- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
- 53
- Konu Sahibi Berenimo877
-
Testinin resmi varmıCnm bndé dün ovu testi yaptm çok silik cikti hamile degilm bndé heralde 8.9 gün var bata bakalım hayırlısı Allahtan
Bata 2 gün varSen bi test yapsana. 3 gunde adetinin sokulmesi gerekirdi. Bata kac gun var
Var cnm 2 gün önce yapmıştım ovu testı bu gebelik testi değil yani pek umutlu degilm ama 2 gündür belimde de ağrı var Rabbim herkse hayırlı evlatlar versin jinşallahTestinin resmi varmı
Canım hayırlı olsun. Çok sevindim senin adına. Adet oldum bugün bnde üç gün gecikince heycanlanmıştımKizlar oncelikle herkese selam. Sabah adet oldum diye dusunmustum cok da karnim agriyodu. Ilac iccektim dur once bi test yapiyim dedim. Cunku birkac gundur ovulasyon testlerim koyu cikiyodu. Gebelik testi yaptim pozitif kan verdim o da 260. Cok sukur Allah'a. Tabi hicbirsey belli degil Allah'ım sonunu hayir etsin onemli olan o.
Ama kizlar ben duanin gucune cok inaniyorum. Bu ay 110 kere Bismillahirrahmanirrahim yazdim ve iliski de bile cikarmadim üzerimden. ( Bu konuda farkli dusunen olabilir saygi duyarim). Meryem suresini okuyodum. Baslamistim 41 gun okunuyo cok sukur ara vermeden devam edebilicem insallah. Bundan onceki 4 ay takinti yapmiyim diye hic dua fln denememistim. Allaha bi sukur tamamina ersin insallah. Benim hikayemde boyle. Ben cocugum olmuyo demekki diye dusunuyodum. Benim gibi modu dusen varsa sakin umutsuz olmasinlar. Oluyo iste. Allah nasip etmeyecegi seyi koymazdi kalbimize
InsaALLAH canim benim RABBIM bizlere de versin bebis haber et mutlaka:)insallah yukselmemistir kuzucum ya bakmadan yaptm bat 18 eylul 21ne randevu aldim gebelikte olabilr insallahhhh
Inşallah amin cnmVar cnm 2 gün önce yapmıştım ovu testı bu gebelik testi değil yani pek umutlu degilm ama 2 gündür belimde de ağrı var Rabbim herkse hayırlı evlatlar versin jinşallah
vücüdün iltihaplanmış olabılır böyle birşey hamilelikte değilde ondan önceleri yaşamıştım iltihaptan kaynaklanıyormuş agrılarKızlar sırtımın ağrısından sabaha kadar yatamadım ergenlikte en son böyle ağrı çekmiştim. Kemiklerim etlerim geriliyo gibi ağrıyo. Tutulma gibi değil. Hamile arkadaşlar sizde böyle ağrılar yaşadınız mı
BENİM DE BAT TARİHİM 10 EYLÜLDÜ AMA 8İNDEN BERİ ADET SANCISI GİBİ KARIN AĞIRISI VE BAŞ AĞRISI ÇEKİYORUM GEBELİK VAR MIDIR?Benim de öyle ağrım olmuştu canım korkma bence adet dönemi belirtileri yaşıyorsun zaten
canım beni de ekler misin bat 19 EylülKizlar liste yapicam musait bir zamanda biraz birikelim. Masallah hepimiz bayadir uğraşıyoruz birbirimizin halinden anlariz :). 3. Ayimda sogan kuru denedim. Bisey olmadi devam etmedim. Hormon testlerim normal. 2. Aydan beridirde ovulasyon testi kullaniyorum kısacası yumurtlamayi kacirdigimi dusunmuyorum. Ama olmadi iste nasip. Yeni ay yeni heyecan insallah bol hamileli bir topigimiz olur
canım beni de ekler misin bat 19 EylülKizlar liste yapicam musait bir zamanda biraz birikelim. Masallah hepimiz bayadir uğraşıyoruz birbirimizin halinden anlariz :). 3. Ayimda sogan kuru denedim. Bisey olmadi devam etmedim. Hormon testlerim normal. 2. Aydan beridirde ovulasyon testi kullaniyorum kısacası yumurtlamayi kacirdigimi dusunmuyorum. Ama olmadi iste nasip. Yeni ay yeni heyecan insallah bol hamileli bir topigimiz olur
siz de gebelikte aynı durumu yaşadınız mı yoksa adet mi olacağıma işaretBENİM DE BAT TARİHİM 10 EYLÜLDÜ AMA 8İNDEN BERİ ADET SANCISI GİBİ KARIN AĞIRISI VE BAŞ AĞRISI ÇEKİYORUM GEBELİK VAR MIDIR?
InsaALLAH bebisin senledir canim benim hayirlisylabat 10 eylüldü ancak cumadan beri sancı çekiyorum ve akıntım yumurtlamadan itibaren çoğaldı. ara ara karnımda ve başımda ağrı da var... gebelik ihtimali var mıdır sizce... bugünü de adet olmadan geçirirsem sabah test yapacağım ama öncelikle sizlere danışmak istedim.
Amin cnm rabbimin bildiği her şeyden güzeldir hakkımızda hayırlısı neyse o olsunCnm bndé dün ovu testi yaptm çok silik cikti hamile degilm bndé heralde 8.9 gün var bata bakalım hayırlısı Allahtan
inşallah güzel duanız için çok teşekkür ediyorumInsaALLAH bebisin senledir canim benim hayirlisyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?