Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Valla canim su an tek içimden tek gecen sagliksiz sagliksiz kfc kızartılmış tavuklar
Artik akışına bıraktım ben. Zaten elimizden geleni yaptık. Umarim her birimiz için cok guzel sonuçlanır.
ye gitsin ya birazcıktan bi şey olmaz. Umarım dediğin gibi olur da şenlenir buralar

Inşallah sağlıkla ilerlesin hepimizinki. 5+0 da sadece kese gorduk. Salı günü gideceğiz ikinci kontrole inşallah vardır bebek ve kalp atışı.
Çok zor bu beklemeler
Hadi inşallah canım kalp atışını da duyarsınEvet zor maalesef Nasıl geçecek bu 9 ay benim için korka korka , düşüne düşüne bilmiyorum.

Muayene için ne zaman cagiriyor doktorlar? Yani 10. Gunde pozitif sonuc aldik diyelim. Ne zaman gidip muayene oluyoruz. Kalp atisina mi çağırıyorlar direkt?

Muayene için ne zaman cagiriyor doktorlar? Yani 10. Gunde pozitif sonuc aldik diyelim. Ne zaman gidip muayene oluyoruz. Kalp atisina mi çağırıyorlar direkt?
Genelde 1 hafta sonrasına çağırıyorlar yani değerin 1000 1500 'ün üzerine çıkmasını bekliyorlar

Hadi inşallah canım kalp atışını da duyarsınEvet zor maalesef Nasıl geçecek bu 9 ay benim için korka korka , düşüne düşüne bilmiyorum.
Aynen kalp atışını duyunca dicez ki hareket neden etmedi. Sonra kasılmalar acaba doğum mu başladı oohh daha yolun başındayız

Genelde 1 hafta sonrasına çağırıyorlar yani değerin 1000 1500 'ün üzerine çıkmasını bekliyorlar
O zaman 4. Hafta da cagiriyor kese icin. Acaba 2 hafta sonras8nda gidip hazir gitmişken kalp atisina da mi baktirsak cunku keseyi gorup kalp atisinj beklemek de cok heyecanli geliyor bana.

O zaman 4. Hafta da cagiriyor kese icin. Acaba 2 hafta sonras8nda gidip hazir gitmişken kalp atisina da mi baktirsak cunku keseyi gorup kalp atisinj beklemek de cok heyecanli geliyor bana.
Olabilir canım ben 5+0da gittim (transfere göre 4+5) sadece kese vardı. 7+0 da gidecegim simdi. Beklemek stresli gercekten. Az daha sabredip hepsini gor 6. Haftada ya da dayanirim diyosan 7. Haftada.
Ama keseyi görünce en azından dış gebelik değil diyorsun o da bir iç ferahlatıyor. Bilemiyorum ki heycanlı olmayan hicbir anı yok sanırım bu hamileliğin

Ben dis gebelikten cok korkuyorum. Bir tupum zaten tikali ve dış gebelik riski yüksek diye biliyorum boyle bir durumun.

Canım 4. hafta olmuyor.Zaten test yapıp pozitifi öğrendiğinde 4 haftalık olmuyor musun?Ben 2 Eylül’de adet oldum test tarihim 2 Ekim’di yani ben 4 haftalık hamileyim.1000’li değerlere çıkması 5. Haftada oluyor diye biliyorum.Keseye çağırıyor önce. Keseden 10 gün falan sonra da kalp atışına çağırıyor diye biliyorum Belki böyle olmayabilir hiç yaşamadığım için

Canim tup bebekte farkli sanirim. Transfee olduktan 1 hafta sonrasi 3. Hafta olarak sayılıyor.

Valla transferden sonra neredeyse 2 hafta (12 gün) geçince ben 4 haftalık diye düşünüyorum.Ama hiç emin değilim tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…