- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
Canım bağışıklık baskılayıcı genelde çok kez tutunmamış tüp bebek denemelerinde ve düşüklerde veriliyor.Vücut embriyoyu yabancı madde olarak algılayıp dışarı atmasın diye veriliyor.Ben doktora bağışıklık baskılayıcıyı da sordum ona da gerek yok dedi. Neye göre gerek oluyor neye göre veriliyor ki acaba? Gereksiz yere kullanmak da vücudu hastalıklara tamamen açık hale getiriyor heralde. Hele de şu covid ve grip döneminde riskli gelmiş olabilir bilemedim
Merhaba çok sevindim hayırlı olsun şimdiden hamileliğiniz bizler için de umut oluyor :) Benim de ilk denemem maalesef negatif oldu ve amh düşüklüğü var. Siz 3. tüp bebek denemenizde mi hamile kalmıştınız acaba? Diğer 2 denemeye göre doktorunuz farklı bir yöntem uygulamış mıydı?
Bugün sabah işe gitmek için çok erken kalktığımda hafif kan geldi tuvalet kağıdına.Sonra tekrar silince lekelenmeler oldu.Doktoru aradım ilaçlarını kesme testi bugün yap dedi.Yarındı test günüm bugün sabah kan verdim yarım saat önce.1-2 saate çıkarmış sonuç.Benimde ilaçları kullanırken kanamam oldubu 5. Denememdi, artık dondurulmuşlarımda yok
Kızlar buhün kese görmek için gittim hastaneye adete göre 5+6 oluyodum ama doktor 4 haftalık dedi 2embiriyo transfer olmuştu ikiside tutmuş şükür 2 kese göründü bakalım 10 gün sonrada kalp atışlarını duyarım inşallah
benim de aynı şey oldu test gününmden 1 gün önce kanamayla uyandım, doktoru aradım, test istedi ve 150 çıktı . bozma moralini, kan sulandırıcı, ya da progestanı fitil olarak kullanıyorsan o yapmış olabilir. 2 saate sevineceğiz burda :)Bugün sabah işe gitmek için çok erken kalktığımda hafif kan geldi tuvalet kağıdına.Sonra tekrar silince lekelenmeler oldu.Doktoru aradım ilaçlarını kesme testi bugün yap dedi.Yarındı test günüm bugün sabah kan verdim yarım saat önce.1-2 saate çıkarmış sonuç.Benimde ilaçları kullanırken kanamam oldubu 5. Denememdi, artık dondurulmuşlarımda yok
çok güzel haber bu canım 10 gün daha sabret biraz zor geçiyor ama olsun, bazen beklemek de güzel sonunda 2 minik varKızlar buhün kese görmek için gittim hastaneye adete göre 5+6 oluyodum ama doktor 4 haftalık dedi 2embiriyo transfer olmuştu ikiside tutmuş şükür 2 kese göründü bakalım 10 gün sonrada kalp atışlarını duyarım inşallah
ayy çok heycanlı , 2 saat sonra coşacak buralar :)ikisi de mi tutmuuşşhadi gözün aydın şimdi geçmek bileyen bi 10 gün daha
benim de 12:30 da
inşallaaahhhhhhh çok teşekkür ediyorum :) Benim E2 hormonum yüksek şuan doktor düşmezse hormonun mevcuttaki yumurtaların çatlayacak demek, çatlarsa transferi erteleriz dedi.. hayırlısı diyorum 2 senedir çatlamayan yumurtalarım bu ay çatlarsa transfer ertelenirse çıldırrım :dsen 12 Ekim'de transfer olacaksan muhtemelen 24'ü gibi senden kan testi ister doktor
5. gün emriyosu transfer sonrası adım adım neler olduğuyla ilgili ben bi bilgi bulmuştum internette, onu takip etmiştim, faydası olur belki ekliyorum aşağıya
senin heyecan tavanhadi inşallahh güzel haberler alırız senden de ama olumsuza odaklanma
Çok şükür ikiside tutmuş şimdi sıra sizde sizin de güzel haberlerinizi alıcaz inşallahikisi de mi tutmuuşşhadi gözün aydın şimdi geçmek bileyen bi 10 gün daha
benim de 12:30 da
Çok şükür ikiside tutmuş şimdi sıra sizde sizin de güzel haberlerinizi alıcaz inşallah
Hayirli ugurlu olsunaynen ilk ikisinde standart ilaçlar vardı,histeroskopiden bahsettiker ama 2. si se olumsuz olyrsa yaparız dediler ikisi de olumsuz olunca ben artık düşünmüyorum deyip ara verdim
sonra kendimi topladığımda başka bi tüp bebek merkezi ile devam ettim, 1 tane 5. gün embriyosu yakaladık, orada histeroskopi yapıldı, 1 ay rahimi dinlendirdik, sonra transferden önce prednol, serum takviyesi gibi takviyelere başladık, bugün umarım keseyi görürüzserum devam ediyor, kalçadan vurulduğum iğneler de devam ediyo, ilk denemelerde bunlar yapılmadı halbu ki o zaman da amh düşüktü, biz epeydir deniyorduk vs.
bu defa olacağına ailemdeki herkes inanmıştı
olumsuz denemeler umudunu kırmasın, er geç o minik kalp senin bedeninde atacak
Hayirli ugurlu olsunBahsettiginiz serum ne serumu acaba adi nedir
Cok sagolun ben de soracagim bunlari mutlaka. Sizin kacinci denemenizdi? Doktorlae malesef 1.ya da 2.denemelerde bu tarz seyler pek vermiyorlar. İlla 3 kez basarisiz olacak, anca akillari baslarina geliyor yipranin biz oluyoruzçok teşekkür ederimbenim serumum omegaven haftada 1 alıyorum
2 saate yakın sürüyo ondan sonra da izotonik serum alıyorum hemen peşine
çok teşekkür ederimbenim serumum omegaven haftada 1 alıyorum
2 saate yakın sürüyo ondan sonra da izotonik serum alıyorum hemen peşine
Amin inşallah hepimiz kucağımıza alırızAy maaşallah canım ya gözün aydınsağlıkla kucağına al inşallah
benim nasıl acaba bgn kontrol çok heyecanlıyım
Senin kan değerin kaçtı ikiz olablr demişmiydi?
Cok sagolun ben de soracagim bunlari mutlaka. Sizin kacinci denemenizdi? Doktorlae malesef 1.ya da 2.denemelerde bu tarz seyler pek vermiyorlar. İlla 3 kez basarisiz olacak, anca akillari baslarina geliyor yipranin biz oluyoruz
Amin inşallah hepimiz kucağımıza alırızbenim 10. Gün 307
12. Gün 588
İkiz gibi gelmemişti çok bana ama şükür iki kese var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?