Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mucizelere inanmak gerekir :) iki yıldır o kadar çok hikayeyle karşılaştım ki.. inşallah mutlu sonla biten hikayelere eklenirsin sende ,bizde :dua: :dua: umudunu kaybetme:KK74:
insallah canim benim senin durumun ne canim mesajlari okumadim geriye donuk halim yoktu yeni kalktim halsizim

insallah canim benim senin durumun ne canim mesajlari okumadim geriye donuk halim yoktu yeni kalktim halsizim
18 ini bekliyorum bende büyük bi sabırsızlıkla.. iki yıldır deniyoruz.. sebepsiz infertilite. bir kez aşılama denedik olmadı, bu ay da olmazsa yine aşılama o da olmazsa en son çare tüp bebek.. inşallah bunların hiçbirine gerek kalmaz ve bu ay bu bekleyiş son bulur..

Amin kizlar Hala inanamiyorum hala saka gibi. Ama ben bu hamilelik olayinda cok arastirdim cok kafayi bozdum herseyi ogrendim herseyi kafaya taktim. Hamileyken gruplara fln girmicem. Takinti yapmamak icin. Bu konuda sikintilarim var zaten. Cahillik bilgisizlik gercekten mutluluktur. Bu tarz konularda :KK66:
kesinlikle katılıyorum hiç ilğilenme bakma takip etme bile doktoruna git gel sadece

18 ini bekliyorum bende büyük bi sabırsızlıkla.. iki yıldır deniyoruz.. sebepsiz infertilite. bir kez aşılama denedik olmadı, bu ay da olmazsa yine aşılama o da olmazsa en son çare tüp bebek.. inşallah bunların hiçbirine gerek kalmaz ve bu ay bu bekleyiş son bulur..
insallah canim stres cok etkiliyormus sakin stres yapma insallah bu ay tutar dua edelim tatlim

insallah canim stres cok etkiliyormus sakin stres yapma insallah bu ay tutar dua edelim tatlim

İş yerinde bile o kadar çok stres yaşıyorumki geceleri uykum kaçıyo:KK43: hayırlısı diyorum artık... olacağına inanıyorum bu ay olmazsa daha sonra.. ama olacak, Rabbim bu mutluluğu bana, eşime yaşatacak.. aksini hiç düşünmedim, düşünmek istemedim.. Allah'ım büyük inşallah bizlerde güzel haberler veririz...

Kizlar oncelikle herkese selam. Sabah adet oldum diye dusunmustum cok da karnim agriyodu. Ilac iccektim dur once bi test yapiyim dedim. Cunku birkac gundur ovulasyon testlerim koyu cikiyodu. Gebelik testi yaptim pozitif kan verdim o da 260. Cok sukur Allah'a. Tabi hicbirsey belli degil Allah'ım sonunu hayir etsin onemli olan o.
Ama kizlar ben duanin gucune cok inaniyorum. Bu ay 110 kere Bismillahirrahmanirrahim yazdim ve iliski de bile cikarmadim üzerimden. ( Bu konuda farkli dusunen olabilir saygi duyarim). Meryem suresini okuyodum. Baslamistim 41 gun okunuyo cok sukur ara vermeden devam edebilicem insallah. Bundan onceki 4 ay takinti yapmiyim diye hic dua fln denememistim. Allaha bi sukur tamamina ersin insallah. Benim hikayemde boyle. Ben cocugum olmuyo demekki diye dusunuyodum. Benim gibi modu dusen varsa sakin umutsuz olmasinlar. Oluyo iste. Allah nasip etmeyecegi seyi koymazdi kalbimize

Ya çok sevindim cnm rabbim bebegimize demeyide nasip etsin bizlere burda

Kizlar oncelikle herkese selam. Sabah adet oldum diye dusunmustum cok da karnim agriyodu. Ilac iccektim dur once bi test yapiyim dedim. Cunku birkac gundur ovulasyon testlerim koyu cikiyodu. Gebelik testi yaptim pozitif kan verdim o da 260. Cok sukur Allah'a. Tabi hicbirsey belli degil Allah'ım sonunu hayir etsin onemli olan o.
Ama kizlar ben duanin gucune cok inaniyorum. Bu ay 110 kere Bismillahirrahmanirrahim yazdim ve iliski de bile cikarmadim üzerimden. ( Bu konuda farkli dusunen olabilir saygi duyarim). Meryem suresini okuyodum. Baslamistim 41 gun okunuyo cok sukur ara vermeden devam edebilicem insallah. Bundan onceki 4 ay takinti yapmiyim diye hic dua fln denememistim. Allaha bi sukur tamamina ersin insallah. Benim hikayemde boyle. Ben cocugum olmuyo demekki diye dusunuyodum. Benim gibi modu dusen varsa sakin umutsuz olmasinlar. Oluyo iste. Allah nasip etmeyecegi seyi koymazdi kalbimize
Çok mutlu oldum canımm allahım tamamına erdirsin inşaallah :anneadayı: Hamile haberleri alınca çok mutlu oluyorum :KK200:

Herkese merhaba, benim de bat 25 Eylül ve denemede 14.aydayız eşimde de bende de hiçbir sorun çıkmadı sebepsiz olanlardanız.. inşallah bu sefer güzel haberleri alırım

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum. Gercekten saka gibi bide Pocahantas01 Pocahantas01 benim cok agrim var. Adet gunum bugun benim. Ovulasyon takibi yaptigim icin emin konusuyorum. Sanki adet olmusum gibi

Kızlar bugün dr a gittim sadece nokta gibi birşey gördü dr muhtemelen keseyi burdan görüver haftaya gel dedio_O Nasıl beklicem bilmiyorum insan hemen herşeyi görmek istiyor:KK51:

kizlar agrilarim hafifledi bata 9 gun var beyaz akintim var bugunde su gbi rengi kıvami belirtimidir canlar

aminn cnm ya insallah ya bizde guzel haberleri verelim insallah yarabbim bizimde yüzümuze gulsun bnm 3 gundur felaket derecede sol kasgimda agrim vardi hala hafif hafif batio bugun akintim cogaldi su gbi gelio bde dikkat ettigim bir anda ates basio ter boşalio sanki vucudumdan ama ayaklarim buz kesio

aminn cnm ya insallah ya bizde guzel haberleri verelim insallah yarabbim bizimde yüzümuze gulsun bnm 3 gundur felaket derecede sol kasgimda agrim vardi hala hafif hafif batio bugun akintim cogaldi su gbi gelio bde dikkat ettigim bir anda ates basio ter boşalio sanki vucudumdan ama ayaklarim buz kesio
Bndé de soğuk ter oluo cnm arada belime vuruyor ama sol kasikta sizi şeklinde hoc geçmio 3.4 gündür Hayır olsun inşallah

Back