- 23 Şubat 2017
- 1.275
- 1.037
- Konu Sahibi Bulutumsu7
Güzel haber gelsin o zamanYa güzel haberide vermek nasip olur inşallah sırayla transfere gidiyoruz kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haber gelsin o zamanYa güzel haberide vermek nasip olur inşallah sırayla transfere gidiyoruz kızlar
Benim 3 Eylül canım yarın evde test yapıcam inşallah çıkar. Diğer arkadaşlar maşallah gördüler pozitifleri.2 Eylül transferleri nerdesiniz kızlar pozitifi gören varmı
İnşallah güzel haberler alırız seninki de 3.gün embriyosu muBende öyle çıkmayacağını bile bile yaptım. Negatifti. Yarın 8.günüm olcak erken gebelik testi yapmak istiyorum sabah çıkar inşallah
Dün yaptım negatif salı günü test günüm bakalım hayırlısı inşallahBenim 3 Eylül canım yarın evde test yapıcam inşallah çıkar. Diğer arkadaşlar maşallah gördüler pozitifleri.
Sen yaptın mı test?
Kaçıncı gün embriyosu senin benim 3 ondanmı çıkmadı diye ümit ediyorum halaBenim 3 Eylül canım yarın evde test yapıcam inşallah çıkar. Diğer arkadaşlar maşallah gördüler pozitifleri.
Sen yaptın mı test?
3. günse biraz daha bekle canım. Benim 5.gün çift embriyo bende tereddütle yapcam yani. En garanti sonuç kan tabi o da 10-12.günlerde. İnşallah bizde pozitif haberleri vereliimKaçıncı gün embriyosu senin benim 3 ondanmı çıkmadı diye ümit ediyorum hala
Hayır canım 5.gün çift embriyo sabah atarım testimi. İnşallah çift çizgi görürüüzİnşallah güzel haberler alırız seninki de 3.gün embriyosu mu
İnşallah canım yaşta olunca daha çok meraklanıyo insan3. günse biraz daha bekle canım. Benim 5.gün çift embriyo bende tereddütle yapcam yani. En garanti sonuç kan tabi o da 10-12.günlerde. İnşallah bizde pozitif haberleri vereliim
Herkes 3.gün embriyosunun daha geç belli olduğunu yazmış ama inşallah yarın güzel haberlerimizi paylaşırızHayır canım 5.gün çift embriyo sabah atarım testimi. İnşallah çift çizgi görürüüz
İnşallah canım yaşta olunca daha çok meraklanıyo insan
Dualar edilsin bebişler gelsin inşallah kızlar yaa hepimiz için tüm gönlümle istiyorum. Sizlerin 3.gün olduğundan çıkmaması çok normal olur, az daha sabırHerkes 3.gün embriyosunun daha geç belli olduğunu yazmış ama inşallah yarın güzel haberlerimizi paylaşırız
Canim.masallah hayirli olsun inşallah güzel bir kan değeri de görmek nasip olur ☺Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun
Günün açılışını yapayım devamı gelsin inşallah Az da olsa ikinci çizgi var bunu görmek bile nasıl mutlu etti beni inşallah sağlıkla devam eder
Amin canım inşallahCanim.masallah hayirli olsun inşallah güzel bir kan değeri de görmek nasip olur ☺
Bence bebişlerin sana sıkıca tutunmuş, bundan sonra daha pozitif ol kan testi günü bekleyelim artık. Doktorlarımızın tüm uyarılarına uyarak dikkatli davranmaya devam Verirse de vermezse de Allah tan sen bu kadarını gördün ya içini ferah tut.Kızlar günaydın,
5.gün çift embriyo transferi sonrası 8.gün.
İkinci çizgi görünüyor gibi ama baya silik. Böyle olması normal midir acaba inşallah beta hcg olması gereken düzeyde artıyordur. Çok umutsuzdum. İnşallah yanıltıcı bir pozitif değildir bu. Hevesim kursağımda kalsın istemiyorum
I iklime_06
G GCnsu
Y yesiko
M Mrym44
P Purple07
cereniiimo
Sabah sabah güzel haberler geliyor çok güzel hayırlı olsunKızlar 3.gün embriyosu transferden sonraki 9. Gün çift çizgiyi gördüm çok şükür. Allahım kanda da pozitif yüksek değerlerde görürüz inşallah, Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın hepimizi cennet kokulu yavrularımıza kavuştursun
Eki Görüntüle 2914501
Niye umutsuz olacakmissin bak ne güzel ikinci çizgi var benim de bundan çok farklı değildi dün.Herkes de HCG hormonun idrara geçmesi farklı olur.kiminin hızlı kiminin yavaş.daha 8. Günümüz vaktimiz var merak etme gittikçe artacak ve boşuna üzüldüm diyeceksin.İkisi tutmamış olabilir o yüzden de silik olmuştur yada geç tutunmustur bunlar normal şeyler.Moralini.bozma bebesini de üzmeKızlar günaydın,
5.gün çift embriyo transferi sonrası 8.gün.
İkinci çizgi görünüyor gibi ama baya silik. Böyle olması normal midir acaba inşallah beta hcg olması gereken düzeyde artıyordur. Çok umutsuzdum. İnşallah yanıltıcı bir pozitif değildir bu. Hevesim kursağımda kalsın istemiyorum
I iklime_06
G GCnsu
Y yesiko
M Mrym44
P Purple07
cereniiimo
inşallah yaa iyi dedin.Niye umutsuz olacakmissin bak ne güzel ikinci çizgi var benim de bundan çok farklı değildi dün.Herkes de HCG hormonun idrara geçmesi farklı olur.kiminin hızlı kiminin yavaş.daha 8. Günümüz vaktimiz var merak etme gittikçe artacak ve boşuna üzüldüm diyeceksin.İkisi tutmamış olabilir o yüzden de silik olmuştur yada geç tutunmustur bunlar normal şeyler.Moralini.bozma bebesini de üzme