Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Yanlış hatırlamıyorsam genetik incelemeli embriyoların vardı. Tutmuştur tutmuştur, daha da rahat ol

Canım benim en son yaptığım da 3300 du 11 ekim de kalp atışını görmeye gidicez Haber ver sen de sonucu
Ayy ben de inşallah o değerleri görürüm Kaçıncı gün değerindi 3300?Benim 13. Gün 447 çıkmış.Ayyy güzel rabbim sevindir bizi, sağlıklı olarak kucaklarımıza alalım bebişleri

Kızlar selam transferin 7. Günü beta 4.90 çıktı bu ne demek oluyor yükselir mi ? Kafam çok karıştı (
İnşallah yükselir benimde 2.transferimde 3.70 gibi bsy cıkmştı yükselmedi ama sen canını sıkma allah büyüktür dilerim sıkı sıkı tutunur sana seni bırakmaz. Daha cok erken zaten 7.gün baksana bnm 12.gündü o degerim tabi dualarım seninle.

Kızlar selam transferin 7. Günü beta 4.90 çıktı bu ne demek oluyor yükselir mi ? Kafam çok karıştı (
Canım çok erken yapmışsın testi.10. Gün tekrar yap 5. Gün embriyosu ise, 3. Gün ise 12. Gün yap ve ilaçlarını bırakma lütfen

Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı

Çok teşekkür ederim ilaçlara devam ediyorum sadece çok sınır bi değer olduğu İçin kafam karıştı baya
Belki tam yerleşme olmamış ve kana karışmamıştır.Bu değeri 12. Gün elde etsen düşük derdim ama bence moralini bozmadan 12. Gün tekrar yap testi.

Son bi embriyomuz kaldı onun transferi olacak, bu ay ayaklarım hiç gitmiyor önümüzdeki ay yaptırırım büyük ihtimalle. Senin güzel sonucunu ne zaman alıyoruz
9 Ekim test gunum bakalim canim ya. Oyle cok umutlu değilim. Icimden bir his olmayacakmis gibi diyor acikcasi.

9 Ekim test gunum bakalim canim ya. Oyle cok umutlu değilim. Icimden bir his olmayacakmis gibi diyor acikcasi.
Aaa hiç öyle düşünme, ben senin yerinde olsam gün gün içimde bi şeylerin yeşerdiğini düşünüp sevinçle beklerdim o günü tabi insan içinde olunca iyi ihtimallere daha az inanıyor, kötü deneyimler de var haklısın ama ben eminim burdan güzel haberlerini okuyacağımıza

Son bi embriyomuz kaldı onun transferi olacak, bu ay ayaklarım hiç gitmiyor önümüzdeki ay yaptırırım büyük ihtimalle. Senin güzel sonucunu ne zaman alıyoruz
Fairytale çooook dua ediyorum olması için Çok hakettin canım , çok uğraş verdin o yüzden o son embriyonun tutunacağını hissediyorum Başla bence önümüzdeki ay , güzel haberlerini alalım inşallah

Çok güzel enerjin var, bana da gönderdiğin için çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur arkadaşım ya usandık valla bekle bekle

Valla canim su an tek içimden tek gecen sagliksiz sagliksiz kfc kızartılmış tavuklar
Artik akışına bıraktım ben. Zaten elimizden geleni yaptık. Umarim her birimiz için cok guzel sonuçlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…