- Konu Sahibi Bulutumsu7
Kızlar herkese günaydın bugün benim test günümdü ve çok şükür pozitif 141.7 değerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun cnm, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar herkese günaydın bugün benim test günümdü ve çok şükür pozitif 141.7 değerim
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Allahin izniyle ben de bi pozitifi gorsemBence bunlar çok güzel belirtiler benimde aynısı olmuştu ve çok şükür pozitif
Hadi hayırlı olsunKızlar herkese günaydın bugün benim test günümdü ve çok şükür pozitif 141.7 değerim
İnşallah canım hepimize nasip olsunMerak etme canım bebişlerin seninle ikinci çizgi belli ama tam idrara kandaki gibi geçmiyor çok iyi kan değeri alacağına eminim inş
Ayy ağzın bal yesinBen gördüm çizgiyi herkesin beta hcgsi aynı düzeyde artmıyor o yüzden sıkıntı yapmayın bence hamilesiniz
Allah razı olsun kuzu inşallah hepimiz kavuşalım bebişlerecanımmm gözün aydın silik çizgi bal gibide var işte İnşallah daim olsun. Darısı biz bekleyenlere.
Hadi hayırlı olsun
Sağlıkla ilerlesin inşallah
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Allahin izniyle ben de bi pozitifi gorsem
Kızlar amin inş sağlıkla artar ve herkese pozitif göremeyi nasip eder bu arada benimle aynı gün transfer olan bu arkadaşımız var dı onunda bugün test günüydü acaba onun sonucu nedirHayırlı olsun cnm, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar herkese günaydın bugün benim test günümdü ve çok şükür pozitif 141.7 değerim
Kızlar amin inş sağlıkla artar ve herkese pozitif göremeyi nasip eder bu arada benimle aynı gün transfer olan bu arkadaşımız var dı onunda bugün test günüydü acaba onun sonucu nedir
Benim 5.gün taze embriyo bugün 10. Günüm sağlıkla artar inşallahkaçıncı gün embryosuydu senin canım ve kaçıncı gün test verdin acaba
Hayırlı olsun çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kızlar herkese günaydın bugün benim test günümdü ve çok şükür pozitif 141.7 değerim
Hiç stres olma kuzum kan testinde 2 ye katlanması önemli 5 ile gebeliğe başlayan ikizleri olan arkadaşım var sabret stres yokKızlar günaydın,
5.gün çift embriyo transferi sonrası 8.gün.
İkinci çizgi görünüyor gibi ama baya silik. Böyle olması normal midir acaba inşallah beta hcg olması gereken düzeyde artıyordur. Çok umutsuzdum. İnşallah yanıltıcı bir pozitif değildir bu. Hevesim kursağımda kalsın istemiyorum
I iklime_06
@GCnsu
@yesiko
M Mrym44
P Purple07
cereniiimo
Tebrikler ay inş hepimiz gebe kalırızKızlar 3.gün embriyosu transferden sonraki 9. Gün çift çizgiyi gördüm çok şükür. Allahım kanda da pozitif yüksek değerlerde görürüz inşallah, Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın hepimizi cennet kokulu yavrularımıza kavuştursun
Eki Görüntüle 2914501
Transfer adetin kaçıncı günü yapılıyor acabaKızlar transfer günüm belli oldu 3 Eylül inşallah herşey yolunda gider
Bugün kontrole gittim gebelik aşısı yapıldı ve beyaz serum verdiler. İlaçlara başlıyorum iğneler antibiyotikler
Benim 19. Gün yapıldı.Tabi dondurulmuş embriyo için söylediğim.Genel olarak 17-20 arasıTransfer adetin kaçıncı günü yapılıyor acaba
Merhaba hayırlısı olsun transfer oldunuz mu ?Merhaba. Benimde nasipse Eylül sonu gibi transfer hazırlığım olacak inşallah. 2. Deneme . İlkinde 3 . Gün 6 adet embriyom oldu . 2 adet transfer edildi sonuç negatif . Embriyolarımı ( 3 adet) başka merkeze taşıdık . Yeni merkez orta kalitedeler 5.güne gitmelerini bekleyeceğiz dedi ve gitmediler .
Bizde sıfırdan başladık. Bende pco var eşimde morfoloji %1 . Çok şükür bu sefer 5 adet 5.gün embriyom donduruldu . Bugün ilk adeti oldum . 2 adetle başlayacağız inşallah. Çooook uzun oldu farkındayım inşallah bu topik uğurlu gelir ve olumlu sonuç almak herkese nasip olur
Doktorun belirler canım onu ama en erken 15. gününden sonra olur, benimki adetin 20.günü oldu.Transfer adetin kaçıncı günü yapılıyor acaba