- 2 Kasım 2019
- 317
- 162
- 33
- 31
Gidip yarın kan versem mi yazacaktım yazarken bile heyecandan yazamamışımKızlar 3.gün embriyosu yarın dokuzuncu günüm sizce gidip kan vermem mi yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidip yarın kan versem mi yazacaktım yazarken bile heyecandan yazamamışımKızlar 3.gün embriyosu yarın dokuzuncu günüm sizce gidip kan vermem mi yaaa
Herşey güzel gidiyor senin için bence agrısı sancısı dokuz ay olan varAynen canım ben yarın gidip vereyim bari.Sağol desteğin için
Canım sağol desteğin için Dua edelim güzel oldun herşeyHerşey güzel gidiyor senin için bence agrısı sancısı dokuz ay olan var
Annem bana hamileyken adetten fazla kanamalar yaşamış ama burdayım
canını sıkma hiç Rabbim in izniyle hiç bişey olmaz
Gidip yarın kan versem mi yazacaktım yazarken bile heyecandan yazamamışım
Verme canım düşük çıkarsa bu sefer artar mı artmaz mı diye sıkıntı yaparsın kendine.10’da ver bariKızlar 3.gün embriyosu yarın dokuzuncu günüm sizce gidip kan vermem mi yaaa
Verme canım düşük çıkarsa bu sefer artar mı artmaz mı diye sıkıntı yaparsın kendine.10’da ver bari
Evet Kafalar aynı.Verme Zehra’cığım dayan lütfenahaha Özlem yaa beni saniyesinde doğrulamış olman
Bende beklemek taraftarıyım ama bazen zor oluyor çünkü hiç birşey hissetmiyorumben son 1 gün kala idrar testi yapmıştım, biz Özlem'le galiba ketum taraftayız son güne kadar bekledik
duramam bekleyemem diyosan ver
sen ne hissediyosun bekleyebilir misin
hadi inşallah senden de bi pozitif haberi gelir
Eşimde aynısını döylüyor bukadar bekledik doktor birşey biliyorki gün vermiş falan vs bende biliyorum bunları ama çokta merak ediyorum..Verme canım düşük çıkarsa bu sefer artar mı artmaz mı diye sıkıntı yaparsın kendine.10’da ver bari
Medicana da doktorunuz kimdi acabaİnşallah güzel haber vermek nasip olur İlk iki denemem Ankara da Medicana hastanesin de yapıldı.İlk deneme de iki adet birinci kalite transfer edildi tutmadı.İkinci deneme de bir adet birinci kalite ama o çözdürme de şekli bozuldi tutmayacagi belliydi.Bu sefer İstanbul da fulya acedemy de Mustecep kavrut ile başladım tedaviye.Bizim normal yolla çocuğumuz oluyor ama genetik hastalikla doğdu kızım 7 aylıkken vefat etti.Genetik incelemeleri yaptırdık ben ve eşim taşıyıcı çıktık o yüzden pgt yaptırıyoruz sağlıklı olanlar transfer ediliyor yine hasta olmasın diye.İki adet embriyo genel de 35 yaş ve üzeri olunca yapılıyor.Altin da olanalra da yapan doktorlar var iki adet verip evrak üzerinde bir tane gösteriyor.Yasiniz çok gencse o yüzden kabul etmiyor olabilir
çok şükür katlanarak artsın inşallahCanım ağrım geçti.umarım sıkıntı olmamıştır.Salı kan testi vereceğim yeniden.
ay ben de kesin kanda görsem kaset test yaparım bir tane de o duyguyu yaşamak için 4 yıldır gözlerim şaşı oldu çizgi aramaktanGünaydın kızlarrr ben naptım biliyor musunuz? Dün gidip kaset test aldım sırf çift çizgiyi göreyim diye. Yillarca hep tek çizgi görmekten gina gelmişti ve hep kaset testle öğrenirim diye dusundugumden o ani yasamayi hayal etmistim. Dedim ki madem hamilesin git al sakla bi tane çift çizgi
Insallah sen de pazartesi baslayacaksin tedavine tatlim ve sonra gelsin guzel haberleray ben de kesin kanda görsem kaset test yaparım bir tane de o duyguyu yaşamak için 4 yıldır gözlerim şaşı oldu çizgi aramaktan
Ben 5. Gün dondurulmuş cıft embriyo transferi yapıldı 8. Gün leke oldum 9. Gün hemen kan verdim 38 çıktıKızlar 3.gün embriyosu yarın dokuzuncu günüm sizce gidip kan vermem mi yaaa
Canım ilk testi Cuma vermiştim, doktor 4 gün sonra ver demişti (yani Salı ) ama ben dayanamadım ve biraz önce verdim.Korktum dünkü ağrıdan , bakalım artmış mı bugün 2 kat?Tek dileğim oçok şükür katlanarak artsın inşallah
Çok iyi yapmışsınGünaydın kızlarrr ben naptım biliyor musunuz? Dün gidip kaset test aldım sırf çift çizgiyi göreyim diye. Yillarca hep tek çizgi görmekten gina gelmişti ve hep kaset testle öğrenirim diye dusundugumden o ani yasamayi hayal etmistim. Dedim ki madem hamilesin git al sakla bi tane çift çizgi
Bence çok güzel çünkü iki kat artacağını düşünsek 11. Gün 76 olur.İnşallah artışlar devam eder.Ben de 11. Gün kan vermiştim şimdi 13. Gün yine verdim.Sonuç bekliyorum, çok heyecanlıBen 5. Gün dondurulmuş cıft embriyo transferi yapıldı 8. Gün leke oldum 9. Gün hemen kan verdim 38 çıktı
Kızlar yardım, çok şiddetli adet ağrım var.12. Günüm bugün, normal mi?Ağrıdan duramıyorum
Günaydın kızlarrr ben naptım biliyor musunuz? Dün gidip kaset test aldım sırf çift çizgiyi göreyim diye. Yillarca hep tek çizgi görmekten gina gelmişti ve hep kaset testle öğrenirim diye dusundugumden o ani yasamayi hayal etmistim. Dedim ki madem hamilesin git al sakla bi tane çift çizgi