- 28 Ekim 2014
- 403
- 469
- 53
- Konu Sahibi Berenimo877
Hepimizin hakkında hayırlı olsun benimkide daha kesin değil hala test yanlıştır diye düşünüyorum
belirtiler varmış neden yanlış olsun? Spirali çıkartır çıkartmaz hamile kalmışsınız ne güzel.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimizin hakkında hayırlı olsun benimkide daha kesin değil hala test yanlıştır diye düşünüyorum
Ay hadi inşallah cnmKizlar lekelenme geldi ve durdu agri magrida gitti ben simdi doktora gitcem aksama
Test yapsana canımKizlar lekelenme geldi ve durdu agri magrida gitti ben simdi doktora gitcem aksama
Sen 18. Gun yumurtlamis olabilirsin tabiki erken. 34 gun diyosunKizlar adetimin 18.gunu ovu testi pozitif gosterdi ve 25. Gun kan testim 0,2 cikti ..sizce erkenmiyaptim yada olsaydi cikarmiydi adetim 34 .gundebir geliyor ..![]()
Ama diyorum olsa kanda cikardi cok buyuk hayal krikligi yasadim..klomende kullandim.bu ay yumurtlamayida yakaladim kesin cikar dedimSen 18. Gun yumurtlamis olabilirsin tabiki erken. 34 gun diyosun
Kizlar oncelikle herkese selam. Sabah adet oldum diye dusunmustum cok da karnim agriyodu. Ilac iccektim dur once bi test yapiyim dedim. Cunku birkac gundur ovulasyon testlerim koyu cikiyodu. Gebelik testi yaptim pozitif kan verdim o da 260. Cok sukur Allah'a. Tabi hicbirsey belli degil Allah'ım sonunu hayir etsin onemli olan o.
Ama kizlar ben duanin gucune cok inaniyorum. Bu ay 110 kere Bismillahirrahmanirrahim yazdim ve iliski de bile cikarmadim üzerimden. ( Bu konuda farkli dusunen olabilir saygi duyarim). Meryem suresini okuyodum. Baslamistim 41 gun okunuyo cok sukur ara vermeden devam edebilicem insallah. Bundan onceki 4 ay takinti yapmiyim diye hic dua fln denememistim. Allaha bi sukur tamamina ersin insallah. Benim hikayemde boyle. Ben cocugum olmuyo demekki diye dusunuyodum. Benim gibi modu dusen varsa sakin umutsuz olmasinlar. Oluyo iste. Allah nasip etmeyecegi seyi koymazdi kalbimize
Ben 7 gun kala erken gebelik testi yaptim cikmadi. Tamam o test diceksin ama daha 9 gun var cikmayadabilir yaniAma diyorum olsa kanda cikardi cok buyuk hayal krikligi yasadim..klomende kullandim.bu ay yumurtlamayida yakaladim kesin cikar dedim
Hamile misin cnm senBen 7 gun kala erken gebelik testi yaptim cikmadi. Tamam o test diceksin ama daha 9 gun var cikmayadabilir yani
canım benim üzülme allahım en yakın zamanda tekrar nasip etsin inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınKızlar çok kötüyüm dün yaşadığım mutluluk bugün Son buldu gece ağrı içinde uyandım ve kanamam başladı sabahtan beri hastanedeyim doktor kimyasal gebelik dedi amliyacaginiz bebek yok çok kötüyüm
gözün aydın canım allah sağlıklı gebelik yaşatsın inşallah bizlerede dua et :)Kizlar sonucu aldm hamileyim 119 degerim isteyen herkes bu guzel habero alsin insallah
gözün aydın tatlımm çok güzel bu grupta bir sürü hamiş vaaar :)Öyle yapicam sabah 8 de gidicem gün içinde alırım sonucunda inşallah
yaaaaa o kadar sevindim kiiiii bak olmuyor diyordun canım yaaa :))) gözün aydın valla şimdi keyfini sürme zamanı rabbim banada nasip eder inşallahKizlar oncelikle herkese selam. Sabah adet oldum diye dusunmustum cok da karnim agriyodu. Ilac iccektim dur once bi test yapiyim dedim. Cunku birkac gundur ovulasyon testlerim koyu cikiyodu. Gebelik testi yaptim pozitif kan verdim o da 260. Cok sukur Allah'a. Tabi hicbirsey belli degil Allah'ım sonunu hayir etsin onemli olan o.
Ama kizlar ben duanin gucune cok inaniyorum. Bu ay 110 kere Bismillahirrahmanirrahim yazdim ve iliski de bile cikarmadim üzerimden. ( Bu konuda farkli dusunen olabilir saygi duyarim). Meryem suresini okuyodum. Baslamistim 41 gun okunuyo cok sukur ara vermeden devam edebilicem insallah. Bundan onceki 4 ay takinti yapmiyim diye hic dua fln denememistim. Allaha bi sukur tamamina ersin insallah. Benim hikayemde boyle. Ben cocugum olmuyo demekki diye dusunuyodum. Benim gibi modu dusen varsa sakin umutsuz olmasinlar. Oluyo iste. Allah nasip etmeyecegi seyi koymazdi kalbimize
Yanlız benim hala adet sancısı oluyokızlar benimde bata 4 gün kaldı adet sancılarım başladı bu ayda umudum yok![]()
Ya o kdr istiyorumki seni de birlikte basladik bu seruvene. Sakin kimse adet sancilarim basladi demesin. Bundan once nasil sanci cekiyosam aynisinu cektim. Benim yumurtaliklarimda agri olmaz genelde rahim kisminda elektrik carpmasi gibi ziplatan sancilar girer cikardi. Bu ay gunu gunune o bile ayniydi. Vajinamda batma coktu. Adet onceside oyle olurum. Yani hic ama hicbir belirti yasamadim. Hala da inanamiyorum. Adet ilk gun gelir ama tam anlamiyla gelmesi bikac saati bulur ya. Suan tam gelmeye baslamadan onceki gibiyim. Yani hicbir fark yok. Ama ovulasyon testi kesinlikle bi ornek oluyo. Daha once adetten once ovulasyon testleri. Hayalet cizgi cikardi. 4 gundur yapiyorum baya netti en son dun cok koyuydu. Sende varsa elinde ovu. Testi yap eklesene burayakızlar benimde bata 4 gün kaldı adet sancılarım başladı bu ayda umudum yok![]()
Yularda uzunnn uzunnn yazdim :)Hamile misin cnm sen
Cnm normal test yapsana kac gun kaldi adetineYularda uzunnn uzunnn yazdim :)
canım ben resimleri atmıştım geçen gün ondan sonra 2 kere daha yaptım ovu testini benimki giderek silikleşti bende dedim heralde bu yumurtlama ovutestimde bitti yapamıyorumda ama inan hiç umudum yok 6. ayım bu ay çok bunaldım artık eltimde hamileymiş ilk ayında tuttu bi tuhaf oldum eşimden test istedim yarın sabah yapıcam. benim ağrılarım 2 gün önceden başlar ama bu ay 5 gün önce başladıYa o kdr istiyorumki seni de birlikte basladik bu seruvene. Sakin kimse adet sancilarim basladi demesin. Bundan once nasil sanci cekiyosam aynisinu cektim. Benim yumurtaliklarimda agri olmaz genelde rahim kisminda elektrik carpmasi gibi ziplatan sancilar girer cikardi. Bu ay gunu gunune o bile ayniydi. Vajinamda batma coktu. Adet onceside oyle olurum. Yani hic ama hicbir belirti yasamadim. Hala da inanamiyorum. Adet ilk gun gelir ama tam anlamiyla gelmesi bikac saati bulur ya. Suan tam gelmeye baslamadan onceki gibiyim. Yani hicbir fark yok. Ama ovulasyon testi kesinlikle bi ornek oluyo. Daha once adetten once ovulasyon testleri. Hayalet cizgi cikardi. 4 gundur yapiyorum baya netti en son dun cok koyuydu. Sende varsa elinde ovu. Testi yap eklesene buraya
Kizlar oncelikle herkese selam. Sabah adet oldum diye dusunmustum cok da karnim agriyodu. Ilac iccektim dur once bi test yapiyim dedim. Cunku birkac gundur ovulasyon testlerim koyu cikiyodu. Gebelik testi yaptim pozitif kan verdim o da 260. Cok sukur Allah'a. Tabi hicbirsey belli degil Allah'ım sonunu hayir etsin onemli olan o.