• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Gidip yarın kan versem mi yazacaktım yazarken bile heyecandan yazamamışım 😄😄😄

ben son 1 gün kala idrar testi yapmıştım, biz Özlem'le galiba ketum taraftayız😅 son güne kadar bekledik
duramam bekleyemem diyosan ver🚀
sen ne hissediyosun bekleyebilir misin😅
hadi inşallah senden de bi pozitif haberi gelir🙏🙏🙏🧡🧡🧡

ben son 1 gün kala idrar testi yapmıştım, biz Özlem'le galiba ketum taraftayız😅 son güne kadar bekledik
duramam bekleyemem diyosan ver🚀
sen ne hissediyosun bekleyebilir misin😅
hadi inşallah senden de bi pozitif haberi gelir🙏🙏🙏🧡🧡🧡
Bende beklemek taraftarıyım ama bazen zor oluyor 😄 çünkü hiç birşey hissetmiyorum 🙄

Verme canım düşük çıkarsa bu sefer artar mı artmaz mı diye sıkıntı yaparsın kendine.10’da ver bari 😊
Eşimde aynısını döylüyor 🤭 bukadar bekledik doktor birşey biliyorki gün vermiş falan vs 🤣 bende biliyorum bunları ama çokta merak ediyorum..

İnşallah güzel haber vermek nasip olur ☺️İlk iki denemem Ankara da Medicana hastanesin de yapıldı.İlk deneme de iki adet birinci kalite transfer edildi tutmadı.İkinci deneme de bir adet birinci kalite ama o çözdürme de şekli bozuldi tutmayacagi belliydi.Bu sefer İstanbul da fulya acedemy de Mustecep kavrut ile başladım tedaviye.Bizim normal yolla çocuğumuz oluyor ama genetik hastalikla doğdu kızım 7 aylıkken vefat etti.Genetik incelemeleri yaptırdık ben ve eşim taşıyıcı çıktık o yüzden pgt yaptırıyoruz sağlıklı olanlar transfer ediliyor yine hasta olmasın diye.İki adet embriyo genel de 35 yaş ve üzeri olunca yapılıyor.Altin da olanalra da yapan doktorlar var iki adet verip evrak üzerinde bir tane gösteriyor.Yasiniz çok gencse o yüzden kabul etmiyor olabilir
Medicana da doktorunuz kimdi acaba

Günaydın kızlarrr 🥰 ben naptım biliyor musunuz? Dün gidip kaset test aldım sırf çift çizgiyi göreyim diye. Yillarca hep tek çizgi görmekten gina gelmişti ve hep kaset testle öğrenirim diye dusundugumden o ani yasamayi hayal etmistim. Dedim ki madem hamilesin git al sakla bi tane çift çizgi 🤣🤣

Günaydın kızlarrr 🥰 ben naptım biliyor musunuz? Dün gidip kaset test aldım sırf çift çizgiyi göreyim diye. Yillarca hep tek çizgi görmekten gina gelmişti ve hep kaset testle öğrenirim diye dusundugumden o ani yasamayi hayal etmistim. Dedim ki madem hamilesin git al sakla bi tane çift çizgi 🤣🤣
ay ben de kesin kanda görsem kaset test yaparım bir tane de o duyguyu yaşamak için 😂 4 yıldır gözlerim şaşı oldu çizgi aramaktan 😅😅😜

Çok iyi yapmışsın 😂

Ben 5. Gün dondurulmuş cıft embriyo transferi yapıldı 8. Gün leke oldum 9. Gün hemen kan verdim 38 çıktı 👼🏼❤️
Bence çok güzel çünkü iki kat artacağını düşünsek 11. Gün 76 olur.İnşallah artışlar devam eder.Ben de 11. Gün kan vermiştim şimdi 13. Gün yine verdim.Sonuç bekliyorum, çok heyecanlı 🧿🤲🧿🤲🙏

Ahahah benm gbi olan da varmış bende daha kan testini alıp eve geldim gbi yaptm kopkpyu göreyim şöyle gözüm gönlüm açılsn dedim şaşı olduk silik çizgi aramaktan🤣 çok şükür🙏

Back