önce başlamıştım ben. günde 2 doz estrofem, 3 yada 4 kez fitil olarak progestanKızlar size bi sorum olacak. Estrofem ve Progestan kullanmaya transferden önce mi başladınız sonra mı? Bir de günde kaç doz aldınız?
Transferden önce başladım progestan iğne olarak transferden 5 gün önce başladım estrofeme transferden 8 9 gün önce başladım günde 4 ile başladım transfere 5 gün kala 6 oldu hala 6 tane olarak devam ediyorum progestan hergün iğne yaptırıyorumKızlar size bi sorum olacak. Estrofem ve Progestan kullanmaya transferden önce mi başladınız sonra mı? Bir de günde kaç doz aldınız?
önce başlamıştım ben. günde 2 doz estrofem, 3 yada 4 kez fitil olarak progestan
Ben OPU günü başlamıştım da, acaba benim doktorum geç mi kaldı başlatmakta diye şüphe ettim. Aslında soruyu yanlış sordum transfer öncesi mi diyerek. OPU öncesi mi başlamıştınız diye sormam gerekirdiTransferden önce başladım progestan iğne olarak transferden 5 gün önce başladım estrofeme transferden 8 9 gün önce başladım günde 4 ile başladım transfere 5 gün kala 6 oldu hala 6 tane olarak devam ediyorum progestan hergün iğne yaptırıyorum
Bende transferden önce estrofem kullanmaya başlamıştım ama progest. Transferden sonra başladım canımBen OPU günü başlamıştım da, acaba benim doktorum geç mi kaldı başlatmakta diye şüphe ettim. Aslında soruyu yanlış sordum transfer öncesi mi diyerek. OPU öncesi mi başlamıştınız diye sormam gerekirdi
OPU günü başlamıştım sonra bıraktım. rahmin hazırlanması için falan 2 ay beklemek zorunda kaldık, dondruduk o yüzden. sanmıyorum geç başlattığını, normalde bana da OPU dan hemen sonra başlatmıştı.Ben OPU günü başlamıştım da, acaba benim doktorum geç mi kaldı başlatmakta diye şüphe ettim. Aslında soruyu yanlış sordum transfer öncesi mi diyerek. OPU öncesi mi başlamıştınız diye sormam gerekirdi
Ben opu dan itibaren günde 2 estrofem 2 duphaston 1 progestan iğne ve 16 mg prednol başladım, 5.gün rahim müsait olmadığı için transfer iptal oldu. Prednol ve iğneyi hemen bıraktık,Kızlar size bi sorum olacak. Estrofem ve Progestan kullanmaya transferden önce mi başladınız sonra mı? Bir de günde kaç doz aldınız?
Ben de opu günü başlamıştım; 2 estrofem, 2 duphaston, 1 progestan iğne, 16 mg prednol. Ama rahim hazır olmayınca transfer iptal oldu.Ben OPU günü başlamıştım da, acaba benim doktorum geç mi kaldı başlatmakta diye şüphe ettim. Aslında soruyu yanlış sordum transfer öncesi mi diyerek. OPU öncesi mi başlamıştınız diye sormam gerekirdi
Duphaston ve Prednol hiç duymamıştım ne içindi bunlar?Ben opu dan itibaren günde 2 estrofem 2 duphaston 1 progestan iğne ve 16 mg prednol başladım, 5.gün rahim müsait olmadığı için transfer iptal oldu. Prednol ve iğneyi hemen bıraktık,
Ben de opu günü başlamıştım; 2 estrofem, 2 duphaston, 1 progestan iğne, 16 mg prednol. Ama rahim hazır olmayınca transfer iptal oldu.
Bilgisi olan var mı ya 5.gün transferi ne zaman tutunup ne zaman yerleşip ne zaman beta kana karışır. :) benim ekim 12 de transferim var Allahın izniyle. ne zaman test yapsam5. Gün embriyosu mu ?Transferiniz 20 Eylül’de mi yapıldı?28 Eylül test için erken değil mi eğer bugün 6. Gün ise.İlk gün sayılmadığından benim de 6. Günüm olmuş oluyor bugün, transferim 20 Eylül’de oldu.Ama test günüm 2 ekim, 3. Gün embriyosu koyulduğundan.
Canım prednol bağışıklık bastırıcı, vücut embriyoyu yabancı madde olarak algılamasın tutunmasına engel olmasın diye veriliyor.Benim ilk 3 tedavimde verilmemişti.4. ‘De verildi ama yine tutmadı.Genelde forumda kişilerin günde 16 mg aldığını duyuyorum ama benim doğru 4 mg aldırdı bana.Tutmayınca yine acaba az mı geldi mg’ı diye düşündüm ama şimdi bu denemede de 4 mg kullandırıyor.Duphaston ve Prednol hiç duymamıştım ne içindi bunlar?
Amin canım hepimiz inşaallahAmin inş hepsini sırasıyla en güzel şekilde görürsün
Hayırlı olsun canım, 24 ekimden önce yapma sabret bence. beklemek zor ama erken yapınca düşük çıkanlar hep panik oldu yükselir mi yükselmez mi falan diyeBilgisi olan var mı ya 5.gün transferi ne zaman tutunup ne zaman yerleşip ne zaman beta kana karışır. :) benim ekim 12 de transferim var Allahın izniyle. ne zaman test yapsam
işteeeee şuan bile dayanamıyorum :) herkese sürpriz kağırtları falan aldım eğer olmazsa büyük bir çöküntğHayırlı olsun canım, 24 ekimden önce yapma sabret bence. beklemek zor ama erken yapınca düşük çıkanlar hep panik oldu yükselir mi yükselmez mi falan diye
Canım ben inanıyorum gelecek denemende olacağına!!!Özlem canım tekrar sağ ol cevabın ıcın .merkezi aradım test günüm 30 u 28inde beta 1.20 çıktı yenıden test yaptırsam mı ilaçlarım bitmeden kanamam başladı dedım .ilaçları kesin artık sonuç değişmez dedı .lekelenme seklınde degıl kanamam ama cok yoğunda degıl bıraktım ilaçları .prednol kullandım evet .ama kan sulandırıcı kullanmadım .daha önce kalp atışı duran gebeliğimden sonra pıhtılaşma testleri yaptırdım ve az mıktarda pıhtılaşmam çıktı ama tüp bebekte doktorumla paylaşmama rağmen kan sulandırıcıya gerek olmadığını ,o denli bir pıhtılasmam olmadığını soyledı coraspirin ya da oksapar vermedı .öyle işte ben ilk adetle başlıyorum transfere artık beklemeye sabrım yok .rabbım insallah bu defa güzel haberler almayı nasip eder sana .yürekten diliyorum ,sakın beni etiketlemeyi unutma bugün test sonucunu aldığında .her şey güzel olur insallah ,cok amin
güzel düşünmüşsün inşallah kullanmak da nasip olurişteeeee şuan bile dayanamıyorum :) herkese sürpriz kağırtları falan aldım eğer olmazsa büyük bir çöküntğolsunnnn mutlu olmak önemli
o konuda bir bilgim yok malesef, ben doktoruma çok güvendiğimden git dedi gittim, gel dedi geldim çok sorgulamadımenim embriyolarım dondurulmuş embriyo blaclokist. bir sonraki adetimin 5.günü e2 hormonum 199 çıktı doktor yüksek eğer yumurtan buyur çatlarsa transfer ertelenir dedi. Yarın sabah tekrar kan vereceğim, düşmüş müdür sence e2 hormunu adetin 5. gününde 199 normal mi? bide bana adetin ya 18. ya da 20. günü transfer edeceğiz dediler neye göre karar veriyolar. 18. gün pazara geliyodaa
benimkide 2 ay boyunca ertelendi, ilkinde OPU dan sonra hala çatlamayan yumurtalar vardı, bunlar bizi çok yorar 9 ay boyunca ağrı ve lekelenme olur boşuna üzülürüz dedi, ikincisinde rahim duvarım çok fazla kalındı. 3. gittiğimde tamam dedienim embriyolarım dondurulmuş embriyo blaclokist. bir sonraki adetimin 5.günü e2 hormonum 199 çıktı doktor yüksek eğer yumurtan buyur çatlarsa transfer ertelenir dedi. Yarın sabah tekrar kan vereceğim, düşmüş müdür sence e2 hormunu adetin 5. gününde 199 normal mi? bide bana adetin ya 18. ya da 20. günü transfer edeceğiz dediler neye göre karar veriyolar. 18. gün pazara geliyodaa
Canım ben inanıyorum gelecek denemende olacağına!!!Ne olur sigarayı bırak.Bir de kan sulandırıcı iğne için konuş doktorunla.Güzel haberlerini almak dileğiyle.Ben bugün de cesaret edemedim test yapmaya,Cumartesi kan verip 5. Denememd e negatifi görmem inşallah
Heyecanlanmaya çok erken başlamışsınız :) Bu sorular transfer sonrası soruları durun hele bir transfer olsun önce :) 5.gün embriyosu 8.günde çıkıyor bu aradaBilgisi olan var mı ya 5.gün transferi ne zaman tutunup ne zaman yerleşip ne zaman beta kana karışır. :) benim ekim 12 de transferim var Allahın izniyle. ne zaman test yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?