- 7 Temmuz 2017
- 973
- 1.128
- 113
- 38
- Konu Sahibi Berenimo877
-
Kızlar çok kötüyüm dün yaşadığım mutluluk bugün Son buldu gece ağrı içinde uyandım ve kanamam başladı sabahtan beri hastanedeyim doktor kimyasal gebelik dedi amliyacaginiz bebek yok çok kötüyüm
Kızlar çok kötüyüm dün yaşadığım mutluluk bugün Son buldu gece ağrı içinde uyandım ve kanamam başladı sabahtan beri hastanedeyim doktor kimyasal gebelik dedi amliyacaginiz bebek yok çok kötüyüm
Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsunKızlar çok kötüyüm dün yaşadığım mutluluk bugün Son buldu gece ağrı içinde uyandım ve kanamam başladı sabahtan beri hastanedeyim doktor kimyasal gebelik dedi amliyacaginiz bebek yok çok kötüyüm
Çok üzüldüm canım Allahım hayırlısını nasip etsin inşaallah biliyorum çok zor bit psikoloji ben de iki kez yaşadım Allahım sabır versinKızlar çok kötüyüm dün yaşadığım mutluluk bugün Son buldu gece ağrı içinde uyandım ve kanamam başladı sabahtan beri hastanedeyim doktor kimyasal gebelik dedi amliyacaginiz bebek yok çok kötüyüm
Ayyyy tabikidee hemen al yap canimm.4 gun.gecmis ustelik..Ben napsam test yapsam mı 4 gün gecikmem var ama regl belirtilerim var alsammiki gidip test
Öyle ama henüz 17 ağustosta spiralimi çıkarttırdım ve hiç adet gormedim olmaz diye tahmin ediyorum ama bugün bir test alicam bakalım kısmetAyyyy tabikidee hemen al yap canimm.4 gun.gecmis ustelik..
canim hayirli olsun cok sevindim benim de 2 bucuk senedir olmuyo pikoluyum sende varmiydi bi sorun herhangi bi kur uyguladinmi ??Okadar mutluyum ki anlatamam 18 aydan sonra öldü sukur rabbim sizlerede nasip etsin insallah
cok uzuldum canim ya bende mesajini okuyamadan dunku mesajina cevap yazdim kusura bakma cok gecmis olsun :-( uzulme rabbim insallah bizede nasip eder hayirli bir evlatKızlar çok kötüyüm dün yaşadığım mutluluk bugün Son buldu gece ağrı içinde uyandım ve kanamam başladı sabahtan beri hastanedeyim doktor kimyasal gebelik dedi amliyacaginiz bebek yok çok kötüyüm
Allah o mutluluğu tekrar yaşatsın inşallah. Geçmiş olsun.Kızlar çok kötüyüm dün yaşadığım mutluluk bugün Son buldu gece ağrı içinde uyandım ve kanamam başladı sabahtan beri hastanedeyim doktor kimyasal gebelik dedi amliyacaginiz bebek yok çok kötüyüm
Bnce yap cnm inşallah çıkar hayırlısı olsunTest aldim ama yapmak istemiyorum heran adet olacak gibi bir karın ağrım var
Çok geçmiş olsun :/ inşallah allah bizlere nasip eder en kısa zamanda..Kızlar canlarım hepinizin destegi için çok teşekkür ederim gerçekten çok sağolun inşallah bidaha ki aya nasip olur şükür diycem başka diycem bişey yok hepinizi seiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?