Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1
Benimde bat 1 eylül sat ise 4 eylül hangisini beklemeliyim
1 Eylül batsa adet olman gereken tarih birgun gecmis / sat bildigim son adet tarihin onu gecen ay icin ve sen hem bat bir eylul sat 4 eylull olacagin oldugun adetin son gunu anladigim kafani karistirma okuyinca ben bile karistim

1

1 Eylül batsa adet olman gereken tarih birgun gecmis / sat bildigim son adet tarihin onu gecen ay icin ve sen hem bat bir eylul sat 4 eylull olacagin oldugun adetin son gunu anladigim kafani karistirma okuyinca ben bile karistim
Evet biraz karışık oldu 2 gün geçmiş gözüküyor şu an ama 4 eylül de geçerse daha doğru olmaz mı sonuçta bat bir tahmin doktorlar bile sat soruyorlar

Evet biraz karışık oldu 2 gün geçmiş gözüküyor şu an ama 4 eylül de geçerse daha doğru olmaz mı sonuçta bat bir tahmin doktorlar bile sat soruyorlar
Drlar diyorsa doğrudur ozaman. 4 eylul sana bebeginin haberiyle gelsin insallah

Cümlemize inşallah ama bu gecikme birazda korkutuyor beni erken menepoza mı giriyorum diye
Neden her ay mi gecikiyormusun bu sekilde dusunmenin sebebi ? Bir kac gunle olmaz oyle seyler diye düşünüyorum

Yok aslında çok düzenlidir ama bende erken menepoz teşhisi var yaş 41 adet kanamalarım azaldı o yüzden tedirginim ilk defa böyle oluyor uzun zamandır böyle gecikme yaşamadım stres böyle yaptı işte
Neden her ay mi gecikiyormusun bu sekilde dusunmenin sebebi ? Bir kac gunle olmaz oyle seyler diye düşünüyorum

Kızlar benim gibi yataktan kalkamayan var mı sürekli uyuyorum şuan eşim göreve gittiği için uyuyamadım yoksa çoktan uyumuştum

Kizlar bende varim bat 24 eylul. Insallah tez zamanda guzel haberi aliriz Araliktan beri deniyoruz.. yurtdisinda yasiyorum sigortam karsilamiyor o yuzden bi sorun var mi hormonlar falan duzenlimi bilmiyorum

Kızlar benim en son adet başlangıcım 15 ağustos 20si temizlendim. Ve tatile çıktım eşim görev nedeniyle gelemedi haliyle ilişkide olmadı benim yumurtlama 2 eylüldü. Ve ilişki oldu. Şimdi ben hami kalırsam eylül ayı mı baz alınır yoksa ağustos mu?

Gunayydiiin bacilarr 4. Ayim ve bat 14 eylul benide araniza alinnn ben gecen ay dr. Gittim hicbir problemim yok dr. Esimin sperm testi yaptirmasini istedi ama esim pek olumlu bakmadi ikinci olucak nasip olursa 4 yasinda bir oglum var cunku birde kizi coook istiyoruz

Aynen canim aynenn 31 inde hem korumasiz iliski oldu hem yumurtlama gosteriyor takvim normalde yumurtlamada akinti olur kasiklarmda ince ince batma olur ozellikle gogus hassasiyeti sismesi olur ki bende 4 aydir kendimi dinlemekten prolaktin gecen ay adete 1 hafta kala sinirin ustune cikmisti adetten sonra dustu allahtan
Ama bu ay hic bir yumurtlama agrisi sizisi akintisi hele goguslerde tiikk yookk daha erken belki iliski yeni oldu ama yumurtlama bitti bakalim kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…