Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hatirliyomusn bi ara hergun hamile haberi aldim yaziyodum. Grcen ay adet oldugum gun ilk denemede tutturan birini duymustum ve cok moralim bozulmustu. Onun icin degil kendim icin. Ama sabir dedim. Bu kdr haber aliyosam bunlarda benim sinavim diye dusundum. Kul sıkışmayınca hızır yetismezmis dedim hep. Ne desem bos biliyorum ama kendini kotu hissetme. Ben bu ay olmazsa doktora bile gitmicektim. Cocugu olmayan tek cift biz olmayiz napalim dedim. Ama zamani var. Hep olumsuz olucaksa olmasin dedim. Seninde mutlulugun cok yakin emin ol buna kalpten inaniyorum. Bundam sonra her namazda herkese dua edicem

Amin kizlar Hala inanamiyorum hala saka gibi. Ama ben bu hamilelik olayinda cok arastirdim cok kafayi bozdum herseyi ogrendim herseyi kafaya taktim. Hamileyken gruplara fln girmicem. Takinti yapmamak icin. Bu konuda sikintilarim var zaten. Cahillik bilgisizlik gercekten mutluluktur. Bu tarz konularda

Aynen insani cok etkiliyo 10 gun once ogrwnenler bile oluyor ..bizdede cikmayinca umidsizlige kapiliyoruz ..psikoloji cokuyor olacagi varsada olmuyor ondan sonra

Kizlar pkoluyum. Adetin 3. Gününde yapilan hormon sonuçlarım. Sizce nasil

Eklentiler

• IMG_20170908_144542.png
    108,9 KB · Görüntüleme: 78
sağol canım allah razı olsun allaım sana sağlıklı gebelik yaştsın inşallah ben bu ay adet olunca gidicem doktora belki bir şey vardır bilemiyorum

B Berenimo877 cok sevindim canim gozun aydinnnn.....

kizlar benimde 6 gunum geçiyor testlerde negatif doktora gittim birsey görünmuyor kis veya sorunda yok dupaston vereyim bebek varsa tutar yoksa adet olursun kan almayalim simdi dedi iki gundur adet agrilarim gelil gidiyor olacam zannediyorum geri geciyor leke bile yok

Kan almak daha kolay değil mi? ilacın sonuç vermesini beklemektense kana bakmak daha kısa yolmuş gibi geldi bana tabi bi bilgim olmadan konuşmak kolay :) bi bildiği vardır elbet doktorun.inşallah geç döllenmeyle hamile kalmışsındır :)

insallah canim sanirim rahim duvarinda cok kalisma falan gormedi sorunda gorunmuyor dedi bu ilaci kullan bakalim dedi bilmiyorum umudum yok keske bir mucize olsa canim yaa
1 hafta once sag kasigimda cok agri oldu akintim oldu sonra gecti akinti ve agri kalamdi simdi adet agrilari gelip gidiyor 2 gündür ama umutsuzum haftaya saglik ocagina kan veririm belki

mucizelere inanmak gerekir :) iki yıldır o kadar çok hikayeyle karşılaştım ki.. inşallah mutlu sonla biten hikayelere eklenirsin sende ,bizde umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…