- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
- Konu Sahibi Berenimo877
-
Hatirliyomusn bi ara hergun hamile haberi aldim yaziyodum. Grcen ay adet oldugum gun ilk denemede tutturan birini duymustum ve cok moralim bozulmustu. Onun icin degil kendim icin. Ama sabir dedim. Bu kdr haber aliyosam bunlarda benim sinavim diye dusundum. Kul sıkışmayınca hızır yetismezmis dedim hep. Ne desem bos biliyorum ama kendini kotu hissetme. Ben bu ay olmazsa doktora bile gitmicektim. Cocugu olmayan tek cift biz olmayiz napalim dedim. Ama zamani var. Hep olumsuz olucaksa olmasin dedim. Seninde mutlulugun cok yakin emin ol buna kalpten inaniyorum. Bundam sonra her namazda herkese dua edicemcanım ben resimleri atmıştım geçen gün ondan sonra 2 kere daha yaptım ovu testini benimki giderek silikleşti bende dedim heralde bu yumurtlama ovutestimde bitti yapamıyorumda ama inan hiç umudum yok 6. ayım bu ay çok bunaldım artık eltimde hamileymiş ilk ayında tuttu bi tuhaf oldum eşimden test istedim yarın sabah yapıcam. benim ağrılarım 2 gün önceden başlar ama bu ay 5 gün önce başladı
Ayy tebrik edeeirm.cnm.cok mutlu oldm rabbim sagsaglim kucagina da almayi nasip etsin..RanaZ33 canim bunu yazzmistim
Aynen insani cok etkiliyo 10 gun once ogrwnenler bile oluyor ..bizdede cikmayinca umidsizlige kapiliyoruz ..psikoloji cokuyor olacagi varsada olmuyor ondan sonraAmin kizlar Hala inanamiyorum hala saka gibi. Ama ben bu hamilelik olayinda cok arastirdim cok kafayi bozdum herseyi ogrendim herseyi kafaya taktim. Hamileyken gruplara fln girmicem. Takinti yapmamak icin. Bu konuda sikintilarim var zaten. Cahillik bilgisizlik gercekten mutluluktur. Bu tarz konularda
Sonucunu aldım testin 391.74 gebeyim kızlar
sağol canım allah razı olsun allaım sana sağlıklı gebelik yaştsın inşallah ben bu ay adet olunca gidicem doktora belki bir şey vardır bilemiyorumHatirliyomusn bi ara hergun hamile haberi aldim yaziyodum. Grcen ay adet oldugum gun ilk denemede tutturan birini duymustum ve cok moralim bozulmustu. Onun icin degil kendim icin. Ama sabir dedim. Bu kdr haber aliyosam bunlarda benim sinavim diye dusundum. Kul sıkışmayınca hızır yetismezmis dedim hep. Ne desem bos biliyorum ama kendini kotu hissetme. Ben bu ay olmazsa doktora bile gitmicektim. Cocugu olmayan tek cift biz olmayiz napalim dedim. Ama zamani var. Hep olumsuz olucaksa olmasin dedim. Seninde mutlulugun cok yakin emin ol buna kalpten inaniyorum. Bundam sonra her namazda herkese dua edicem
Hayirli olsun canm yani kac haftalik dedi :))Sonucunu aldım testin 391.74 gebeyim kızlar
Canim benim de hala adet belirtilerim var :))) demekki sanciyla kalmisiz hamis canimYanlız benim hala adet sancısı oluyo
Hayirli olsun canm yani kac haftalik dedi :))
Kan testi sonucun elindeyse referana araliklarina bak canimSöylemedi tebrikler hamilesin dedi 22 dinde randevum var bakalım o zaman ogrenicem
hayırlı olsun.. rabbim bizlerede nasip etsin..Sonucunu aldım testin 391.74 gebeyim kızlar
Gozunaydin cnm Allah tamamına erdirsin inşallahSonucunu aldım testin 391.74 gebeyim kızlar
Kan almak daha kolay değil mi? ilacın sonuç vermesini beklemektense kana bakmak daha kısa yolmuş gibi geldi banaB Berenimo877 cok sevindim canim gozun aydinnnn.....
kizlar benimde 6 gunum geçiyor testlerde negatif doktora gittim birsey görünmuyor kis veya sorunda yok dupaston vereyim bebek varsa tutar yoksa adet olursun kan almayalim simdi dedi iki gundur adet agrilarim gelil gidiyor olacam zannediyorum geri geciyor leke bile yok
insallah canim sanirim rahim duvarinda cok kalisma falan gormedi sorunda gorunmuyor dedi bu ilaci kullan bakalim dedi bilmiyorum umudum yok keske bir mucize olsa canim yaaKan almak daha kolay değil mi? ilacın sonuç vermesini beklemektense kana bakmak daha kısa yolmuş gibi geldi banatabi bi bilgim olmadan konuşmak kolay :) bi bildiği vardır elbet doktorun.inşallah geç döllenmeyle hamile kalmışsındır :)
mucizelere inanmak gerekir :) iki yıldır o kadar çok hikayeyle karşılaştım ki.. inşallah mutlu sonla biten hikayelere eklenirsin sende ,bizdeinsallah canim sanirim rahim duvarinda cok kalisma falan gormedi sorunda gorunmuyor dedi bu ilaci kullan bakalim dedi bilmiyorum umudum yok keske bir mucize olsa canim yaa
1 hafta once sag kasigimda cok agri oldu akintim oldu sonra gecti akinti ve agri kalamdi simdi adet agrilari gelip gidiyor 2 gündür ama umutsuzum haftaya saglik ocagina kan veririm belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?