-
- Konu Sahibi Bulutumsu7
Hayırlı olsun inş doktor neden tatlı yeme dedi ilk defa duydumAmin allah razi olsun canım. Valla canımdoktorum tatlı yeme dedi 5 gün dus alma dedi onlara dikkat ediyorum. Gerçi taşınma işi var biraz da kendimi yormadan ev topluyorum
Kaçıncı gün embriyosuBen de bugün transfer oldum hayirli ugurlu olsun rabbim bu günü bize bayram etsinBenim test tarihim 10 eylul . 9 eylulde de yapabilirsiniz dediler sisli memorialda tedavi oldum
Valla bende anlamadım. Benim.ilkide tüp bebek hiç böyle bişey diyen olmadı canimHayırlı olsun inş doktor neden tatlı yeme dedi ilk defa duydum
Benim daha transfer günü gelmedi. Ama şimdiden idrar testi stokluyorum. Kan için nasıl kaç gün sabredebilcem bilmiyorumMerhaba kizlar, kaçıncı gün test yapmanızı söylediler?
benimki 3. gün o yüzden 2 gün sonra test günüm. rabbim hayırlı sonuçlar almak nasip etsin.5. Gün embriyosu
Tahminin çok doğru diğer türlü rakamlar çok hızlı düşüyor sende sadece 5 sayı düşmüş bugün tekrardan kan sayımı yaparsın bence çıkmış olabilir içini ferah tut var olduğunu hisset ve üzülmemerhaba fikirleriniz cok onemli. 2.5 senedir evliyim. cok guvendigim bir merkezde ilk kez tup bebek yaptirdik. problem sadece morfoloji %1. dondurulmus 5ci gun a kalite blastokist transferi oldum. transferim 21.08.2021 de oldu, 26.08.2021de yani bes gun sonra artik evde siradan testte silik cizgiyi gordum. uc gun yine yaptim gittikce koyulasti. 28i kahverengi akinti geldi doktoruma soyledim, gobekten prolutex ignemi ikiye chikardi. transferin 9cu gunu yani 30.08.2021de beta hcg testi verdim 201 cikti, cok sevindik. bu gun yeniden verdim doktorun isteyiyle 197 cikti . ayni saat ayni klinikte verdim. sizce kimyasal mi, yoksa degerim artip normale doner mi? tek bir umudum var burada okudum blastokist embriyo yuzde 1 ihtimalle bolunmus ikiz olmus, ikizlerden biri dusmus diye deger dusmus. niye umudum buna cunki ikiz gebeliklerde idrar testi cok erken gosterirmis.
Akdeniz üniversitesiAntalyada nerde yaptırdın
Canım nasılsın ? Bezmialem de ilk aşılamamı oldum fakat sonuç negatif.2. aşılama için tekrar gidicem adetim söküldüğünde.Tüo bebek raporu için 2 aşılama şartım var çünküBenim daha transfer günü gelmedi. Ama şimdiden idrar testi stokluyorum. Kan için nasıl kaç gün sabredebilcem bilmiyorum
tesekkurler cevabiniz ve desteginiz icin korkum dis gebelik kurtaj insallah tutunmicaksa hic olmassa deger sifirlanirTahminin çok doğru diğer türlü rakamlar çok hızlı düşüyor sende sadece 5 sayı düşmüş bugün tekrardan kan sayımı yaparsın bence çıkmış olabilir içini ferah tut var olduğunu hisset ve üzülme
Tekrar ne zaman test yapacaksın bende merak ettimtesekkurler cevabiniz ve desteginiz icin korkum dis gebelik kurtaj insallah tutunmicaksa hic olmassa deger sifirlanir
yarin ben igneye en cokta kan vermeye nefret ediyorumda yoksa bugun de meraktan verirdimTekrar ne zaman test yapacaksın bende merak ettim
Hayırlısı olsun inşallah canimMerhaba kızalr bende şuan tedavi sürecindeyim benimde eylülde transferim olacak çok heyecanlıyım ilk tüp bebek denemem
Amin inşallah tez vakitte bebeinizi kucağınıza alırsınızArkadaşlar merhaba bende varım.
Ben 29 yaşındayım.Önceki evliligimden bir kızım var.bu ikinci evliliğim 2 senedir evliyim evliligimin başından beri bebek istiyorız ama olmadı sebep ögrenmek için gittigimde eşim temiz çıktı ben ise hsg çektirdim iki tüpümün tıkalı oldugunu ögrendim.Ameliyat olamm gerekiyordu oldum tabi tüplerim o ara açılmadı kist vardı alındı falan ameliyatımdan 2 ay sonra hsg çekilmem gerektigi söylendi tekrr onuda çektirdm sag tüpüm açıldı sadce fakat doktprum tüp bebek olmam gerektigini söyledi tüp bebbek tedavisine başlamış oldum 11 tane yumarta toplandı 4 tanesi 5.gün embiriyom var ve bana eylül ayında adetimin ikinci günü hastaneye gitmem gerektigini söylediler heyecanla adetimi bekliyorum ne olur nasıl olur nasıl geçrr tutar mı tutmaz mı bilmiyprum Rabbim tüm çocuk isteyenlerin kucagını boş bırakmasın içinde de benim..