- 30 Eylül 2021
- 224
- 92
- 13
Ya arkadaş olan başka doktorumla konuştumHayırlı olsun canım, 24 ekimden önce yapma sabret bence. beklemek zor ama erken yapınca düşük çıkanlar hep panik oldu yükselir mi yükselmez mi falan diye
napayımm efolisssss insan duramıyor heyecandan :) günler say say geçmediHeyecanlanmaya çok erken başlamışsınız :) Bu sorular transfer sonrası soruları durun hele bir transfer olsun önce :) 5.gün embriyosu 8.günde çıkıyor bu arada
Duphaston ve Prednol hiç duymamıştım ne içindi bunlar?
Duphaston da progesteron içeriyor. 2 yıl önce adet düzensizliğinde de verilmişti bana, hamile kalırsan destekler kalmazsan da zamanında gelir demişti o zamanki doktorum. Ama bu tedavide detayını sormadım, sanırım ptogesteron desteği olarak.Canım prednol bağışıklık bastırıcı, vücut embriyoyu yabancı madde olarak algılamasın tutunmasına engel olmasın diye veriliyor.Benim ilk 3 tedavimde verilmemişti.4. ‘De verildi ama yine tutmadı.Genelde forumda kişilerin günde 16 mg aldığını duyuyorum ama benim doğru 4 mg aldırdı bana.Tutmayınca yine acaba az mı geldi mg’ı diye düşündüm ama şimdi bu denemede de 4 mg kullandırıyor
Haklısın insan çok heycanlanıyo bi an önce öğrenmek istiyo bende 5. Gün embiriyosu transfer oldum ucuz testlerde transferden sonraki 5. Günde öğleden sonra öğrendim ama yaparken testi kendimi hazırlamıştım çıkmasa bile daha çok erken stres yapmıycam diye kendini bu şekilde hazır hisseeersen yaparsın hissetmezsen 8. Gün yaparsın inşallah hayırlı güzel sonuçlar alıcaksın sendeYa arkadaş olan başka doktorumla konuştum
napayımm efolisssss insan duramıyor heyecandan :) günler say say geçmedi
Yarın yapayım mı?sen kesin benim gibi son bi gün kala yapacaksın evde
Canım önce inşallah güzel bir transfer geçirirsin.Bence doktorunun söylediği günde yap, transfer günü sana kan vermen gereken günü söyler.Bilgisi olan var mı ya 5.gün transferi ne zaman tutunup ne zaman yerleşip ne zaman beta kana karışır. :) benim ekim 12 de transferim var Allahın izniyle. ne zaman test yapsam
Yarın yapayım mı?Sabah işe gideceğim çok erken, işyerinin oralarda yok eczane.Evde de yok test.Sen pozitifi görmüşmüydün idrar testinde?Hangi markayı almıştın?Bol şans yarın için canım, dualarım seninle
Kızlar transfer sonrası kahverengi leke gelen oldu mu? Bugün leke geldi çok korkıuorum kötü bişey olmaz inşallah
Tutundu zaten canım bugün 14 gün beta 535 çıktı.aa hiç korkma sakın ilacını da bırakma bende oldu hafif kahverengi transferin 3. günü müydü neydi
tutuunmuş olabilir onun lekelenmeleri biraz bi kaç gün sürebilir, hatta hasteneden de söylemişlerdi ufak tefek lekelenme vs olursa normal diye
inşallah tutunuyodur
T
Tutundu zaten canım bugün 14 gün beta 535 çıktı.
Bende kırmızı leke oldu doktor tekrar kan istedi değer yükselmişti sorun yok olabilir dedi önemli olan değerin artışı sanırım kahverengi leke yerleşme lekesi oluyo ama herkes o şekilde yazmış tedirgin olma hiçKızlar transfer sonrası kahverengi leke gelen oldu mu? Bugün leke geldi çok korkıuorum kötü bişey olmaz inşallah
ilk 2 dediğinizde bende sorun yok sanki. protein s filan onlara da bakıldı bişi çıkmadı. çinko takviyesi alabilirsin folik asit demişti bide doktor.Hamile kalamamayı açıklamadığı için benım sorun henüz çözülmediHeterozigot olunca tek gen sıkıntılı taşıyıcı oluyosun evet daha risksiz ama homozigot deyince o gende komple sıkıntı demek. Dediğin gibi heterezigotlara bile önlem amaçlı aspirin verilirken homozigota verilmemesine şaşıyorum. Ama işte diyorlar ki bu en baştaki faktör leiden ve protrombin vs de sorun olsa daha sıkıntıymış o yzden digerlerini saymıyo bazısı.. proteşn s protein c ler var bide antitrombin testleri vs bnlar brz kapsamlı tekrarlayan düşüklerde üstüne düşülmeli bence.
Evet 20’sinde.Test günü Cumartesi, korku var.Ben de hiç görmedim çift çizgiyi hayatımda.Yarın görür müyüm bilmiyorum alırsam.Göremezsem üzülürüm kesin.Bir gün kalmış ben kan vereyim.Özlem 20 sinde olmuştun di mi transferi vallahi iyi dayandınbundan sonrası sana helâldir be
ben son 1 gün kalmıştı artık dedim tamameşimi gönderdim eczaneye fortest almıştı erken gebelik olandan 2 tane, ben testte gördüm de anlamadım ki valla hayatımda pozitif görmemişim burada paylaştım yine ikna olmadım ağlamaktan içim şişmişti
yarın yaparsan yaz mutlaka heyecan yaptım
aiiy evet yaa yarın gidiyorum kese içinbenim de dualarım seninle
Ya arkadaş olan başka doktorumla konuştum
napayımm efolisssss insan duramıyor heyecandan :) günler say say geçmedi
Ya benim 12 ekim transfer 20 ekim adet günüm , 8. Gün de ben adet oluyorum mantıken tutmazsa anlamadık o olayı. 5. Gün embry olduğu için mi öleaa hiç korkma sakın ilacını da bırakma bende oldu hafif kahverengi transferin 3. günü müydü neydi
tutuunmuş olabilir onun lekelenmeleri biraz bi kaç gün sürebilir, hatta hasteneden de söylemişlerdi ufak tefek lekelenme vs olursa normal diye
inşallah tutunuyodur
Ya benim 12 ekim transfer 20 ekim adet günüm , 8. Gün de ben adet oluyorum mantıken tutmazsa anlamadık o olayı. 5. Gün embry olduğu için mi öle
sen 12 Ekim'de transfer olacaksan muhtemelen 24'ü gibi senden kan testi ister doktor
5. gün emriyosu transfer sonrası adım adım neler olduğuyla ilgili ben bi bilgi bulmuştum internette, onu takip etmiştim, faydası olur belki ekliyorum aşağıya
senin heyecan tavanhadi inşallahh güzel haberler alırız senden de ama olumsuza odaklanm
Ben doktora bağışıklık baskılayıcıyı da sordum ona da gerek yok dedi. Neye göre gerek oluyor neye göre veriliyor ki acaba? Gereksiz yere kullanmak da vücudu hastalıklara tamamen açık hale getiriyor heralde. Hele de şu covid ve grip döneminde riskli gelmiş olabilir bilemedimCanım prednol bağışıklık bastırıcı, vücut embriyoyu yabancı madde olarak algılamasın tutunmasına engel olmasın diye veriliyor.Benim ilk 3 tedavimde verilmemişti.4. ‘De verildi ama yine tutmadı.Genelde forumda kişilerin günde 16 mg aldığını duyuyorum ama benim doğru 4 mg aldırdı bana.Tutmayınca yine acaba az mı geldi mg’ı diye düşündüm ama şimdi bu denemede de 4 mg kullandırıyor.
Lekelenmelerin ne zaman olmuştu canım benimde iki gündür kahverengi Lekelenmelerim var çok tedirgin oldum doktora gittik Bi sorun olmadığını söyledi fazla ayakta kalma dedi bebeğimizin kalp atışını da duyduk ama yine de emin olamadım, içimde korku var halaBende kırmızı leke oldu doktor tekrar kan istedi değer yükselmişti sorun yok olabilir dedi önemli olan değerin artışı sanırım kahverengi leke yerleşme lekesi oluyo ama herkes o şekilde yazmış tedirgin olma hiç
Merhaba çok sevindim hayırlı olsun şimdiden hamileliğiniz bizler için de umut oluyor :) Benim de ilk denemem maalesef negatif oldu ve amh düşüklüğü var. Siz 3. tüp bebek denemenizde mi hamile kalmıştınız acaba? Diğer 2 denemeye göre doktorunuz farklı bir yöntem uygulamış mıydı?benim eşimde bir şey çıkmadı ama benim amh çok düşüktü 0, 4 lerde falan
bir şekilde yumurta elde edilse de 2 tüp bebek denemem de başarısızdı
aynı senin gibi düşündüm ben de bedeninde bebek durmuyo dedim ama şu an hamikeyim inşallah cuma günü keseyi göreceğim
modunu yüksek tut
doktor hamilesin dediğinde ağlamamı durduramadım ve aynı senin cümlelerin dökülmüştü ağzımdan "ben bedenimde çocuk duramıyo sandım" diye hıçkıra hıçkıra ağladım
yaşım 39 olmak üzere asla umudunu kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?