Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla maddi gucunuz varsa bebek isteginiz icin her yol mubahtir abim de sorun vardi asilama tedaviler tutmadi ilk tup bebekte bir kiz bir erkek bebekleri oldu ama yapilmaza belkide yillarca bebek hasreti cekip gecireceklerdi zamni ama.onlar bebeklerini severek gecirdi tabi bu sizin tercihiniz insallah kendiliginden olur canim

Ben kürtajdan sonra henüz adet beklemesindeyim, bebek denemeleri ne zaman olur bilemiyorum psikolojimiz ve aramız bozuk çünkü.

Bayanlar benim adetim 5 gün gecikti. Gebelik belirtisi hic yok. Sadece lavabo ihtiyacim oluyor normalden fazla. Test yapmadim daha. bundan önce sürekli hüsran yaşadık. Ne zaman gebelik testi alsam adetim gelmeye başladı. Eşimde üzülmeyelim diye yaptırmiyor. 7 aylık evliyim. Yine hüsran diye korkudan birşey yapamiyorum. Adetim de duzenlidir normalde

Yaaaaa neden yapmiyosun belki ilk hamilemiz sen olursun . Hadi yap bi test. Belirtilerin geneli psikolojik oluyo zaten

Evde yapılan gebelik testinde pozitif sonuç aldım. Ayni testi tekrarladim sonuc ayni. Ikinsinde de ikinci çİzgi baya belli. Bat bugün.

Uc beş gün önce hamile kalmaya yardımcı olan çay sanarak hamilelere verilen bir çayı içmişim. Içinde ısırgan otu, böğürtlen yaprağı filan var. Test sonucunun yanlış çıkmasına sebep olur mu?

göğüslerim günlerdir cok ağrıyor (5-6 ay da bir oluyor), basim ağrıyor ( normalde baş ağrısı cekmem) bir de sırtım ağrıyor. Genel olarak yorgunum. Sizce hamile miyim. Embriyo tutunsun diye ne yapmalıyım?

İdrardan yapılan gebelik testi gündüz yapilmasi dogru sonuç verir mi?

Verebilir. Eğer test HCG testinde adetten bir iki gün önce sonuç vermeye başlıyor. Ama siz geciktikce testin hamile olduğunuzu anlaması o kadar kolaylaşıyor. Eğer adetinizden çok gecikmemisseniz sabah ilk idrarımızı ölçün onun içindeki HCG yoğunlugu daha çok, hamileyseniz test bunu daha kolay yakalar.

Yarin sabaha yapmak daha uygun olur öyleyse.
inn

Canim tutunmasi icin hicbirseybyapma rahat ol. Ben ne denizde atlayanlar ziplayanlar duydum bebekleri tutunmus. Ne guzel. Allah kucagina almayi nasip etsin. Peki ilk denemenmiydi

İdrardan yapılan gebelik testi gündüz yapilmasi dogru sonuç verir mi?
Canim senin 5 gun gecmis eger varsa herturlu sonuc verir. Ben sabah idrariyla birsuru ovulasyon testi yapiyodum hic cikmiyodu yumurtlamiyomuyum falan diyodum. Sonra bembeyaz idrarla yaptim tam ovulasyon gunuymus kopkoyu cikti. Eger b hcg varsa kesin cikar.

Hayirlisi ins. Yarin yapacagim Allah'ın izniyle

Canim tutunmasi icin hicbirseybyapma rahat ol. Ben ne denizde atlayanlar ziplayanlar duydum bebekleri tutunmus. Ne guzel. Allah kucagina almayi nasip etsin. Peki ilk denemenmiydi
Kasimdan beri deniyoruz. 34 yaşındayım gec evlendim ve ilk çocuk için deniyoruz. erkek infertilitesi sorunumuz var daha tam tedaviye başlamadık, bakalım bebiş tutarsa detayli yazarim. Bana benim hamile kalmam mucize gibi geliyor ama annemin duaları tutmuş olabilir.
Şans eseri sabah test yaptim da farkettim, normalde test yapmıyordum ( fırsatım da olmuyor du kırmızılar hemen geliyordu). Hala kırmızılar gelmedi. Gelmesinler. Allah hepimize nasip etsin inşaallah.

Günaydınlar. Test sonucum negatif çıktı Bu sonucu almaktan korkuyorum. Daha adetim de olmadi ne yapacam bilemiyorum

Ne yapacağımı bilmiyorum artık gerçekten o kadar ilaç falan hiç bir işe yaramıyor demek ki olmuyor olmuyor olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…