- 31 Mayıs 2017
- 39
- 15
- 3
- 37
- Konu Sahibi Berenimo877
-
Sabah gidiyosun kanlar o yüzden şimdi yemek yapiyim acile gitmeyi düşünüyorum sabahı bekleyemem
Bencede canim acilden baktir..benim testler negatif ancak.aksama kadar gelmezse is cikisi ben bile.gitmeyi.dusunuyorum kan icin
Idrarda cikiyormuydu baktinmi hic
Canim ucgun gecti dedin,idrardada silik,belki biraz erken ama bence hamilesin tebrikler simdiden durma bence acile git simdiden zaten anca cikiyor sonuc..İdrarda çıktı evet silik ama belli foto koyamadim gostercektim sizede
Gidicem canım yazarım sizede sonucu inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinCanim ucgun gecti dedin,idrardada silik,belki biraz erken ama bence hamilesin tebrikler simdiden durma bence acile git simdiden zaten anca cikiyor sonuc..
Sabah gidiyormus kanlar o yüzden şimdi yemek yapiyim acile gitmeyi düşünüyorum sabahı bekleyemem
Bı şansımı deniyim olmadı sabahı beklerimCnm acilde de yapmıyorlar kanamam fln olması gerekiyor yapmaları için tabi istiyorsan bı git yinede
Uygulamadan girersen yuklemiyo ama chrome ya da explorerdan girince yukluyoİdrarda çıktı evet silik ama belli foto koyamadim gostercektim sizede
ne kadar güzel bi görüntü :) şimdiden hayırlı olsun.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)İşte foto oldumu bilmiyorum ama
Amin inşallah kandada çıkarsa o zaman inanicamne kadar güzel bi görüntü :) şimdiden hayırlı olsun.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Bnce var cnm daha küçük ondan hafif silik çıkmış kaç gün geçti senin günün hayırlı olsun şimdiden inşallah bizlere de dua edinİşte foto oldumu bilmiyorum ama
Bat 4 eyluldu amin Allah'ım bütün isteyenlere nasip etsin inşallahBnce var cnm daha küçük ondan hafif silik çıkmış kaç gün geçti senin günün hayırlı olsun şimdiden inşallah bizlere de dua edin
Cnm bence olmasa hiç çıkmazdı bile 2.çizgi Rabbim bütün isteyenleere versin inşallahBat 4 eyluldu amin Allah'ım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah
Rabbim tüm isteyenlere uğraşanlara nasip etsin dualarimda herkesBencede olmasa hic cikmazdi. Burda hamile olmayi bekleyen hickimse o cizgiyi hayalinde bile goremedi. Ne fenerle bakmak ne gun isigina tutmak fayda etmedi :) o yuzden hamilesin bencede icin rahat olsun kendini kasma yarin sabah got yaptir tahliliniANNONA
canim hayirli olsun insallah saglikli bi hamilelik gecirirde saglikla yavrunu alirsin kucagina ♡İşte foto oldumu bilmiyorum ama
Amin inşallah acile geldim ama yapmadı sabah kadın doğuma gel dedicanim hayirli olsun insallah saglikli bi hamilelik gecirirde saglikla yavrunu alirsin kucagina ♡
biliyorum sabirsizlaniyosun canim ama bekle bakalim sabahi hayirlisiyla guzel degerler cikar insallah ♡Amin inşallah acile geldim ama yapmadı sabah kadın doğuma gel dedi
Öyle yapicam sabah 8 de gidicem gün içinde alırım sonucunda inşallahbiliyorum sabirsizlaniyosun canim ama bekle bakalim sabahi hayirlisiyla guzel degerler cikar insallah ♡
her hangi bi rahatsizligin varmiydi canim hamile kalmana engel olan bisey varmiydi ben pikoluyum daÖyle yapicam sabah 8 de gidicem gün içinde alırım sonucunda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?