• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Canım adet günlerinde olur çok normal şuan olamadığı için şiddetli de oluyo ben 3 gün kıvrandım kork a kanama yoksa hiçbişey olmaz yat dinlen ayaklarını sıcak tut🙏
Purple canım çok şükür sonuç çıktı, 2 kat artmış değer 🙏🧿🤲🤲🤲🤲🤲🤲Binlerce şükür 🙏 Allah’ım herkese sağlıkla bebişler nasip etsin 🤲🤲🤲💜💜💜🧿🧿🧿

Bende beklemek taraftarıyım ama bazen zor oluyor 😄 çünkü hiç birşey hissetmiyorum 🙄
Canım verirsen bu sefer artacak mı çıkacak mı diye düşüneceksin .Azıcık sıkıver dişini, ama istersen yaptır yarın 10. Gün.12. Gün tekrar vereceksin yine artıp artmadığını görmek için.İnşallah olur, dualarım seninle 🧿🤲🤲🤲🤲Tutunsun bebiş 💓💓💓💜💜💜❤️❤️❤️🧿🧿🧿🧿🧿🧿🤲🤲🤲

Kizlar ne hissediyorsunuz sizce hamile misiniz?

Ben ilk transferimde cok heyecanliydim. Surekli acaba noldu diye dusunuyordum. Cok karamsarlık vardi, panik oluyordum. Cok uykum geliyordu. Tutmustu.
Bu transferde ise hic bir sey hissetmiyorum. Hatta bazen transfer olduğumu unutuyorum. Tutmadığını dusunuyorum ama inanilmaz rahatım.

bende normalde böyle çekilme gibi bir şey oluyo ya da saçma şekilde ben öyle hissediyo olabilirim🙈

çekilme hissetmeyince 16.günü gidip tekrar 3.kanımı verip rahat ettim, 2 tane yeterli olmasına rağmen 🙈
en azından zihnin rahatlar 😎

geçmiş üstelik ağrın bak endişe etme, benim de oluyo

off sana söylüyorum da hepimiz böyleyiz işte 🧡🧡🧡 en azından 3 ayı atlatana kadar pimpirik içinde olucaz muhtemelen😅
Canım valla dediğin gibi doğurana kadar pinpiş pinpiş pinpirikli bir şekilde dolaşacağız herhalde 😂🤣Her dakika ne oldu diye düşünüyorum.Çalışmam lazım işime konsantre olamıyorum.Ben biraz işe odaklanayım bari.Kan verdim bugün sabah, sonucu 2 kat artmış olarak çıktı.11 ve 13. Günlerde vermiştim, ben bir de salı 15. Gün vereyim ve rahatlayayım biraz 🤲🧿🧿❤️❤️💜💜💜💜💜💜Tabii rahatlayabilirsem , her dakika ne oluyor diye düşünüyorum.

Kizlar ne hissediyorsunuz sizce hamile misiniz?

Ben ilk transferimde cok heyecanliydim. Surekli acaba noldu diye dusunuyordum. Cok karamsarlık vardi, panik oluyordum. Cok uykum geliyordu. Tutmustu.
Bu transferde ise hic bir sey hissetmiyorum. Hatta bazen transfer olduğumu unutuyorum. Tutmadığını dusunuyorum ama inanilmaz rahatım.
Canım inşallah tutunmuştur 🤲🤲🤲🧿🧿🧿Bende de belirti yoktu, başlarda göğsüm şişti ama onu ilaçlar yapıyor.İçimizi ferah tutalım, ben olumsuz ve umutsuzdum ama tutacağı varsa tutuyormuş.İnşallah gönlüne göre olur 🤲🤲🧿🧿🧿🧿💓💜

Canım verirsen bu sefer artacak mı çıkacak mı diye düşüneceksin .Azıcık sıkıver dişini, ama istersen yaptır yarın 10. Gün.12. Gün tekrar vereceksin yine artıp artmadığını görmek için.İnşallah olur, dualarım seninle 🧿🤲🤲🤲🤲Tutunsun bebiş 💓💓💓💜💜💜❤️❤️❤️🧿🧿🧿🧿🧿🧿🤲🤲🤲
Çok teşekkür ederim canım benim seninle ilgili çok güzel şeyler hissediyorum 😊 İnş saglıkla degerin kat kat artar Rabbim kavuştursun evladına, evlatlarımıza 💓💓💓 bende bekledim bekleyeceğim kadar artık beklerim napalm :KK49: zaten doktorum salı yap dedi kan testini az kaldı 🥰

Günaydın kızlarrr 🥰 ben naptım biliyor musunuz? Dün gidip kaset test aldım sırf çift çizgiyi göreyim diye. Yillarca hep tek çizgi görmekten gina gelmişti ve hep kaset testle öğrenirim diye dusundugumden o ani yasamayi hayal etmistim. Dedim ki madem hamilesin git al sakla bi tane çift çizgi 🤣🤣

ahahaa ne tatlısın🧡 ben de atamadım

Kizlar size bise danisicam. Ben gecen ay ilk denemede kimyasal gebelik gecirmistim. Bu ay ara verdik, yani dogal akisina biraktik doktor sadece ultrasonla bakip 2 tane 20mm yumurta gorunce Ovitrelle catlatma ignesi yapip beraberlik onermisti. Uzerinden 1 hafta gecti kasiklarimda, sanki gecen ay transferden 1 hafta sonraki tutunma sancisi gibi batmalar oluyor. Adetime daha 1 hafta var adet sancisi olmasina ihtimal vermiyorum. Ama esimde sayi azligi oldugu icin hamile olmama da ihtimal vermiyorum. Ne yapsam kan mi versem test mi alsam doktora mi gitsem napsam bilemedim. 2 gundur devam ediyor kasik agrisi 😪

Bence çok güzel çünkü iki kat artacağını düşünsek 11. Gün 76 olur.İnşallah artışlar devam eder.Ben de 11. Gün kan vermiştim şimdi 13. Gün yine verdim.Sonuç bekliyorum, çok heyecanlı 🧿🤲🧿🤲🙏
Canım benim en son yaptığım da 3300 du 👼🏼👼🏼 11 ekim de kalp atışını görmeye gidicez ❤️❤️ Haber ver sen de sonucu 🌸

evetttt 🤲🤲 kayinvalidemler geldiler gecen hafta. bugün gitceklerdi göndermedim çarşambaya kadar kalın dedim bi bildiğimiz var ki kalın diyoz falan diye sert yaptım biraz ahah bakalım inşallah hayırlı haber vermek kısmet olur 🥰

sakın yorma kendini bu arada🌸

Back