- Konu Sahibi Bulutumsu7
2 kere evde idrar testi yaptım hic çigi çikmadı ben kendimi hazırlamıstım ama eşim inanmamistı. ümitliydi. Negatif deyince iki göz iki çeşme ağladı ona daha çok üzüldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah. Başa gelmezden bilinmezmiş Allah bu şekilde terbiye etti beni. Allahim kimsenin kucağıni boş bırakmasıninan çok üzüldüm insan acısını yaşayamazken birde cebini düşünüyor tüp bebek malesef çok masraflı bir iş sonu güzel olsunda herşeye değer diyoruz ya Rabbim hayallerimizi yarıda bırakmasın inşallah ikizlerin olur sağlıklı birşekilde kucağına alır büyütürsün
İnşallah canım bu son olsun bebiş gelsin hemenMerhaba ben bu ay transfer oldum ilkim tutmadı şimdi ikinci denemem inşallah güzel sonuçlar alırım... İnşallah Allah'ım hep isteyenlere bir an önce vermeyi nasip etsin
İnşallah Allah gönlüne göre versin canım. Sağlıkla gelsin bebişin yada bebişlerinBnde iki embriyo yerleştrck buay eğer kis yoksa tedaviye başlıycm dedi doktorum
Cesurca valla tebrik ediyorum inşallah sağlıkla tutunsun yada tutunsunlar artık hakkında hayırlısı hangisi olcaksacnm 2 taneye karar verdim tekrardan ilaçla iğneyle uğraşmak istemiyorum çok emek veriyıryz gerçekten
Cnm hayırlısını versin rabbim herhangi bir sıkıntı varmıydı sizde2 kere evde idrar testi yaptım hic çigi çikmadı ben kendimi hazırlamıstım ama eşim inanmamistı. ümitliydi. Negatif deyince iki göz iki çeşme ağladı ona daha çok üzüldüm
yoktu sebepsizCnm hayırlısını versin rabbim herhangi bir sıkıntı varmıydı sizde
Amin Canim Allah'ım sanada bebiş versin inşallahİnşallah canım bu son olsun bebiş gelsin hemen
İnş oluryoktu sebepsiz
İnşallah tutunur bebeğin hayırlısıyla güzel haberlerini alırız embriyo kalitesini nasıl öğrenebilirizcnm rahim dinlensin diye bekletiyolar yormak istemiyolar rahmi birşey yapmıyolar 2 ay boyunca spnra adette gidip ilaçlara başlıyorsun bende kist vardı kisti baskılamak için 3 ay bekledim 2 eylülde transferim var allah nasip edersse
amin inşallah tutarİnşallah canım bu son olsun bebiş gelsin hemen
cnm inşallah kaliteli olup sana evlat olurlar transfer günün belli oldu
İnşallah Perşembe günü toplama cumartesi 3. Günde transfer ederiz dedi.Yumurta sayısı az olduğu için 5. Güne beklemeyecekcnm inşallah kaliteli olup sana evlat olurlar transfer günün belli oldumu
amin canım amin en kısa zamanda güzel haberi al inşallahAmin inşallah. Başa gelmezden bilinmezmiş Allah bu şekilde terbiye etti beni. Allahim kimsenin kucağıni boş bırakmasın
süper birşey kalmamış hep beraber beklicez sonucuİnşallah Perşembe günü toplama cumartesi 3. Günde transfer ederiz dedi.Yumurta sayısı az olduğu için 5. Güne beklemeyecek
inşallah cnm hastaneyi arayıp öğrenebilirsin veya hemşirene sorabilirsin cnm özeldemi devlettemi yaptırıyorsunİnşallah tutunur bebeğin hayırlısıyla güzel haberlerini alırız embriyo kalitesini nasıl öğrenebiliriz
Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tedavin hangi hastanedeamin inşallah tutar
trabzon medikal karadeniz hastRabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tedavin hangi hastanede
Umarım hayırlı sonuçlar nasip eder Allah hepimize Ben yurt dışındayım hastaneye gidip erken test yaptırmanın imkanı yok bu sefer test gününe kadar bekleyeceğim mecbursüper birşey kalmamış hep beraber beklicez sonucu