Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar gunaydin adetime 6 gun var ama ovulasyon testim hep boyle cikiyor sizce neden hamilemiyim acaba diye testte yaptim negatif cikti yani ben bidahami yumurtluyorum acaba anlamadim

Arkadaşlar malesef ben bat 18 olmasına rağmen bu sabah kırmızı kartı gördüm
Üzülme cnm ya benimde 3.4 gün var bata ama galiba bndé adet olcam umudum pek kalmadi.hakkımızda hayırlısı olsun diyelm bugün mübarek Cuma günü Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah

Üzülme cnm ya benimde 3.4 gün var bata ama galiba bndé adet olcam umudum pek kalmadi.hakkımızda hayırlısı olsun diyelm bugün mübarek Cuma günü Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah
Amin cnm inşallah rabbim inşallah sana nasip etmiştir bu ay

Bu başlığı çok sevdim niye daha önce görmediysem. Bizde bu ay denemeye başladık bat 23 eylül. Benimde kızlar belimde ve sol kasığımda baya ağrı oluyor. Yani her zaman değil ama ara ara oluyor. İnşallah isteyen herkesin hemen sağlıklı bebeği olur.

Kızlar birşey sormak istiyorum. Gebelik testini sabah yapmakmı mantıklı olan yoksa idrara sıkışıkken herhangi bir zamanmı.

Kızlar üstteki testi az önce yaptim ortadaki dün gece alttakini 2 gün önce yaptim

Eklentiler

• 20170915_113959-1-1.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…