Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim yumurtlamam 1 eylüldü bat 15 eylül bugün kasık ağrım vardı ara ara gelen ağrı da değil sızlanma. Akşam wc ye gittim sümüksü şefaf uzayan akıntı geldi tekrar yumurtluyo olabilirmiyim? Çünkü baya geldi yoksa hamilelik belirtisi mi? Böyle birşey yaşayan var mı acaba

Benim de öyleydi canım kasıklarda ağrı oldu ara ara adete yakında akıntı oldu aynı anlattığın gibi başkada bi belirti yoktu bide hafif bel ağrısı vardı. İnşallah gönlünce olur Rabbim hayırlı haberler versin inşallah

Bende de hafif bel ağrısı var akıntı şaşırttı beni ayyy inşallah hamileyimdir. Sende bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah canım banada dua et

Bende de hafif bel ağrısı var akıntı şaşırttı beni ayyy inşallah hamileyimdir. Sende bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah canım banada dua et
Cnm bndé de aynı belirtiler var bide sürekli tuvalete gidiyorum niye böyle oldu anlamadım bata 10 gun var benim

Kizlar benim bat 18 eylul, bugun belimin sag tarafinda hafif bir sizlama var ama cook az, bir de beyaz ve ara ara sari gibi akintim var, sizce hamilelik belirtisi olabilirmi??

Kızlar merhana benden 2 gündür açık kahverengi koyu sarı seklinde bazen jelimsi bazen akıskan akıntı geliyor ve şancı var ara ara orada. yumurtalama günü adetime göre 5 gün önceydi ve onu değerlendirdik sizce ne olabilir? bu arada adete 9 gün var

İnşallah tutmustur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…