Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Ben de çok çalıştım bugün giremedim çok mesajlara.Yaptırdın mı test.Benim test günüm 2 Ekim (12. Gün), ama 10. Günde vereyim diyorum kan (30’unda)

Tebrik ederim aynı gün transfer olmuştuk . Benim de pozitif çıktı çok şükür ,sağlıkla gelsinler inşAllah
Bende çok tebrik ediyorum canım. Maşallah değerin harika. 2 gün sonra tekrar test yaptırcam inşallah değerim katlanarak artar. Korkuyorum ya artmazsa diye zaten 12 günü de korkarak olumsuz düşünerek geçirdim. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm

Cevabın ıcın cok teşekkür ediyorum cnm güldürdün benı hastanede çalışmıyorum çalışsam her gün yaparım herhalde
Hadi yaa ya birkac ipucu yakaladim sandim ama yanilmisim nobetciydim demisin, bir de ben gidiyorum kan aldirmaya deyince dedim heralde hemsire falan

Teşekkür ederim canım bende 2gün sonra yaptırıcam inşAllah

Maşallah canım katlanarak artar inşallah benim de hiçççç belirtim yoktu ama sevindirdi bizi rabbım

gözün aydın tebrikler sağlıkla gelsin

Merhaba
Acaba sancılarınız vurup beş dk sonra geöiyormuydu
Benim bugün 4.günüm ve gittikçe şiddetleniyor agrılar ve ara vermeden saatlerce devam ediyor
Merhaba canım süre olarak hesaplamadım ama gün içinde belli aralıklarla ağrıyordu hala da devam ediyor kasık ağrısı bende

Merhaba canım ben tranfer gününü saymazsak 6.gün idrarda silik çizgi gördüm doktor bana karın kaslarını çalıştıracak hareketler yapma demişti kahvesi transfer öncesi yasakladı ilaçlarada aynen devam dedi

Tup bebek surecinde oldugumuzu biliyorlar ama son durumu bilmiyorlar kalp atisini duymak kismet olursa o zaman soyleriz artik saklicam bir sure daha

Tup bebek surecinde oldugumuzu biliyorlar ama son durumu bilmiyorlar kalp atisini duymak kismet olursa o zaman soyleriz artik saklicam bir sure daha

Aynen canım, maalesef bu işi stressiz atlatmak zor oluyor bakalım Mevlam ne eyler

Yaklaşık 6aydır opu ,pgt genetık tarama ,histeroskopi,çizik ,transfer derken gebe kalma telaşındaydım .Benim hamile kalma ile alakalı hiç bir sorunum olmadı aslında ovulasyon testi ne zaman kullansam dogal yoldan hamıle kalabildim .Devam etmıyordu sadece bu sebeple sağlıklı embriyo bulabilmek için gıristık tüp bebeğe .kesin ilk denemede tutacaktı çünkü pgt Li ,iyi kalitede 6.gün embriyom vardı .rahım duvarı süper kalınlaşmıştı transfer öncesi.daha ilk denememde histeroskopi yapıldı çizik atıldı .yani en son yapılacak bır cok şey en baştan yapıldı aslında .iyi de bir tüp bebek merkezıyfi . Transfer günü embriyolog geldi embriyonuz %100 canlı ve hareketli dedı .doktorum %70 gibiyuksek bir gebelik oranını ben sormadan verdi .
bugün kan testi yaptım sonuç 1.20.Hayırlısı diyelim .her ne kadar idrar testi negatıf çıktıkça negatif negatıf desem de kac gündür aklımın bi yerlerinde acaba ,hamıle olabilir miyim de vardı ki onlarca idrar testini elbette bu yüzden yaptım .Bugün kan Testıyle acabalar,belkiler son buldu . Bundan sonraki tedavı planlamamda ilaveten yapılabilecek bir şey de kalmadı sanki.tuhaftır ki sanki kuş gibi oldum rahatladım.sabahın 5 inde kurulmuş saat gibi sabah idrarında belki çıkar diye uyanıyordum .gebelik testinde 2. Silik çizgiyi aramaktan hiç vazgecemedım günlerdir ,kör olacaktım .yorucu 8 gün neyse ki bitti .sonuc 1.20 sanki hiç embriyo konmamıs içime ,hiç mi oynamaz değer .ne yani sanki konması ile zıcmam (afedersiniz) bir olmus .beni istemeyeni ben de istemem modunda hafif sitemkar kapattım günü burada pozitif olan arkadaşları gördüm degerlerıni paylaştılar Keske benım de olsa dedım gunlerdır iç gecırererk.ama geri dönüp hikayelerine baktım ,hep başka başka hikayeler .2.3.4.6denemeler yapılmış ,kayıplar neler neler ,ne badıreler atlatılmış .daha ilk denememdi ve şımarıklık yapmaya hakkım yok dedım .Sayenızde bugün gercegı cok daha kolay gogusledım .bu süreçte destek olan ,sorumlarıma cevap veren vermeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. sağlıklı gebelikler diliyorum

harikasın! sonunun güzel olacağını adım gibi biliyorum

harikasın! sonunun güzel olacağını adım gibi biliyorum
İnsallah canım Cok umutsuz degılım ben de Belli ki zamanı var daha .Hem bi fasıl ,rakı balık yapmadan transfere başladım diye de hayıflanıyordum aslında .onu yapabilirim diğer transfer e başlamadan ‍♀

Her şey de vardır bir hâyır bence kendini güzel ifade etmişsin Umudunu asla kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…