• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Cok sagolun ben de soracagim bunlari mutlaka. Sizin kacinci denemenizdi? Doktorlae malesef 1.ya da 2.denemelerde bu tarz seyler pek vermiyorlar. İlla 3 kez basarisiz olacak, anca akillari baslarina geliyor yipranin biz oluyoruz 😪

bu defa 3. denememdi

aynen öyle sürecin ne kadar yıpratıcı olduğunu farketmiyorlar, olay maddiyat değil ki bu süreç ruhen insanı çok zorluyor bunu anlamıyorlar

inşallah senden de güzel haberler gelecek🙏🧡

Bugün sabah işe gitmek için çok erken kalktığımda hafif kan geldi tuvalet kağıdına.Sonra tekrar silince lekelenmeler oldu.Doktoru aradım ilaçlarını kesme testi bugün yap dedi.Yarındı test günüm bugün sabah kan verdim yarım saat önce.1-2 saate çıkarmış sonuç.Benimde ilaçları kullanırken kanamam oldu 😔bu 5. Denememdi, artık dondurulmuşlarımda yok 😔
Haber ver bize deeeee, ama korkma yerleşme kanaması neredeyse herkesde oluyor. herkeste olmuyor diyolar ama oluyor yani kimi tanıdıysam

KIZLARRRRRRR, ilkinde mi tuttu sizin daha sonrasında mı yoksa?

Maşallah iyimiş🧿🧿 işte sonradan çok katlanıp artmıştır. inşallah sağlıkla ilerler🥰

benim de değerlerim bana biraz yüksek gelmişti tek embriyo olmasına rağmen, o beni biraz korkuttu

12. gün 764
14. gün 1500 lerdeydi galiba
15. gün 3400 'dü

bu kadar yüksek olması beni başından beri tedirgin ediyo🤢

şu günü de sorunsuz atlatalım ya🙏
ben keseye gidiyorum 🙏

benim de değerlerim bana biraz yüksek gelmişti tek embriyo olmasına rağmen, o beni biraz korkuttu

12. gün 764
14. gün 1500 lerdeydi galiba
15. gün 3400 'dü

bu kadar yüksek olması beni başından beri tedirgin ediyo🤢

şu günü de sorunsuz atlatalım ya🙏
ben keseye gidiyorum 🙏
Sana dua ediyorum şuan 🙏Lütfen sağlıklı olduğuna dair güzel haberler al.Benim 11. Gün sonucu 199,23 çıktı. 5. Denememde oldu galiba bu iş tabii dış gebelik falan değilse.Allah’ım bizimde yüzümüz güler inşallah , sağsalim kucağımıza alırız.🤲🤲🧿🧿🧿💜💜❤️🧿🧿🧿🧿🧿

ozlemgundogdu ozlemgundogdu ayyy çokk heyecanlandım
Hiç adete yormadım nedense çıkacak bir değer bak göreceksin yerleşiyor allahın izniyle🙏🤲 hemen haber ver bizeee
199,23 🙀5. Denememde , tam 40 yaşına girerken inanamıyorum pozitifi gördüğüme 🙀Tüplerim alındığı için, dış gebelik değildir değil mi?şoktayım şuan

Sana dua ediyorum şuan 🙏Lütfen sağlıklı olduğuna dair güzel haberler al.Benim 11. Gün sonucu 199,23 çıktı. 5. Denememde oldu galiba bu iş tabii dış gebelik falan değilse.Allah’ım bizimde yüzümüz güler inşallah , sağsalim kucağımıza alırız.🤲🤲🧿🧿🧿💜💜❤️🧿🧿🧿🧿🧿

aiiyyy geldi mi sonucun 🙏oh beee🧡

hadi şimdi derin bi nefes al valla bugünkü haberleri beklerken dokuz doğurdum😅

Özlem Özlem özlemmmmmm .nasıl sevındım anlatamam sana bakmak ıcın girdim buraya 🤰🥰😊🙏 hiç kötü şeylere yorma bu sefer her şey güzel olacak .Emeklerının karşılığını aldın arkadasım .sağlıkla gelsin bebegın insallah😊🙏🥰

benim de aynı şey oldu test gününmden 1 gün önce kanamayla uyandım, doktoru aradım, test istedi ve 150 çıktı . bozma moralini, kan sulandırıcı, ya da progestanı fitil olarak kullanıyorsan o yapmış olabilir. 2 saate sevineceğiz burda :)
Şoktayım şuan,5. deneme olduğu in hiç imkan vermiyordum 🤭😲😮evet kullanıyorum fitil ve kan sulandırıcı.Devam eder mi acaba?Umarım erkenden beni bırakıp gitmez 🤲🤲🤲Her bekleyiş zor 😞 Çok kalbi duranlar oluyor ilerleyen haftalarda.İnşallah bırakmaz beni o kadar yıldan sonra buldum 🧿💜❤️🤲

Şoktayım şuan,5. deneme olduğu in hiç imkan vermiyordum 🤭😲😮evet kullanıyorum fitil ve kan sulandırıcı.Devam eder mi acaba?Umarım erkenden beni bırakıp gitmez 🤲🤲🤲Her bekleyiş zor 😞 Çok kalbi duranlar oluyor ilerleyen haftalarda.İnşallah bırakmaz beni o kadar yıldan sonra buldum 🧿💜❤️🤲
Ayy canim ya nasil sevindim 🥰 Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah 🤲 Sen icini ferah tut hicbiseycik olmaz Allahin izniyle

Bagisiklik baskilayici degil miydi o yav 😬 ay benin iyice kafam karisti bagisikligi baskilamak mi yoksa guclendirmek mi gerekiyor

bence dengeliyor
benim muhtemelen düşüktü ve vücudum yabancı madde olarak görüyodu 🥺bu sebeple bağışıklığımı arttırmak istediler diye düşünüyorum, ben de ne işe yaradığına internetten bakmıştım

benimkinin adı omegaven

Özlem Özlem özlemmmmmm .nasıl sevındım anlatamam sana bakmak ıcın girdim buraya 🤰🥰😊🙏 hiç kötü şeylere yorma bu sefer her şey güzel olacak .Emeklerının karşılığını aldın arkadasım .sağlıkla gelsin bebegın insallah😊🙏🥰
Epoh Allah’tan en büyük dileklerimden beri senin de hamile kalman.Canım bak sen benden 3 yaş küçüksün hem de doğal yolla hamile kalabiliyorsun.Lütfen bırak sigarayı, göreceksin olacak bırakırsan.Ben bu kadar negatife rağmen bu kez cidden birşey yapmadım.Hatta ilk günden beri çalışıyorum işte.O kadar umutsuzdum. Epoh lütfen sigarayı bırak , pgt’den ne güzel Nur topu gibi genetiği düzgün embriyo gelmiş.Benimkinin genetiğini bilmiyorum, belki sıkıntılı olacak ilerde.Sigara içerek ne olur dumana boğma bebişi, durmak istemez orada.Ve doktorunla şu kan sulandırıcı iğne işini konuş.Bir kaç düşük sonrası yaptırıyorlar , canımmmm olacak göreceksin.Ben bu 5 denemeye kadar hergün ağladım.İnşallah sağlıkla devam eder 🤲❤️Önümüzdeki ay senin için sevineceğiz adım gibi biliyorum 🥰🥰🧿🧿Çünkü 5. Gün genetikten gelmiş süper bir embriyon var. Lütfen Epoh , kendimi sende görüyorum.35’te başladım , sen benim 37’de 3. Denemeyi yaptığım yaştasın.Ne olur Epoh sigaraya bırak.Ben de bırakamamıştım ama oluyor göreceksin.At ve unut ❤️❤️❤️🧿🧿🤲🤲🤲Dualarım hepimiz için 🤲

benim ara ara 10 güne yakın sürdü, şu an 6+ 2 sanırım, 1 haftadır gelmedi çok şükür. doktor kese göründükten sonra progestanı ağızdan almamaı söyledi ve kan sulandırıcıyı ilk kanama da kesit. salı günü bebeği ve kalp atışını görmeye gideceğiz, o zaman netleşecek herşey. senin de sonucunun iyi olacağını düşünüyorum, sıkma canını :KK200:

Maşallah iyimiş🧿🧿 işte sonradan çok katlanıp artmıştır. inşallah sağlıkla ilerler🥰
İnşallah hala inanamıyorum 2. Tüp bebek kimyasal olmuştu 2. Testte değer düşmüştü ilk değer de zaten çok düşükdü 40 dı o yüzden şuan hala inanamıyorum şaka gibi geliyo sebinçden ağlarım diyodum gram yok şu kalp atışlarınıda bi duysam Allahın izniyle tamam diycem tam olarak olmasada bi kendimi hamile olarak görücem🙏

199,23 🙀5. Denememde , tam 40 yaşına girerken inanamıyorum pozitifi gördüğüme 🙀Tüplerim alındığı için, dış gebelik değildir değil mi?şoktayım şuan

Yaaaaaaaa biliyordummmmmm🥳🥳🥳🥳🥳
Çok çok sevindim inan gözlerim böyle şuan😍😍😍 gözün aydın sağlıkla ilerleyecek inşallah. 11.gün için harika bir değer🖤şimdi sakinleş ve inan karnını sev dua et kendini yorma sakın🙏🤲🤲🤲

Back