- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
-
- Konu Sahibi Bulutumsu7
en iyisi bende test günü yapıcam cnm testiimi stres olmak istemiyorumUmarım hayırlı sonuçlar nasip eder Allah hepimizeBen yurt dışındayım hastaneye gidip erken test yaptırmanın imkanı yok bu sefer test gününe kadar bekleyeceğim mecbur
Evet ilkinde erkenden hem kendim yaptım hemde hastanede yaptırmıştım negatif olduğunu gördüğümde salmıştım kendimi.Bu sefer de kafamı karıştıran olay transferden sonra normal günlük hayata dönmemiz mi lazım yoksa hiçbir iş yapmadan sadece evde kısa kosa yürüyüşlerle mi geçirsek ?en iyisi bende test günü yapıcam cnm testiimi stres olmak istemiyorum
ben teste kadar birşey yapmayı düşünmüyorum cnm imkanın varsa ailenden biri gelsin yardımcı olsun evde kısa kısa yürüyüşler yapıcam işten 10 günde izin aldım eşim bakacak tabi oda beni daha çok stres sokmazsaEvet ilkinde erkenden hem kendim yaptım hemde hastanede yaptırmıştım negatif olduğunu gördüğümde salmıştım kendimi.Bu sefer de kafamı karıştıran olay transferden sonra normal günlük hayata dönmemiz mi lazım yoksa hiçbir iş yapmadan sadece evde kısa kosa yürüyüşlerle mi geçirsek ?
Maalesef bakacak kimsem yok anca eşim yapar evden çalışıyor zaten.Ahh evet eşim bir iş yaparken ben daha çok strese giriyorum orası da var en ince ayrıntısına kadar anlatmak gerekben teste kadar birşey yapmayı düşünmüyorum cnm imkanın varsa ailenden biri gelsin yardımcı olsun evde kısa kısa yürüyüşler yapıcam işten 10 günde izin aldım eşim bakacak tabi oda beni daha çok stres sokmazsa
Özelde tüp bebek merkezi Gaziantep'teinşallah cnm hastaneyi arayıp öğrenebilirsin veya hemşirene sorabilirsin cnm özeldemi devlettemi yaptırıyorsun
Hastaneyi aradığoında bilgi veriyolar cnmÖzelde tüp bebek merkezi Gaziantep'te
yaaa güzel almayı nasip etsin Rabbim hayırlı olsun tedavin cnmSelam kızlar bende transferoldum 4. Gün bugün.. inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz.
kesinlikle bende öyle ona anlatana kadar ben yapsam daha iyi diyorumMaalesef bakacak kimsem yok anca eşim yapar evden çalışıyor zaten.Ahh evet eşim bir iş yaparken ben daha çok strese giriyorum orası da var en ince ayrıntısına kadar anlatmak gerek
3. Gün embriyosunda kaçıncı gün test isteniyorkesinlikle bende öyle ona anlatana kadar ben yapsam daha iyi diyorumbakalım 10 gün nasıl geçicek
Yaa az kalmış inşallah güzel haberee.Selam kızlar bende transferoldum 4. Gün bugün.. inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz.
Antalyada nerde yaptırdınBen varım
35 yaşındayım. Antalya’da oturuyorum. 5 sene evliyim 5 sene istiyoruz sebepsiz infertilite var.Benim ilk deneme inş ve son )))
25 Haziran da OPU oldum şuan 2 tane embriyo var 4ab ve 3bb.
Normalde ağustosta ikinci adetle transfer hazırlama yapacağız ama iptal oldu(((dün doktor söyledi(((yani rahim iyice temizlememiş ve transfer yapsam tutmaz diyor. Ve embriyo kaybetmek istemiyorum dedi bu yüzden eylüle ertelendik
Ben bugün transfer oldum 11 Eylül test tarihim bakalım hayırlısı inşMerhaba kizlar, kaçıncı gün test yapmanızı söylediler?
Benin de bugün oldu 12 Eylül verdiler . InsallahhhhhBen bugün transfer oldum 11 Eylül test tarihim bakalım hayırlısı inş
Ben de bugün transfer oldum hayirli ugurlu olsun rabbim bu günü bize bayram etsinBen bugün transfer oldum 11 Eylül test tarihim bakalım hayırlısı inş
Hepimize hayırlı olsun inşallah taze transfer benim 2. Deneme sizler bu süreçte nelere dikkat ediyorsunuz. Kaçıncı denemeniz benim KTÜ Farabi hastanesiBen de bugün transfer oldum hayirli ugurlu olsun rabbim bu günü bize bayram etsinBenim test tarihim 10 eylul . 9 eylulde de yapabilirsiniz dediler sisli memorialda tedavi oldum
Hayırlı olsunnHepimize hayırlı olsun inşallah taze transfer benim 2. Deneme sizler bu süreçte nelere dikkat ediyorsunuz. Kaçıncı denemeniz benim KTÜ Farabi hastanesi
Amin allah razi olsun canım. Valla canımdoktorum tatlı yeme dedi 5 gün dus alma dedi onlara dikkat ediyorum. Gerçi taşınma işi var biraz da kendimi yormadan ev topluyorumyaaa güzel almayı nasip etsin Rabbim hayırlı olsun tedavin cnmnelere dikkat ediyorsun
Amin inşallah ağzın bal yesinYaa az kalmış inşallah güzel haberee.
Hamileyim demeni bekliyoruz