ovulasyon testim hep boyle cikiyor sizce neden hamilemiyim acaba diye testte yaptim negatif cikti yani ben bidahami yumurtluyorum acaba anlamadim
Ayy mesajını görünce çok mutlu oldum inşallah canım benim hayırlısı bakalımBence hamilesin benimde hep oyleydi. Kesin hamilesin. Ben hamilelik testi yapmadim son hafta stresli gecti kesin yap hemen
EKİM AYINA İNŞALLAH HEPİMİZEBu ayda gördük kırmızıyıhayaller başka aylara kaldı kızlar bende de
Test yaptin mi. Ben eminim ya ovulasyon baska turlu asla koyu cikmiyoAyy mesajını görünce çok mutlu oldum inşallah canım benim hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?