- 12 Şubat 2020
- 89
- 50
- 29
- Konu Sahibi Bulutumsu7
Yarın kan günüm canım inşallah dua edinNe zaman kan vereceksin canım? İnşallah pozitiftir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın kan günüm canım inşallah dua edinNe zaman kan vereceksin canım? İnşallah pozitiftir
Oooo ikiz bile olabilir,Allah razı olsun Tabiki atayım
Dualarım seninle sakın stres olma herşeyin hayırlısıYarın kan günüm canım inşallah dua edin
5 gün olmuş daha bir de 3.gün embriosu 12 gün sonra mı gebelik test günün 8. Ya da 9.gün bak belki daha betahgc kana karışmamıştır çıkmazsa stres olursun4 eylul 3.gun ebriyo transferim oldu. Bugun veya yarin erken gebelik veya kan testinde cikar mi acaba
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzYarın kan günüm canım inşallah dua edin
Evet 16 eylul test gunum beklemek ne kadar zor ya5 gün olmuş daha bir de 3.gün embriosu 12 gün sonra mı gebelik test günün 8. Ya da 9.gün bak belki daha betahgc kana karışmamıştır çıkmazsa stres olursun
İnşallah canım beklemek zormuş insan illla belirti arıyor vücudunu dinliyor ama en önemlisi dediğin gibi devamının gelmesi Rabbim hayallerimizi yarıda bırakmasınKızlar transfer olduktan sonra 48 saat içinde tutunma oluyor biraz kana karışması geç olabiliyor test yaparsanız 7.günden itibaren bakın bir de 2 katı artması önemli değer 1000 lere gelince kese sonraki 1 2 hafta içinde de kalp atımı görülüyor sabretmek zor ama sabredin bu benim 4.transferim diğer 3 transfer sonrasında yapmadığım test kalmadı ama önemli olan pozitif çıktıktan sonrası düşük oldu bende 2 kez kalp atımı göremedim son transferinde evde yaptığım testlerde silik çizgi vardı ama kan değerim 3 çıkmıştı sabredin inş hayırlısı olur hakkımızda
Adetin ikinci günü muayene sonrası estrofem, antibiyotik, coraspirin ve folik başladım.Ara ara kontrollere gittim.transfere 5 gün kala kullanılan ilaclara ilave Progestan fitil ve iğne ve başladık.Antibiyotik 5 gün sadece.Transfer sonrası aynı ilaçlara hala devamKızlar transfere hazirlik surecinde neler kullandınız surec nasil işliyor ben rahim dinlendirmedeydim bugun regl oldum artik transfer haziligina başlayacağız merak ettim cevaplarsaniz sevinirim
Canım bol su iç rahmin kanlansın ben günde 2.5litre su içtim günde 1 avuç kabak çekirdeği yedim günde 1 havuç 1 saat yürüyüş yaptım benim donmuş embriyom konuldu olumlu düşünorum her gün yasin Meryem suresi dinledim adetin 3. Günü çağırırlar sizi rahim Kalınlığı için estrofem başlarlar sürekli sonra doktorunuz hangi ilaçları verir bilmem ama genelde protestan başlıyorlar olumlu düşün hep bir de biz kimseye demedik stres olmayalım diye süreç daha kontrolle gidiyor hayırlısı olsun hakkınızdaKızlar transfere hazirlik surecinde neler kullandınız surec nasil işliyor ben rahim dinlendirmedeydim bugun regl oldum artik transfer haziligina başlayacağız merak ettim cevaplarsaniz sevinirim
Doğal siklus yapıldıysa verilmiyor.Benim bir denemem o şekilde olmuştuBana süreç boyunca hiç estrofem verilmedi. Başka var mı hiç kullanmayan?
Hayırlı olsun canım tedavin. İnşallah bebişle sonuçlanır.Merhaba arkadaşlar
Ben de 6eylül de çift 3.gün embriyosu transfer oldum. İnşallah güzel haberler veririz herbirimiz.. ben intralipid serum alıyorum yarın 2.serumu verecekler var mı başka benim gibi acaba daha önce alıp fayda gören yada?
Hayırlı olsun canım tedavin. İnşallah bebişle sonuçlanır.
Bende 3 Eylülde transfer oldum. 1 hafta öncesinde banada o serumdan yapıldı. İnşallah güzel haberler alırız.
teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun inşallah fayda olur güzel haberler alalım21eylül test günü yaa çok geç verdi 15 gün resmen test yapmadan durabilen var mı
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için dediklerine dikkat edeceğim rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallahCanım bol su iç rahmin kanlansın ben günde 2.5litre su içtim günde 1 avuç kabak çekirdeği yedim günde 1 havuç 1 saat yürüyüş yaptım benim donmuş embriyom konuldu olumlu düşünorum her gün yasin Meryem suresi dinledim adetin 3. Günü çağırırlar sizi rahim Kalınlığı için estrofem başlarlar sürekli sonra doktorunuz hangi ilaçları verir bilmem ama genelde protestan başlıyorlar olumlu düşün hep bir de biz kimseye demedik stres olmayalım diye süreç daha kontrolle gidiyor hayırlısı olsun hakkınızda