Valla canim su an tek içimden tek gecen sagliksiz sagliksiz kfc kızartılmış tavuklar
Artik akışına bıraktım ben. Zaten elimizden geleni yaptık. Umarim her birimiz için cok guzel sonuçlanır.
Canim sen de cok caba harcadin. Insallah guzel olacak karşılıksız kalmayacak.ye gitsin ya birazcıktan bi şey olmaz. Umarım dediğin gibi olur da şenlenir buralar
Can’ı gönülden diliyorum pinkbuyu.. çok çabaladık gerçekten inşallah olur, olmazsa da kızarmış tavuk, sigara ve içkilerimize kavuşalım lütfenCanim sen de cok caba harcadin. Insallah guzel olacak karşılıksız kalmayacak.
Olmazsa da dünyanın sonu değil bunda da bi hayir var diyip gecer gideriz hayatımıza devam ederiz.Can’ı gönülden diliyorum pinkbuyu.. çok çabaladık gerçekten inşallah olur, olmazsa da kızarmış tavuk, sigara ve içkilerimize kavuşalım lütfen
Ben de samimiyetle söylüyorum bunu kendime, laf olsun diye değil. Çok şükür sağlıklı güzel hayatımız varOlmazsa da dünyanın sonu değil bunda da bi hayir var diyip gecer gideriz hayatımıza devam ederiz.
Cok uğraştık cok yol katettik ve bi yorgunluk oldu galiba. Saglikliyix cok sukur, mutluyuz. Olmazsa da dünyanın sonu değil tekrar deneriz.Ben de samimiyetle söylüyorum bunu kendime, laf olsun diye değil. Çok şükür sağlıklı güzel hayatımız var
InşallahO günleri de görmek nasip olsunsizin kalp atışı duyuldu mu?Sağlıkla gelsinler
Inşallahsağlıkla ilerlesin hepimizinki. 5+0 da sadece kese gorduk. Salı günü gideceğiz ikinci kontrole inşallah vardır bebek ve kalp atışı.
Çok zor bu beklemeler
Hadi inşallah canım kalp atışını da duyarsınInşallahsağlıkla ilerlesin hepimizinki. 5+0 da sadece kese gorduk. Salı günü gideceğiz ikinci kontrole inşallah vardır bebek ve kalp atışı.
Çok zor bu beklemeler
Inşallah canımüzerinden epey zaman geçti kalp atışını da duyacaksın muhtemelen
Genelde 1 hafta sonrasına çağırıyorlar yani değerin 1000 1500 'ün üzerine çıkmasını bekliyorlarMuayene için ne zaman cagiriyor doktorlar? Yani 10. Gunde pozitif sonuc aldik diyelim. Ne zaman gidip muayene oluyoruz. Kalp atisina mi çağırıyorlar direkt?
Aynen kalp atışını duyunca dicez ki hareket neden etmedi. Sonra kasılmalar acaba doğum mu başladı oohh daha yolun başındayızHadi inşallah canım kalp atışını da duyarsınEvet zor maalesef Nasıl geçecek bu 9 ay benim için korka korka , düşüne düşüne bilmiyorum.
Allah’ım sen yardım etAynen kalp atışını duyunca dicez ki hareket neden etmedi. Sonra kasılmalar acaba doğum mu başladı oohh daha yolun başındayız
O zaman 4. Hafta da cagiriyor kese icin. Acaba 2 hafta sonras8nda gidip hazir gitmişken kalp atisina da mi baktirsak cunku keseyi gorup kalp atisinj beklemek de cok heyecanli geliyor bana.Genelde 1 hafta sonrasına çağırıyorlar yani değerin 1000 1500 'ün üzerine çıkmasını bekliyorlar
Olabilir canım ben 5+0da gittim (transfere göre 4+5) sadece kese vardı. 7+0 da gidecegim simdi. Beklemek stresli gercekten. Az daha sabredip hepsini gor 6. Haftada ya da dayanirim diyosan 7. Haftada.O zaman 4. Hafta da cagiriyor kese icin. Acaba 2 hafta sonras8nda gidip hazir gitmişken kalp atisina da mi baktirsak cunku keseyi gorup kalp atisinj beklemek de cok heyecanli geliyor bana.
Ben dis gebelikten cok korkuyorum. Bir tupum zaten tikali ve dış gebelik riski yüksek diye biliyorum boyle bir durumun.Olabilir canım ben 5+0da gittim (transfere göre 4+5) sadece kese vardı. 7+0 da gidecegim simdi. Beklemek stresli gercekten. Az daha sabredip hepsini gor 6. Haftada ya da dayanirim diyosan 7. Haftada.
Ama keseyi görünce en azından dış gebelik değil diyorsun o da bir iç ferahlatıyor. Bilemiyorum ki heycanlı olmayan hicbir anı yok sanırım bu hamileliğin
Canım 4. hafta olmuyor.Zaten test yapıp pozitifi öğrendiğinde 4 haftalık olmuyor musun?Ben 2 Eylül’de adet oldum test tarihim 2 Ekim’di yani ben 4 haftalık hamileyim.1000’li değerlere çıkması 5. Haftada oluyor diye biliyorum.Keseye çağırıyor önce. Keseden 10 gün falan sonra da kalp atışına çağırıyor diye biliyorumO zaman 4. Hafta da cagiriyor kese icin. Acaba 2 hafta sonras8nda gidip hazir gitmişken kalp atisina da mi baktirsak cunku keseyi gorup kalp atisinj beklemek de cok heyecanli geliyor bana.
Canim tup bebekte farkli sanirim. Transfee olduktan 1 hafta sonrasi 3. Hafta olarak sayılıyor.Canım 4. hafta olmuyor.Zaten test yapıp pozitifi öğrendiğinde 4 haftalık olmuyor musun?Ben 2 Eylül’de adet oldum test tarihim 2 Ekim’di yani ben 4 haftalık hamileyim.1000’li değerlere çıkması 5. Haftada oluyor diye biliyorum.Keseye çağırıyor önce. Keseden 10 gün falan sonra da kalp atışına çağırıyor diye biliyorumBelki böyle olmayabilir hiç yaşamadığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?