Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Canım bağışıklık baskılayıcı genelde çok kez tutunmamış tüp bebek denemelerinde ve düşüklerde veriliyor.Vücut embriyoyu yabancı madde olarak algılayıp dışarı atmasın diye veriliyor.

Bugün sabah işe gitmek için çok erken kalktığımda hafif kan geldi tuvalet kağıdına.Sonra tekrar silince lekelenmeler oldu.Doktoru aradım ilaçlarını kesme testi bugün yap dedi.Yarındı test günüm bugün sabah kan verdim yarım saat önce.1-2 saate çıkarmış sonuç.Benimde ilaçları kullanırken kanamam oldu bu 5. Denememdi, artık dondurulmuşlarımda yok

aynen ilk ikisinde standart ilaçlar vardı,histeroskopiden bahsettiker ama 2. si se olumsuz olyrsa yaparız dediler ikisi de olumsuz olunca ben artık düşünmüyorum deyip ara verdim

sonra kendimi topladığımda başka bi tüp bebek merkezi ile devam ettim, 1 tane 5. gün embriyosu yakaladık, orada histeroskopi yapıldı, 1 ay rahimi dinlendirdik, sonra transferden önce prednol, serum takviyesi gibi takviyelere başladık, bugün umarım keseyi görürüz serum devam ediyor, kalçadan vurulduğum iğneler de devam ediyo, ilk denemelerde bunlar yapılmadı halbu ki o zaman da amh düşüktü, biz epeydir deniyorduk vs.

bu defa olacağına ailemdeki herkes inanmıştı

olumsuz denemeler umudunu kırmasın, er geç o minik kalp senin bedeninde atacak

Allahım hadi güzel bi haber

ikisi de mi tutmuuşş hadi gözün aydın şimdi geçmek bileyen bi 10 gün daha

benim de 12:30 da

benim de aynı şey oldu test gününmden 1 gün önce kanamayla uyandım, doktoru aradım, test istedi ve 150 çıktı . bozma moralini, kan sulandırıcı, ya da progestanı fitil olarak kullanıyorsan o yapmış olabilir. 2 saate sevineceğiz burda :)

çok güzel haber bu canım 10 gün daha sabret biraz zor geçiyor ama olsun, bazen beklemek de güzel sonunda 2 minik var

inşallaaahhhhhhh çok teşekkür ediyorum :) Benim E2 hormonum yüksek şuan doktor düşmezse hormonun mevcuttaki yumurtaların çatlayacak demek, çatlarsa transferi erteleriz dedi.. hayırlısı diyorum 2 senedir çatlamayan yumurtalarım bu ay çatlarsa transfer ertelenirse çıldırrım :d

ozlemgundogdu ayyy çokk heyecanlandım
Hiç adete yormadım nedense çıkacak bir değer bak göreceksin yerleşiyor allahın izniyle hemen haber ver bizeee

Çok şükür ikiside tutmuş şimdi sıra sizde sizin de güzel haberlerinizi alıcaz inşallah

Ay maaşallah canım ya gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah
benim nasıl acaba bgn kontrol çok heyecanlıyım
Senin kan değerin kaçtı ikiz olablr demişmiydi?

Hayirli ugurlu olsun Bahsettiginiz serum ne serumu acaba adi nedir

çok teşekkür ederim benim serumum omegaven haftada 1 alıyorum

2 saate yakın sürüyo ondan sonra da izotonik serum alıyorum hemen peşine
Cok sagolun ben de soracagim bunlari mutlaka. Sizin kacinci denemenizdi? Doktorlae malesef 1.ya da 2.denemelerde bu tarz seyler pek vermiyorlar. İlla 3 kez basarisiz olacak, anca akillari baslarina geliyor yipranin biz oluyoruz

Ay maaşallah canım ya gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah
benim nasıl acaba bgn kontrol çok heyecanlıyım
Senin kan değerin kaçtı ikiz olablr demişmiydi?
Amin inşallah hepimiz kucağımıza alırız benim 10. Gün 307
12. Gün 588
İkiz gibi gelmemişti çok bana ama şükür iki kese var

Cok sagolun ben de soracagim bunlari mutlaka. Sizin kacinci denemenizdi? Doktorlae malesef 1.ya da 2.denemelerde bu tarz seyler pek vermiyorlar. İlla 3 kez basarisiz olacak, anca akillari baslarina geliyor yipranin biz oluyoruz

Maalesef öyle canım.. iki düşükten sonra bana 3 tane düşük yksa genetik yapmıyoruz dediler de bi carladım yemin ederim delirdim ne demek ne kolay söylemesi böyle ya yapacaksınız dedim ben bir daha göze alamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…