Tebrik ederimKızlaarr kan verdim bugün değerim 183 çıktı.
Ben de çok çalıştım bugün giremedim çok mesajlara.Yaptırdın mı test.Benim test günüm 2 Ekim (12. Gün), ama 10. Günde vereyim diyorum kan (30’unda)Ben dayanamayacağım belırsızlıge predıktor benı hep muğlakta Bıraktı .predıktorde silik görüyorum kanda çıkmıyor üçtür ,belki diğerleri çatlatma iğnesinden ama kalmamıştır herhalde etkısı .gidip bi kan verecegım bugün 7.günü transferımin .test tarıhı de 30 u zaten doktorun dedıgı .
Bende çok tebrik ediyorum canım. Maşallah değerin harika. 2 gün sonra tekrar test yaptırcam inşallah değerim katlanarak artar. Korkuyorum ya artmazsa diye zaten 12 günü de korkarak olumsuz düşünerek geçirdim. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.Tebrik ederimaynı gün transfer olmuştuk . Benim de pozitif çıktı çok şükür ,sağlıkla gelsinler inşAllah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmSelam kızlar ben de bugün kese için gittim.Cok şükür kese oluşmuş bebis bile vardi içinde pıt pıt atıyordu kalbidışa vermedi küçük diye ama gözlerimle atışını gördüm şükür Haftaya dinleriz dedi.
Bu ara herkes ikiz dedi ama benim de tek kese görüldü.Beta ile.cok ilgisi yok galiba.
Darısı bekleyenlere olsun inşallah
Hadi yaaCevabın ıcın cok teşekkür ediyorum cnmgüldürdün benı hastanede çalışmıyorum çalışsam her gün yaparım herhalde
Teşekkür ederim canımBende çok tebrik ediyorum canım. Maşallah değerin harika. 2 gün sonra tekrar test yaptırcam inşallah değerim katlanarak artar. Korkuyorum ya artmazsa diye zaten 12 günü de korkarak olumsuz düşünerek geçirdim. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Allah razı olsun canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm
Maşallah canım katlanarak artar inşallahmerhaba kızlar ,bugun pozitif sonuc aldım bendebeta hcg 440cikti .burda yazmışdım çok merak ediyordum ,geceleri normal bile uyayımıyordum .transfer gunu dahil 7ci gun gece 6da idrar testi yapmıştım çıkmamıştı ,sabah kalkınca silik çizgi görmüştüm ,2ci testi yaptığımda silik çizgi 5dakikada cıkmıştı. ama çok hafifdi . 9cu günün idrar testinde hafif koyulaşma vardı. 10cu gün yani bugün düne bakmış koyu çizgi hafif çıktı .moralim bozulmuştu. Bide ben de hiç ama hiç belirti yok ,belirtisiz olanlarda bile bakıyordum ki, en azından adet sancısı oluyor .o bile yok.ilk günler hassasiyyet olmuştu o da her zaman olan hiss gibiydi aslında .kasıkda çok çok hafif hassasiyyet . Aklım orada olmasa onu bile hiss etmezdim yani. Kısacası hiç belirti olmadığı için de düşünüyordum ki ,her halda kanda en çok 60,70çıkar ve kimyasal gebelikten korkuyordum . 440 çıkınca tabi şok geçirdim . Bende dondurulmuş çift 5gün embriyosu. Uzun oldu ama bekleyenler için yazmak istedim belki benim gibi olanlar vardır.
merhaba kızlar ,bugun pozitif sonuc aldım bendebeta hcg 440cikti .burda yazmışdım çok merak ediyordum ,geceleri normal bile uyayımıyordum .transfer gunu dahil 7ci gun gece 6da idrar testi yapmıştım çıkmamıştı ,sabah kalkınca silik çizgi görmüştüm ,2ci testi yaptığımda silik çizgi 5dakikada cıkmıştı. ama çok hafifdi . 9cu günün idrar testinde hafif koyulaşma vardı. 10cu gün yani bugün düne bakmış koyu çizgi hafif çıktı .moralim bozulmuştu. Bide ben de hiç ama hiç belirti yok ,belirtisiz olanlarda bile bakıyordum ki, en azından adet sancısı oluyor .o bile yok.ilk günler hassasiyyet olmuştu o da her zaman olan hiss gibiydi aslında .kasıkda çok çok hafif hassasiyyet . Aklım orada olmasa onu bile hiss etmezdim yani. Kısacası hiç belirti olmadığı için de düşünüyordum ki ,her halda kanda en çok 60,70çıkar ve kimyasal gebelikten korkuyordum . 440 çıkınca tabi şok geçirdim . Bende dondurulmuş çift 5gün embriyosu. Uzun oldu ama bekleyenler için yazmak istedim belki benim gibi olanlar vardır.
Merhaba canım süre olarak hesaplamadım ama gün içinde belli aralıklarla ağrıyordu hala da devam ediyor kasık ağrısı bendeMerhaba
Acaba sancılarınız vurup beş dk sonra geöiyormuydu
Benim bugün 4.günüm ve gittikçe şiddetleniyor agrılar ve ara vermeden saatlerce devam ediyor
Merhaba canım ben tranfer gününü saymazsak 6.gün idrarda silik çizgi gördüm doktor bana karın kaslarını çalıştıracak hareketler yapma demişti kahvesi transfer öncesi yasakladı ilaçlarada aynen devam dediMerhaba arkadaşlar ben de eylül ayı transfer olanlardanım. Pozitif görenlere hayırlı olsun. Negatif görenler yılmayalım devam edelim inşallah pozitif görene kadar. Bugün transferimin 6. günü. 6. gün evde test yapıp pozitif gören var mı? Bir de nelere dikkat ediyorsunuz? Benim doktorum hiç bir şey kısıtlamadı normal hayatına devam et dedi. Çay ve kahveyi merak ediyorum en çok içiyor musunuz?
Tup bebek surecinde oldugumuzu biliyorlar ama son durumu bilmiyorlar kalp atisini duymak kismet olursa o zaman soyleriz artik saklicam bir sure dahaAmin amin aminnn hemen gelsinnn
Aiiy misafir bide bu haldeeee kesin söylemen lazım durumu biliyolar mı yada yoksa çok yorulursunn
Kese göreceğiz kısmetse canım
Sanırım öyle 10 gün diye diye 9 ay 10 gn geçiyo iştedokuz doğurmak tabirinin hakkını veririz
Tup bebek surecinde oldugumuzu biliyorlar ama son durumu bilmiyorlar kalp atisini duymak kismet olursa o zaman soyleriz artik saklicam bir sure dahaAmin amin aminnn hemen gelsinnn
Aiiy misafir bide bu haldeeee kesin söylemen lazım durumu biliyolar mı yada yoksa çok yorulursunn
Kese göreceğiz kısmetse canım
Sanırım öyle 10 gün diye diye 9 ay 10 gn geçiyo iştedokuz doğurmak tabirinin hakkını veririz
Umarım güzel haberler vereceğiz hepBoş gebelik yaşayanların korkusubenimde bugün kontrolüm vardı 6+1 keseyi gördük.ama yolk sac yok kalp atışı yok. 10 gün sonra yine çağırdı doktor kalp sesi duymaya
Aynen canım, maalesef bu işi stressiz atlatmak zor oluyor bakalım Mevlam ne eylergeçmiş olsun canım, ama korkma hiç zaten erken gitmişsin yani görmemen normal. bir de sürekli tekrarlayan birşey değilmiş ki boş gebelik. hatta boş gebelik olmama durumu daha yüksek senin. benim de bu ilk gebeliğim o yüzden çok fazla endişe doluyum. işte hepimizin bir sorunu bir geçmişi var illaki. inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız da güleriz bu hallerimze sonra.
Yaklaşık 6aydır opu ,pgt genetık tarama ,histeroskopi,çizik ,transfer derken gebe kalma telaşındaydım .Benim hamile kalma ile alakalı hiç bir sorunum olmadı aslında ovulasyon testi ne zaman kullansam dogal yoldan hamıle kalabildim .Devam etmıyordu sadece bu sebeple sağlıklı embriyo bulabilmek için gıristık tüp bebeğe .kesin ilk denemede tutacaktı çünkü pgt Li ,iyi kalitede 6.gün embriyom vardı .rahım duvarı süper kalınlaşmıştı transfer öncesi.daha ilk denememde histeroskopi yapıldı çizik atıldı .yani en son yapılacak bır cok şey en baştan yapıldı aslında .iyi de bir tüp bebek merkezıyfi . Transfer günü embriyolog geldi embriyonuz %100 canlı ve hareketli dedı .doktorum %70 gibiyuksek bir gebelik oranını ben sormadan verdi .
bugün kan testi yaptım sonuç 1.20.Hayırlısı diyelim .her ne kadar idrar testi negatıf çıktıkça negatif negatıf desem de kac gündür aklımın bi yerlerinde acaba ,hamıle olabilir miyim de vardı ki onlarca idrar testini elbette bu yüzden yaptım .Bugün kan Testıyle acabalar,belkiler son buldu . Bundan sonraki tedavı planlamamda ilaveten yapılabilecek bir şey de kalmadı sanki.tuhaftır ki sanki kuş gibi oldum rahatladım.sabahın 5 inde kurulmuş saat gibi sabah idrarında belki çıkar diye uyanıyordum .gebelik testinde 2. Silik çizgiyi aramaktan hiç vazgecemedım günlerdir ,kör olacaktım .yorucu 8 gün neyse ki bitti .sonuc 1.20 sanki hiç embriyo konmamıs içime ,hiç mi oynamaz değer .ne yani sanki konması ile zıcmam (afedersiniz) bir olmus .beni istemeyeni ben de istemem modunda hafif sitemkar kapattım günüburada pozitif olan arkadaşları gördüm degerlerıni paylaştılar Keske benım de olsa dedım gunlerdır iç gecırererk.ama geri dönüp hikayelerine baktım ,hep başka başka hikayeler .2.3.4.6denemeler yapılmış ,kayıplar neler neler ,ne badıreler atlatılmış .daha ilk denememdi ve şımarıklık yapmaya hakkım yok dedım .Sayenızde bugün gercegı cok daha kolay gogusledım .bu süreçte destek olan ,sorumlarıma cevap veren vermeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. sağlıklı gebelikler diliyorum
İnsallah canımharikasın!sonunun güzel olacağını adım gibi biliyorum
Her şey de vardır bir hâyırYaklaşık 6aydır opu ,pgt genetık tarama ,histeroskopi,çizik ,transfer derken gebe kalma telaşındaydım .Benim hamile kalma ile alakalı hiç bir sorunum olmadı aslında ovulasyon testi ne zaman kullansam dogal yoldan hamıle kalabildim .Devam etmıyordu sadece bu sebeple sağlıklı embriyo bulabilmek için gıristık tüp bebeğe .kesin ilk denemede tutacaktı çünkü pgt Li ,iyi kalitede 6.gün embriyom vardı .rahım duvarı süper kalınlaşmıştı transfer öncesi.daha ilk denememde histeroskopi yapıldı çizik atıldı .yani en son yapılacak bır cok şey en baştan yapıldı aslında .iyi de bir tüp bebek merkezıyfi . Transfer günü embriyolog geldi embriyonuz %100 canlı ve hareketli dedı .doktorum %70 gibiyuksek bir gebelik oranını ben sormadan verdi .
bugün kan testi yaptım sonuç 1.20.Hayırlısı diyelim .her ne kadar idrar testi negatıf çıktıkça negatif negatıf desem de kac gündür aklımın bi yerlerinde acaba ,hamıle olabilir miyim de vardı ki onlarca idrar testini elbette bu yüzden yaptım .Bugün kan Testıyle acabalar,belkiler son buldu . Bundan sonraki tedavı planlamamda ilaveten yapılabilecek bir şey de kalmadı sanki.tuhaftır ki sanki kuş gibi oldum rahatladım.sabahın 5 inde kurulmuş saat gibi sabah idrarında belki çıkar diye uyanıyordum .gebelik testinde 2. Silik çizgiyi aramaktan hiç vazgecemedım günlerdir ,kör olacaktım .yorucu 8 gün neyse ki bitti .sonuc 1.20 sanki hiç embriyo konmamıs içime ,hiç mi oynamaz değer .ne yani sanki konması ile zıcmam (afedersiniz) bir olmus .beni istemeyeni ben de istemem modunda hafif sitemkar kapattım günüburada pozitif olan arkadaşları gördüm degerlerıni paylaştılar Keske benım de olsa dedım gunlerdır iç gecırererk.ama geri dönüp hikayelerine baktım ,hep başka başka hikayeler .2.3.4.6denemeler yapılmış ,kayıplar neler neler ,ne badıreler atlatılmış .daha ilk denememdi ve şımarıklık yapmaya hakkım yok dedım .Sayenızde bugün gercegı cok daha kolay gogusledım .bu süreçte destek olan ,sorumlarıma cevap veren vermeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. sağlıklı gebelikler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?