- 2 Kasım 2019
- 317
- 162
- 33
- 31
Ozaman benim onuncu gün baktırmam lazım benim üçüncü gün dondurulmuşBen 5. Gün dondurulmuş cıft embriyo transferi yapıldı 8. Gün leke oldum 9. Gün hemen kan verdim 38 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman benim onuncu gün baktırmam lazım benim üçüncü gün dondurulmuşBen 5. Gün dondurulmuş cıft embriyo transferi yapıldı 8. Gün leke oldum 9. Gün hemen kan verdim 38 çıktı
Purple canım çok şükür sonuç çıktı, 2 kat artmış değer Binlerce şükür Allah’ım herkese sağlıkla bebişler nasip etsinCanım adet günlerinde olur çok normal şuan olamadığı için şiddetli de oluyo ben 3 gün kıvrandım kork a kanama yoksa hiçbişey olmaz yat dinlen ayaklarını sıcak tut
Canım verirsen bu sefer artacak mı çıkacak mı diye düşüneceksin .Azıcık sıkıver dişini, ama istersen yaptır yarın 10. Gün.12. Gün tekrar vereceksin yine artıp artmadığını görmek için.İnşallah olur, dualarım seninle Tutunsun bebişBende beklemek taraftarıyım ama bazen zor oluyor çünkü hiç birşey hissetmiyorum
Canım valla dediğin gibi doğurana kadar pinpiş pinpiş pinpirikli bir şekilde dolaşacağız herhalde Her dakika ne oldu diye düşünüyorum.Çalışmam lazım işime konsantre olamıyorum.Ben biraz işe odaklanayım bari.Kan verdim bugün sabah, sonucu 2 kat artmış olarak çıktı.11 ve 13. Günlerde vermiştim, ben bir de salı 15. Gün vereyim ve rahatlayayım biraz Tabii rahatlayabilirsem , her dakika ne oluyor diye düşünüyorum.bende normalde böyle çekilme gibi bir şey oluyo ya da saçma şekilde ben öyle hissediyo olabilirim
çekilme hissetmeyince 16.günü gidip tekrar 3.kanımı verip rahat ettim, 2 tane yeterli olmasına rağmen
en azından zihnin rahatlar
geçmiş üstelik ağrın bak endişe etme, benim de oluyo
off sana söylüyorum da hepimiz böyleyiz işte en azından 3 ayı atlatana kadar pimpirik içinde olucaz muhtemelen
Canım inşallah tutunmuştur Bende de belirti yoktu, başlarda göğsüm şişti ama onu ilaçlar yapıyor.İçimizi ferah tutalım, ben olumsuz ve umutsuzdum ama tutacağı varsa tutuyormuş.İnşallah gönlüne göre olurKizlar ne hissediyorsunuz sizce hamile misiniz?
Ben ilk transferimde cok heyecanliydim. Surekli acaba noldu diye dusunuyordum. Cok karamsarlık vardi, panik oluyordum. Cok uykum geliyordu. Tutmustu.
Bu transferde ise hic bir sey hissetmiyorum. Hatta bazen transfer olduğumu unutuyorum. Tutmadığını dusunuyorum ama inanilmaz rahatım.
Çok teşekkür ederim canım benim seninle ilgili çok güzel şeyler hissediyorum İnş saglıkla degerin kat kat artar Rabbim kavuştursun evladına, evlatlarımıza bende bekledim bekleyeceğim kadar artık beklerim napalm zaten doktorum salı yap dedi kan testini az kaldıCanım verirsen bu sefer artacak mı çıkacak mı diye düşüneceksin .Azıcık sıkıver dişini, ama istersen yaptır yarın 10. Gün.12. Gün tekrar vereceksin yine artıp artmadığını görmek için.İnşallah olur, dualarım seninle Tutunsun bebiş
Günaydın kızlarrr ben naptım biliyor musunuz? Dün gidip kaset test aldım sırf çift çizgiyi göreyim diye. Yillarca hep tek çizgi görmekten gina gelmişti ve hep kaset testle öğrenirim diye dusundugumden o ani yasamayi hayal etmistim. Dedim ki madem hamilesin git al sakla bi tane çift çizgi
Purple canım çok şükür sonuç çıktı, 2 kat artmış değer Binlerce şükür Allah’ım herkese sağlıkla bebişler nasip etsin
Oohh cok sukur canim sira kesedePurple canım çok şükür sonuç çıktı, 2 kat artmış değer Binlerce şükür Allah’ım herkese sağlıkla bebişler nasip etsin
Valla doktor ilk kan testinden 4 gün sonra ver demişti ben 2 gün sonra verdim , o yüzden Salı tekrar verip öyle söyleyeceğim doktora Kızmasın şimdi niye 4. Gün vermedin diyeOohh cok sukur canim sira kesede
Canım benim en son yaptığım da 3300 du 11 ekim de kalp atışını görmeye gidicez Haber ver sen de sonucuBence çok güzel çünkü iki kat artacağını düşünsek 11. Gün 76 olur.İnşallah artışlar devam eder.Ben de 11. Gün kan vermiştim şimdi 13. Gün yine verdim.Sonuç bekliyorum, çok heyecanlı
Purple canım çok şükür sonuç çıktı, 2 kat artmış değer Binlerce şükür Allah’ım herkese sağlıkla bebişler nasip etsin
Aynen canim zaten hemen cagirmiyor keseye 1000 üzeri olması lazım ancak o zaman kese görünürmüşValla doktor ilk kan testinden 4 gün sonra ver demişti ben 2 gün sonra verdim , o yüzden Salı tekrar verip öyle söyleyeceğim doktora Kızmasın şimdi niye 4. Gün vermedin diye
Aynen canim zaten hemen cagirmiyor keseye 1000 üzeri olması lazım ancak o zaman kese görünürmüş
Valla doktor ilk kan testinden 4 gün sonra ver demişti ben 2 gün sonra verdim , o yüzden Salı tekrar verip öyle söyleyeceğim doktora Kızmasın şimdi niye 4. Gün vermedin diye
evetttt kayinvalidemler geldiler gecen hafta. bugün gitceklerdi göndermedim çarşambaya kadar kalın dedim bi bildiğimiz var ki kalın diyoz falan diye sert yaptım biraz ahah bakalım inşallah hayırlı haber vermek kısmet olursenin de 2 günün kaldı
evetttt kayinvalidemler geldiler gecen hafta. bugün gitceklerdi göndermedim çarşambaya kadar kalın dedim bi bildiğimiz var ki kalın diyoz falan diye sert yaptım biraz ahah bakalım inşallah hayırlı haber vermek kısmet olur
Yok hergin kendi annamlere gidiyoz zaten sadece kahvalti yapiyoz evde sinra hooop annemlere kayinvalidem de normal zamandada ıs yaptırmaz bama zaten sağolsun iyidir o konudasakın yorma kendini bu arada