- 15 Şubat 2016
- 532
- 489
-
- Konu Sahibi Bulutumsu7
Transfer günü sayılmıyor canım. Cuma oldu benim de transfer 3.gün bugün. Zaman geçmek bilmiyor.Sen bide bana sor daha 2.gün yani transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum sayılsa 3. Gün
İnşallah tutunma belirtisi bunlar senin içinYapsan da sonuç belli zatençok erken çünkü.
Benim aksine transfer günü itibariyle uykusuz geceler yaşıyorum.Ayni şekilde transfer günü gecesinden beri aşırı bel ve sırt ağrım var .Yatsam da kalksam da geçmiyor diğer dönemlerim de bunları hiç yaşamadım.Belirti de diyemiyorum daha çok yeni anlamadım gitti
Günümüz aynı cuma evde test cumartesi kan vermek düşünüyorum anca dayanırımTransfer günü sayılmıyor canım. Cuma oldu benim de transfer 3.gün bugün. Zaman geçmek bilmiyor.
İnşallah yaaİnşallah tutunma belirtisi bunlar senin için
Yaa keşke verseniz benide sürekli dürtüyorlar saat zaman geçmiyor git kan ver diye hiç yoktan belki birşeyler çıkar diyeAyyyyy insallahhhh .:))))))))))) akşam a kan mı versem acaba . Heyecanlandım şimdi
Kaçıncı gününYaa keşke verseniz benide sürekli dürtüyorlar saat zaman geçmiyor git kan ver diye hiç yoktan belki birşeyler çıkar diye
Sanırım bende öyle yapıcam şu an için ilk hedef CumaGünümüz aynı cuma evde test cumartesi kan vermek düşünüyorum anca dayanırım
Aynen canım az kaldı sabır
3 eylülmüydü transferinizGünümüz aynı cuma evde test cumartesi kan vermek düşünüyorum anca dayanırım
test yaptınız mı hiç yada donuç belli oldu mu?Selam kızlar bende transferoldum 4. Gün bugün.. inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz.
Aynen hala düşünüyorum:)Yaa keşke verseniz benide sürekli dürtüyorlar saat zaman geçmiyor git kan ver diye hiç yoktan belki birşeyler çıkar diye
Canım varsa bile ya çıkmaz yada değer düşük çıkar moralin bozulur beklemek en iyisi benceAynen hala düşünüyorum:)
Bugün beşinci günüm ve 5. Gün embriyosuKaçıncı günün
Başından sonuna ne kadar zor bir süreç. Allah yardımcımız olsunCanım varsa bile ya çıkmaz yada değer düşük çıkar moralin bozulur beklemek en iyisi bence
Amin canım hayırlısı inşallahBaşından sonuna ne kadar zor bir süreç. Allah yardımcımız olsun
Evet3 eylülmüydü transferiniz
Bir iki güne belli olur sizin az kalmışBugün beşinci günüm ve 5. Gün embriyosu
Aynen inş hayırla sonuçlanırBir iki güne belli olur sizin az kalmış
Benim 2 Eylül 3. Gün embriyosu nezaman belli olur acaba