Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Gidip yarın kan versem mi yazacaktım yazarken bile heyecandan yazamamışım

ben son 1 gün kala idrar testi yapmıştım, biz Özlem'le galiba ketum taraftayız son güne kadar bekledik
duramam bekleyemem diyosan ver
sen ne hissediyosun bekleyebilir misin
hadi inşallah senden de bi pozitif haberi gelir

ben son 1 gün kala idrar testi yapmıştım, biz Özlem'le galiba ketum taraftayız son güne kadar bekledik
duramam bekleyemem diyosan ver
sen ne hissediyosun bekleyebilir misin
hadi inşallah senden de bi pozitif haberi gelir
Bende beklemek taraftarıyım ama bazen zor oluyor çünkü hiç birşey hissetmiyorum

Verme canım düşük çıkarsa bu sefer artar mı artmaz mı diye sıkıntı yaparsın kendine.10’da ver bari
Eşimde aynısını döylüyor bukadar bekledik doktor birşey biliyorki gün vermiş falan vs bende biliyorum bunları ama çokta merak ediyorum..

Medicana da doktorunuz kimdi acaba

Günaydın kızlarrr ben naptım biliyor musunuz? Dün gidip kaset test aldım sırf çift çizgiyi göreyim diye. Yillarca hep tek çizgi görmekten gina gelmişti ve hep kaset testle öğrenirim diye dusundugumden o ani yasamayi hayal etmistim. Dedim ki madem hamilesin git al sakla bi tane çift çizgi

ay ben de kesin kanda görsem kaset test yaparım bir tane de o duyguyu yaşamak için 4 yıldır gözlerim şaşı oldu çizgi aramaktan

Çok iyi yapmışsın

Ben 5. Gün dondurulmuş cıft embriyo transferi yapıldı 8. Gün leke oldum 9. Gün hemen kan verdim 38 çıktı
Bence çok güzel çünkü iki kat artacağını düşünsek 11. Gün 76 olur.İnşallah artışlar devam eder.Ben de 11. Gün kan vermiştim şimdi 13. Gün yine verdim.Sonuç bekliyorum, çok heyecanlı

Ahahah benm gbi olan da varmış bende daha kan testini alıp eve geldim gbi yaptm kopkpyu göreyim şöyle gözüm gönlüm açılsn dedim şaşı olduk silik çizgi aramaktan çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…