• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Ben 5. Gün görmüştüm canım erken testlerden yapmıştım bugün 10. Gün kandada tekrar baktırdım çıktı dene istersen ama herkesin çıkacak diye bişey yok bebişin daha geç tutunmuş olabilir 🥰 inşallah hayırlısı ile görürsün pozitifi 🙏🏻
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. Testim var elimde yarın ilk idrarla denerim belki yapmamaya çalışıyorum ama. Evet maydonuzu ben de duydum salata da vardı birkaç dal öyle onu da yedim 🤭 Çok fazla degil diye.

bence de bilerek beklemiştir o kadar, büyüsün de görünebilsin diye, hiç kafanı karıştırma🙏

bu dönemde de transfere ayrı zaman geçmiyo, test sonucuna ayrı geçmiyo, keseye ayrı geçmiyo😅 geçmiyor da geçmiyor
bekliycez mecbur sonu güzel olsun🧡
sorma ya, bir de müthiş stresliyim, sürekli ağlıyorum. hormonlar ben de sadece ağlamayı tetikledi zaten :)

sıkma canını daha sonraki haftalarda değişebiliyormuş gelişim hızları, yakalar haftasını.transfer tarihine göre hesaplayınca kaç çıkıyor? sen de sadece kese mi gördün yoksa nokta da olsa bebeği gördün mü?
Transfere göre hesaplamadım hiç dr sat deyince. Malesef bebek ya da yolk sacı görünmüyordu henüz. Umarım cuma görürüm. Ya benim ilki boş gebelikti o sebeple kaygım biraz yüksek sanırım.

Transfere göre hesaplamadım hiç dr sat deyince. Malesef bebek ya da yolk sacı görünmüyordu henüz. Umarım cuma görürüm. Ya benim ilki boş gebelikti o sebeple kaygım biraz yüksek sanırım.
Boş gebelik yaşayanların korkusu 🙈 benimde bugün kontrolüm vardı 6+1 keseyi gördük.ama yolk sac yok kalp atışı yok. 10 gün sonra yine çağırdı doktor kalp sesi duymaya 😊

geçmiş olsun canım, ama korkma hiç zaten erken gitmişsin yani görmemen normal. bir de sürekli tekrarlayan birşey değilmiş ki boş gebelik. hatta boş gebelik olmama durumu daha yüksek senin. benim de bu ilk gebeliğim o yüzden çok fazla endişe doluyum. işte hepimizin bir sorunu bir geçmişi var illaki. inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız da güleriz bu hallerimze sonra.

Kızlar merhaba, öncelikle pozitif olan tüm arkadaşları tebrik ederim, bu yolda benim gibi emek veren ve bekleyenlere de sabırlar dilerim, inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmasın, çabalarımızın karşılığını alalım. Benim opu 18 eylüldeydi, 23ünde transfer olacaktım ama rahmim uygun değilmiş bir sonraki ayı bekliyorum. Bir yandan da bugün biraz göğüslerimde ve karnımda şişkinlik farkedince gebelik testi yaptım iş dönüşü, sanki çok silik bi çizgi var ben mi uyduruyorum bilmem. 4 yıldır çocuk istiyoruz, o çizgiyi hiç görmemiştim. Acaba bu süreçte kullandığımız ilaçlar yapar mı, böyle bir durum yaşayan oldu mı? Sonuçta hepi topu 4 yumurta vardı hepsi toplandı nasıl hamile kalacağım ki.. Kafamda deli sorular 😅

Kolun arka kısımındaki etli olan yeri tutarak yapabılırsn cnm banada hemsire öle tarif etmıstı gerçi ben hiç yapmamıstm:KK66: yapan arkdslrda öle yapıo @Ssevincli arkdsta öle yapıo kol bacak göbek morardkca degıstr

bence de bilerek beklemiştir o kadar, büyüsün de görünebilsin diye, hiç kafanı karıştırma🙏

bu dönemde de transfere ayrı zaman geçmiyo, test sonucuna ayrı geçmiyo, keseye ayrı geçmiyo😅 geçmiyor da geçmiyor
bekliycez mecbur sonu güzel olsun🧡

sorma ya, bir de müthiş stresliyim, sürekli ağlıyorum. hormonlar ben de sadece ağlamayı tetikledi zaten :)

Ahh kızlaaar endişeler bitmiyorrrrr
Gören de aynııı görmeyen de daha tahatlayan kimseyi göremedim 🙈 kendinim de dahil yani sürekli bi senaryo halindeyim güzel düşünüyoruz VE güzel şeyler yaşıyoruz inşallah🤲🧿
Cuma gelsin artık bende çıt diye çatlıycam yoksa😜

Kızlar merhaba, öncelikle pozitif olan tüm arkadaşları tebrik ederim, bu yolda benim gibi emek veren ve bekleyenlere de sabırlar dilerim, inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmasın, çabalarımızın karşılığını alalım. Benim opu 18 eylüldeydi, 23ünde transfer olacaktım ama rahmim uygun değilmiş bir sonraki ayı bekliyorum. Bir yandan da bugün biraz göğüslerimde ve karnımda şişkinlik farkedince gebelik testi yaptım iş dönüşü, sanki çok silik bi çizgi var ben mi uyduruyorum bilmem. 4 yıldır çocuk istiyoruz, o çizgiyi hiç görmemiştim. Acaba bu süreçte kullandığımız ilaçlar yapar mı, böyle bir durum yaşayan oldu mı? Sonuçta hepi topu 4 yumurta vardı hepsi toplandı nasıl hamile kalacağım ki.. Kafamda deli sorular 😅
Merhaba canım, çatlatma iğnesi kullandıysan onun etkisi olabilir. İnşallah transferinde olumlu sonuç alırsın 😊

Boş gebelik yaşayanların korkusu 🙈 benimde bugün kontrolüm vardı 6+1 keseyi gördük.ama yolk sac yok kalp atışı yok. 10 gün sonra yine çağırdı doktor kalp sesi duymaya 😊

Gözün aydın cnmm hadi ilk kısmı atlattın darısı bize sonraki randevuyaa başla gün saymaya artk🙈❣️

Gören de aynııı görmeyen de daha tahatlayan kimseyi göremedim 🙈 kendinim de dahil yani sürekli bi senaryo halindeyim güzel düşünüyoruz VE güzel şeyler yaşıyoruz inşallah🤲🧿
Hemen cuma gelsin sonra da hemen salı gelsin nolur allahım çok amin .
Bi de bu hafta kayinvalidemler geliyor stres bol tavan 🤣

Cuma günü sonuç günün mü😍

Gözün aydın cnmm hadi ilk kısmı atlattın darısı bize sonraki randevuyaa başla gün saymaya artk🙈❣️
10 günler hiç bitmiyor ki 😂 test için 12 gün bekle, kese için 10 gün daha bekle, kalp atışı için 10 gün daha bekle.... Bu iş galiba bekleme işi 😂 bekleye bekleye sağlıkla 9 ayı tamamlayacağız inşallah 🤲🏻

Hemen cuma gelsin sonra da hemen salı gelsin nolur allahım çok amin .
Bi de bu hafta kayinvalidemler geliyor stres bol tavan 🤣
Amin amin aminnn hemen gelsinnn🤲
Aiiy misafir bide bu haldeeee kesin söylemen lazım durumu biliyolar mı yada yoksa çok yorulursunn🙃

Cuma günü sonuç günün mü😍

Kese göreceğiz kısmetse canım🤲🤲😍

10 günler hiç bitmiyor ki 😂 test için 12 gün bekle, kese için 10 gün daha bekle, kalp atışı için 10 gün daha bekle.... Bu iş galiba bekleme işi 😂 bekleye bekleye sağlıkla 9 ayı tamamlayacağız inşallah 🤲🏻

Sanırım öyle 10 gün diye diye 9 ay 10 gn geçiyo işte🤣 dokuz doğurmak tabirinin hakkını veririz🤪

merhaba kızlar ,bugun pozitif sonuc aldım bende 🥰🥰 beta hcg 440cikti .burda yazmışdım çok merak ediyordum ,geceleri normal bile uyayımıyordum .transfer gunu dahil 7ci gun gece 6da idrar testi yapmıştım çıkmamıştı ,sabah kalkınca silik çizgi görmüştüm ,2ci testi yaptığımda silik çizgi 5dakikada cıkmıştı. ama çok hafifdi . 9cu günün idrar testinde hafif koyulaşma vardı. 10cu gün yani bugün düne bakmış koyu çizgi hafif çıktı .moralim bozulmuştu. Bide ben de hiç ama hiç belirti yok ,belirtisiz olanlarda bile bakıyordum ki, en azından adet sancısı oluyor .o bile yok.ilk günler hassasiyyet olmuştu o da her zaman olan hiss gibiydi aslında .kasıkda çok çok hafif hassasiyyet . Aklım orada olmasa onu bile hiss etmezdim yani. Kısacası hiç belirti olmadığı için de düşünüyordum ki ,her halda kanda en çok 60,70çıkar ve kimyasal gebelikten korkuyordum . 440 çıkınca tabi şok geçirdim . Bende dondurulmuş çift 5gün embriyosu. Uzun oldu ama bekleyenler için yazmak istedim belki benim gibi olanlar vardır.

Back