Yanlış hatırlamıyorsam genetik incelemeli embriyoların vardı. Tutmuştur tutmuştur, daha da rahat olKizlar ne hissediyorsunuz sizce hamile misiniz?
Ben ilk transferimde cok heyecanliydim. Surekli acaba noldu diye dusunuyordum. Cok karamsarlık vardi, panik oluyordum. Cok uykum geliyordu. Tutmustu.
Bu transferde ise hic bir sey hissetmiyorum. Hatta bazen transfer olduğumu unutuyorum. Tutmadığını dusunuyorum ama inanilmaz rahatım.
Hayirlisi olsun hakkimizda canim. Seni 40 yas topiginden tanıyorum galibaYanlış hatırlamıyorsam genetik incelemeli embriyoların vardı. Tutmuştur tutmuştur, daha da rahat ol
O günleri de görmek nasip olsunAynen canim zaten hemen cagirmiyor keseye 1000 üzeri olması lazım ancak o zaman kese görünürmüş
Ayy ben de inşallah o değerleri görürümCanım benim en son yaptığım da 3300 du11 ekim de kalp atışını görmeye gidicez Haber ver sen de sonucu
İnşallah yükselir benimde 2.transferimde 3.70 gibi bsy cıkmştı yükselmedi ama sen canını sıkma allah büyüktür dilerim sıkı sıkı tutunur sana seni bırakmaz. Daha cok erken zaten 7.gün baksana bnm 12.gündü o degerim tabi dualarım seninle.Kızlar selam transferin 7. Günü beta 4.90 çıktı bu ne demek oluyor yükselir mi ? Kafam çok karıştı(
Kızlar selam transferin 7. Günü beta 4.90 çıktı bu ne demek oluyor yükselir mi ? Kafam çok karıştı(
Evet ben de seni ordan hatırladımHayirlisi olsun hakkimizda canim. Seni 40 yas topiginden tanıyorum galibabol bol şans her birimize
Senin transfer ne zaman canim?Evet ben de seni ordan hatırladım
Canım çok erken yapmışsın testi.10. Gün tekrar yap 5. Gün embriyosu ise, 3. Gün ise 12. Gün yap ve ilaçlarını bırakma lütfenKızlar selam transferin 7. Günü beta 4.90 çıktı bu ne demek oluyor yükselir mi ? Kafam çok karıştı(
Çok teşekkür ederim ilaçlara devam ediyorum sadece çok sınır bi değer olduğu İçin kafam karıştı bayaCanım çok erken yapmışsın testi.10. Gün tekrar yap 5. Gün embriyosu ise, 3. Gün ise 12. Gün yap ve ilaçlarını bırakma lütfen
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıİnşallah yükselir benimde 2.transferimde 3.70 gibi bsy cıkmştı yükselmedi ama sen canını sıkma allah büyüktür dilerim sıkı sıkı tutunur sana seni bırakmaz. Daha cok erken zaten 7.gün baksana bnm 12.gündü o degerim tabi dualarım seninle.
İnşallah çok teşekkür ederimyine de erken yapmışsın, bu sebeple modunu düşürme ve ilacını da bırakma
inşallah yükselirçünkü anca kana karışıyo
Belki tam yerleşme olmamış ve kana karışmamıştır.Bu değeri 12. Gün elde etsen düşük derdim ama bence moralini bozmadan 12. Gün tekrar yap testi.Çok teşekkür ederim ilaçlara devam ediyorum sadece çok sınır bi değer olduğu İçin kafam karıştı baya
Son bi embriyomuz kaldı onun transferi olacak, bu ay ayaklarım hiç gitmiyorSenin transfer ne zaman canim?
9 Ekim test gunum bakalim canim ya. Oyle cok umutlu değilim. Icimden bir his olmayacakmis gibi diyor acikcasi.Son bi embriyomuz kaldı onun transferi olacak, bu ay ayaklarım hiç gitmiyorönümüzdeki ay yaptırırım büyük ihtimalle. Senin güzel sonucunu ne zaman alıyoruz
Aaa hiç öyle düşünme, ben senin yerinde olsam gün gün içimde bi şeylerin yeşerdiğini düşünüp sevinçle beklerdim o günü9 Ekim test gunum bakalim canim ya. Oyle cok umutlu değilim. Icimden bir his olmayacakmis gibi diyor acikcasi.
Fairytale çooook dua ediyorum olması içinSon bi embriyomuz kaldı onun transferi olacak, bu ay ayaklarım hiç gitmiyorönümüzdeki ay yaptırırım büyük ihtimalle. Senin güzel sonucunu ne zaman alıyoruz
Çok güzel enerjin var, bana da gönderdiğin için çok teşekkür ederimFairytale çooook dua ediyorum olması içinÇok hakettin canım , çok uğraş verdin o yüzden o son embriyonun tutunacağını hissediyorum Başla bence önümüzdeki ay , güzel haberlerini alalım inşallah
Valla canim su an tek içimden tek gecen sagliksiz sagliksiz kfc kızartılmış tavuklarAaa hiç öyle düşünme, ben senin yerinde olsam gün gün içimde bi şeylerin yeşerdiğini düşünüp sevinçle beklerdim o günütabi insan içinde olunca iyi ihtimallere daha az inanıyor, kötü deneyimler de var haklısın ama ben eminim burdan güzel haberlerini okuyacağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?