Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 kere evde idrar testi yaptım hic çigi çikmadı ben kendimi hazırlamıstım ama eşim inanmamistı. ümitliydi. Negatif deyince iki göz iki çeşme ağladı ona daha çok üzüldüm
inan çok üzüldüm insan acısını yaşayamazken birde cebini düşünüyor tüp bebek malesef çok masraflı bir iş sonu güzel olsunda herşeye değer diyoruz ya Rabbim hayallerimizi yarıda bırakmasın inşallah ikizlerin olur sağlıklı birşekilde kucağına alır büyütürsün
Merhaba ben bu ay transfer oldum ilkim tutmadı şimdi ikinci denemem inşallah güzel sonuçlar alırım... İnşallah Allah'ım hep isteyenlere bir an önce vermeyi nasip etsin
2 kere evde idrar testi yaptım hic çigi çikmadı ben kendimi hazırlamıstım ama eşim inanmamistı. ümitliydi. Negatif deyince iki göz iki çeşme ağladı ona daha çok üzüldüm
cnm rahim dinlensin diye bekletiyolar yormak istemiyolar rahmi birşey yapmıyolar 2 ay boyunca spnra adette gidip ilaçlara başlıyorsun bende kist vardı kisti baskılamak için 3 ay bekledim 2 eylülde transferim var allah nasip edersse
Merhaba,
Transferimin bugün 9. günü. Regl olmadım ve günüm geçti. Progestan fitil kullanıyorum. Düşünüyorum da acaba progestandan dolayı mı regl olmuyorum yoksa hamile miyim Test günüme 3 gün kaldı. Bilgisi olan var mı ?
Umarım hayırlı sonuçlar nasip eder Allah hepimize Ben yurt dışındayım hastaneye gidip erken test yaptırmanın imkanı yok bu sefer test gününe kadar bekleyeceğim mecbur