- Konu Sahibi Berenimo877
-
Yaptım ama negatif çıktıBence sen test yapmalısın benimde üç gün önceden çıkmıştı
Benim de öyleydi canım kasıklarda ağrı oldu ara ara adete yakında akıntı oldu aynı anlattığın gibi başkada bi belirti yoktu bide hafif bel ağrısı vardı. İnşallah gönlünce olur Rabbim hayırlı haberler versin inşallahKızlar benim yumurtlamam 1 eylüldü bat 15 eylül bugün kasık ağrım vardı ara ara gelen ağrı da değil sızlanma. Akşam wc ye gittim sümüksü şefaf uzayan akıntı geldi tekrar yumurtluyo olabilirmiyim? Çünkü baya geldi yoksa hamilelik belirtisi mi? Böyle birşey yaşayan var mı acaba
Bende de hafif bel ağrısı var akıntı şaşırttı beni ayyy inşallah hamileyimdir. Sende bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah canım banada dua etBenim de öyleydi canım kasıklarda ağrı oldu ara ara adete yakında akıntı oldu aynı anlattığın gibi başkada bi belirti yoktu bide hafif bel ağrısı vardı. İnşallah gönlünce olur Rabbim hayırlı haberler versin inşallah
Cnm bndé de aynı belirtiler var bide sürekli tuvalete gidiyorum niye böyle oldu anlamadım bata 10 gun var benimBende de hafif bel ağrısı var akıntı şaşırttı beni ayyy inşallah hamileyimdir. Sende bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah canım banada dua et
Ederim canım tabiki :)Bende de hafif bel ağrısı var akıntı şaşırttı beni ayyy inşallah hamileyimdir. Sende bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah canım banada dua et
Yani boşuna gidip test yapmayayim diyorsunCnm bnmde bat o tarih bnce çıkmaz diye dusunuyorm sıcak şeyler ic bnce limonlu felan
Evde varsa dene cnm istiyosan ama erken ya zamanı erken çıkmazsa üzülme diye dedim sakin yanlış anlama tatlimYani boşuna gidip test yapmayayim diyorsun
Benimde 5 gün var ama yumurtlama akıntısı gibi tek fark bu daha fazla olmasıCnm bndé de aynı belirtiler var bide sürekli tuvalete gidiyorum niye böyle oldu anlamadım bata 10 gun var benim
İnsallah bu gruptaki herks bu ay hamile kalır herkesin yüzü güler cnmBenimde 5 gün var ama yumurtlama akıntısı gibi tek fark bu daha fazla olmasıhayırlısı bakalım inşallah sağlıklı bi hamilelik haberidir bunlar
maalesef benim olmadiİnsallah bu gruptaki herks bu ay hamile kalır herkesin yüzü güler cnm
İnşallah cnm hayirlisi Allahtan üzülme dua et bol bolmaalesef benim olmadi4 gun erken geldi adetim diger aya kaldi umutlar
İnsallah bu gruptaki herks bu ay hamile kalır herkesin yüzü güler cnm
Yok cnm yanlış anlamadım sağol ama ben kanda çıkıyor diye biliyorumEvde varsa dene cnm istiyosan ama erken ya zamanı erken çıkmazsa üzülme diye dedim sakin yanlış anlama tatlim
Amiiin canım inşallahİnsallah bu gruptaki herks bu ay hamile kalır herkesin yüzü güler cnm
Cnm belki 1.2 gün kala çıkabilir kanda ama tam bilmiyorm inşallah hamilesin dir tatlımYok cnm yanlış anlamadım sağol ama ben kanda çıkıyor diye biliyorum
İnşallah tutmustur cnmKızlar merhana benden 2 gündür açık kahverengi koyu sarı seklinde bazen jelimsi bazen akıskan akıntı geliyor ve şancı var ara ara orada. yumurtalama günü adetime göre 5 gün önceydi ve onu değerlendirdik sizce ne olabilir? bu arada adete 9 gün var
Inşallah cnm yaaİnşallah tutmustur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?