- 21 Temmuz 2016
- 203
- 213
- Konu Sahibi Bulutumsu7
İnş tutunma kanamasıdır stres olma hayırlısı olsunBugun transferden sonraki 8.gunum ve buraz once 6 7 damla pembemsi bi akintim oldu. Endiselenmeli miyim acaba regle de daha 5 gun var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş tutunma kanamasıdır stres olma hayırlısı olsunBugun transferden sonraki 8.gunum ve buraz once 6 7 damla pembemsi bi akintim oldu. Endiselenmeli miyim acaba regle de daha 5 gun var
Erken değil mi ama 7.gün bekle biraz daha. Benim 9.gün testte çok çok silik çıktıKızlar bugün 7.günümdü kan verdim çok belim ağrıyordu ama sonucum 0.90 çıktı negatif perşembe kan günüm ilaçlara devam dediler yükselebilirmişte ama üzüldüm test vericektim eşim çok ısrar etti erken gebelik almış onda çıkmadı kan da ver et 190 lira kan testine de verdik battı balık yan gider hesabı
Geç tutunmustur belki.iki gün sonra evde test yap istersen belki o zamana artar,inşallah artar.persembe de kan verirsin modunu düşürme hemen.Mevlam neyler neylerse güzel eyler.Simdiden kendini yıpratmaKızlar bugün 7.günümdü kan verdim çok belim ağrıyordu ama sonucum 0.90 çıktı negatif perşembe kan günüm ilaçlara devam dediler yükselebilirmişte ama üzüldüm test vericektim eşim çok ısrar etti erken gebelik almış onda çıkmadı kan da ver et 190 lira kan testine de verdik battı balık yan gider hesabı
Ya canım benim üzülme kaçıncı gün embriyosuydu acaba 3.gün ise çıkmaz çünkü çok erkenKızlar bugün 7.günümdü kan verdim çok belim ağrıyordu ama sonucum 0.90 çıktı negatif perşembe kan günüm ilaçlara devam dediler yükselebilirmişte ama üzüldüm test vericektim eşim çok ısrar etti erken gebelik almış onda çıkmadı kan da ver et 190 lira kan testine de verdik battı balık yan gider hesabı
Erken mi bilmiyorum diğer gebeliklerimde çıkmıştıErken değil mi ama 7.gün bekle biraz daha. Benim 9.gün testte çok çok silik çıktı
5.gün canımYa canım benim üzülme kaçıncı gün embriyosuydu acaba 3.gün ise çıkmaz çünkü çok
Oo maşallah subhanallah,sonucum 863 çıkmış kızlar
cnm 2 tane 5.gün embriyo transfer edildi canımOo maşallah subhanallah,
çok iyi kaç tane embriyo transfer edildi
Rabbim sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsincnm 2 tane 5.gün embriyo transfer edildi canım
amin cnm benim darısı isteyen herkese inşallahRabbim sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin
sonucum 863 çıkmış kızlar
Kızlar bugün 7.günümdü kan verdim çok belim ağrıyordu ama sonucum 0.90 çıktı negatif perşembe kan günüm ilaçlara devam dediler yükselebilirmişte ama üzüldüm test vericektim eşim çok ısrar etti erken gebelik almış onda çıkmadı kan da ver et 190 lira kan testine de verdik battı balık yan gider hesabı
tşk ederim cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsinmaaşallahkatlanarak artsın inşallahgözün aydın canım darısı bizlere
Kese görmeye ne zaman gideceksinizcnm 2 tane 5.gün embriyo transfer edildi canım