• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Canim tup bebekte farkli sanirim. Transfee olduktan 1 hafta sonrasi 3. Hafta olarak sayılıyor.
Şimdi baktım internete, test tarihini 12 gün sonra yapıp 2 gün sonrada tekrarladığından yani 14 gün geçtiğinden 4 haftalık hamile oluyorsun.Çünkü aşağıda internette bulduğum yazıda transfer öncesi 15 günlük süreç gebeliğe eklenir diyor!toplam 4 hafta yani 1 aylık oluyoruz test zamanı 😊❤️💜🧿🤲💜💜🧿🧿🧿🧿🧿🧿

“Transfer tarihinden itibaren gebeliğin başlangıç tarihine bakılır. Bu süreçten önce olan 15 gün de gebelik tarihine eklenir. Embriyo transferi yapılmış bir anne adayı 2 haftalık hamile olarak kabul edilmektedir. Tüp bebekte de gebelik haftası hesaplarken son adet tarihi dikkate alınabilir.”

çok heyecanlı 🤩 yarın ilaçlara başlayıp 2-3 haftaya da minnoşları alıyoruz inşallah.
Canım hayırlı olsun.Lütfen sağlıklı beslen.Eğer sigara filan içiyorsan içme.Karbonhidrattan uzak dur, ceviz, balık, yeşil sebzeler, bakliyat , peynir, yoğurt, süt dostun olsun.Ama transfer öncesi çok bakliyat yeme ☺️

Canım ilk testi Cuma vermiştim, doktor 4 gün sonra ver demişti (yani Salı ) ama ben dayanamadım ve biraz önce verdim.Korktum dünkü ağrıdan , bakalım artmış mı bugün 2 kat?🤲🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿🧿🙏🙏🙏🙏Tek dileğim o 🤲🤲🤲🙏

Purple canım çok şükür sonuç çıktı, 2 kat artmış değer 🙏🧿🤲🤲🤲🤲🤲🤲Binlerce şükür 🙏 Allah’ım herkese sağlıkla bebişler nasip etsin 🤲🤲🤲💜💜💜🧿🧿🧿
ay maşallah o kadar mutlu oldum ki, bugün girememiştim hiç, güzel haberlerleri okumak acayip mutlu etti 🤩, sağlıkla ilerlesin inşallah salı da katlanarak arttığını görelim 🧡🧿

Canım hayırlı olsun.Lütfen sağlıklı beslen.Eğer sigara filan içiyorsan içme.Karbonhidrattan uzak dur, ceviz, balık, yeşil sebzeler, bakliyat , peynir, yoğurt, süt dostun olsun.Ama transfer öncesi çok bakliyat yeme ☺️
sigara kullanmıyorum ama kilom fazla malesef 😣 bki 32 küsür 😭 bugün biraz alışveriş yaptık, kuruyemiş, balık, avokado, bol bol sebze aldık 😅 bir yandan yemiyim diyorum bir yandan da diyetin zamanı olmamalı diyorlar kafalar karışık bende ☺️☺️

Inşallah 🤲 sağlıkla ilerlesin hepimizinki. 5+0 da sadece kese gorduk. Salı günü gideceğiz ikinci kontrole inşallah vardır bebek ve kalp atışı.
Çok zor bu beklemeler 😖
Amin inşallah kalp atışını da duyacaksın 🙏 🧿🧿 her aşaması gerçekten bütük sabır istiyor, ilk muayeneden başlıyor ve hep bir maraton, heyecan, bekleme. ama inşallah sonunda hepimiz için güneşli günler gelecek, evlatlarımıza kavuşacağız.

sizler işe devam ettiniz mi kızlar bu arada, faydası yok deniyor ama ben 2-3 gün rapor alayım diye planlıyorum, içim rahat etsin yapabileceğimi yaptım diye😬

Amin inşallah kalp atışını da duyacaksın 🙏 🧿🧿 her aşaması gerçekten bütük sabır istiyor, ilk muayeneden başlıyor ve hep bir maraton, heyecan, bekleme. ama inşallah sonunda hepimiz için güneşli günler gelecek, evlatlarımıza kavuşacağız.

sizler işe devam ettiniz mi kızlar bu arada, faydası yok deniyor ama ben 2-3 gün rapor alayım diye planlıyorum, içim rahat etsin yapabileceğimi yaptım diye😬
Insallah canim ❤Benim cunartesi oldu transferim pazar zaten izinliydim ve pazartesi de izin aldim dinlendim. Doktor 3 gun sadece yemek ve tuvalet için kalk dedi. Ama transfe rden sonra 2 saatlik yol geldim 🤪

ben evden çalışıyorum ama ona rağmen zihnimde strese yer olmasın, full focus olayım diye 1 hafta izin aldım😎

Şimdi baktım internete, test tarihini 12 gün sonra yapıp 2 gün sonrada tekrarladığından yani 14 gün geçtiğinden 4 haftalık hamile oluyorsun.Çünkü aşağıda internette bulduğum yazıda transfer öncesi 15 günlük süreç gebeliğe eklenir diyor!toplam 4 hafta yani 1 aylık oluyoruz test zamanı 😊❤️💜🧿🤲💜💜🧿🧿🧿🧿🧿🧿

“Transfer tarihinden itibaren gebeliğin başlangıç tarihine bakılır. Bu süreçten önce olan 15 gün de gebelik tarihine eklenir. Embriyo transferi yapılmış bir anne adayı 2 haftalık hamile olarak kabul edilmektedir. Tüp bebekte de gebelik haftası hesaplarken son adet tarihi dikkate alınabilir.”
O halde soyle bir hesap yaparsak 7. Gun test yaptircam sonrasinda 9. Gun test yaptircam ben. Bir de 11. Gun de yaptiririm hamilelik cikarsa 2 hafta sonrasına randevu alsak sanki kalp atisi duyulabilir.

Insallah canim ❤Benim cunartesi oldu transferim pazar zaten izinliydim ve pazartesi de izin aldim dinlendim. Doktor 3 gun sadece yemek ve tuvalet için kalk dedi. Ama transfe rden sonra 2 saatlik yol geldim 🤪
dr rapor verir o zaman birkaç gün üstünü de ben izinle 5 güne tamamlarım ☺️

benim bi yarım saat anca yol ama olmadı yatıcam arka koltukta 😌
Haydi bakalim hersey yolunda gitsin su gibi gecsin zaman ❤
🧡🧡 bu ay da ertelenmeden inşallah
ben evden çalışıyorum ama ona rağmen zihnimde strese yer olmasın, full focus olayım diye 1 hafta izin aldım😎
çok mantıklı canım, hem de süper bir izin olur düşündüm de yemek yok temizlik yok, bari o kadar katkısı olsun eşimin 😂😂 netflix, ben ve 1 hafta 😅😅

Ayy ben de inşallah o değerleri görürüm 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲Kaçıncı gün değerindi 3300?Benim 13. Gün 447 çıkmış.Ayyy güzel rabbim sevindir bizi, sağlıklı olarak kucaklarımıza alalım bebişleri 🤲🤲🤲🤲🙏🙏🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿💜💜
22. Gün canım 👼🏼🥰☺️ Aminnn inşallah. Benim 14. Gün 255 çıkmıştı. Değerin güzel maşallah

kızlar günaydın, kontrol sonrası benim transfer 1 ay daha ertelendi, geç olsun güç olmasın ne diyelim. artık ben kasım topiklerine 😂

demek ki minnoşun henüz keyfi gelmemiş🧡

en doğru zaman demek ki o zamanmış vardır bi hayır, inşallah güzel haberler görücez senden de🙏🙏🙏

kızlar günaydın,

6+3 olduk çok şükür kalp atışıda dinlemiştik 5+6 da ama bugün hafif kahverengi akıntı geldi peçeteye hemşireye söyledim normal yerleşme kanaması dedi kahverengide sıkıntı yok diye endol kullanıyordum doktorum bırak demişti kontrol de ona tekrardan başla dedi yaşayan varmı aranızda?

kızlar günaydın, kontrol sonrası benim transfer 1 ay daha ertelendi, geç olsun güç olmasın ne diyelim. artık ben kasım topiklerine 😂
vucudun hazır olduğunda yapılması çok önemli, hayırlısı bu demekki. kasım topiğine gidip bizi habersiz bırakma arada bize de yaz :63:

Kızlar bugün transferden sonra 5. Gün. 2 adet 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapılmıştı. Sabah test yaptım çok silikti. Sağlık ocağına tahlil verdim yarın çıkıcak sonuç çok heyecanlıyım

Eklentiler

• IMG_20211004_090044.jpg
    IMG_20211004_090044.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 54
Back