- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
- Konu Sahibi Berenimo877
-
1 Eylül batsa adet olman gereken tarih birgun gecmis / sat bildigim son adet tarihin onu gecen ay icin ve sen hem bat bir eylul sat 4 eylull olacagin oldugun adetin son gunu anladigim kafani karistirma okuyinca ben bile karistimBenimde bat 1 eylül sat ise 4 eylül hangisini beklemeliyim
Evet biraz karışık oldu 2 gün geçmiş gözüküyor şu an ama 4 eylül de geçerse daha doğru olmaz mı sonuçta bat bir tahmin doktorlar bile sat soruyorlar1
1 Eylül batsa adet olman gereken tarih birgun gecmis / sat bildigim son adet tarihin onu gecen ay icin ve sen hem bat bir eylul sat 4 eylull olacagin oldugun adetin son gunu anladigim kafani karistirma okuyinca ben bile karistim
Drlar diyorsa doğrudur ozaman. 4 eylul sana bebeginin haberiyle gelsin insallahEvet biraz karışık oldu 2 gün geçmiş gözüküyor şu an ama 4 eylül de geçerse daha doğru olmaz mı sonuçta bat bir tahmin doktorlar bile sat soruyorlar
Cümlemize inşallah ama bu gecikme birazda korkutuyor beni erken menepoza mı giriyorum diyeDrlar diyorsa doğrudur ozaman. 4 eylul sana bebeginin haberiyle gelsin insallah
YarnBat ne zaman
Neden her ay mi gecikiyormusun bu sekilde dusunmenin sebebi ? Bir kac gunle olmaz oyle seyler diye düşünüyorumCümlemize inşallah ama bu gecikme birazda korkutuyor beni erken menepoza mı giriyorum diye
Neden her ay mi gecikiyormusun bu sekilde dusunmenin sebebi ? Bir kac gunle olmaz oyle seyler diye düşünüyorum
Bat nezaman kiKızlar benim gibi yataktan kalkamayan var mı sürekli uyuyorum şuan eşim göreve gittiği için uyuyamadım yoksa çoktan uyumuştum
9 gün var dahaBat nezaman ki
Haydi insallah belkim dollenmistir yumurtan :)) benim 5 eylul bat son 48 saat olma sancilari var9 gün var daha
İnşallah dicem de kistim var inşallah o büyümemiştirHaydi insallah belkim dollenmistir yumurtan :)) benim 5 eylul bat son 48 saat olma sancilari var
Aynen canim aynenn 31 inde hem korumasiz iliski oldu hem yumurtlama gosteriyor takvim normalde yumurtlamada akinti olur kasiklarmda ince ince batma olur ozellikle gogus hassasiyeti sismesi olur ki bende 4 aydir kendimi dinlemekten prolaktin gecen ay adete 1 hafta kala sinirin ustune cikmisti adetten sonra dustu allahtanKizlar herkese merhaba. Oldugum yerde telefon cekmiyodu ancak girebildim. Herkesi ekleyecegim ancak yoldayim aksam eklerim. Kizlar 4 aydir her turlu psikolojik belirtiyi yasadim ama hamilelik falan olmadi. Bu ay hic belirtim yok. Goguslerim siserdi yumurtlamadan sonra. Goguslerim bile sismedi. Belirti soran arkadas olmis. Bende durum bu adete son 7 gun. Pek bi umutsuzum anliyacaginiz. Sizde durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?