İnşallah canım yaGeç tutunmuştur belki 2 gün sonraki değerlerinde artış olursa en az iki kat o zaman normale döner bence.
Canım cevabın için çok teşekkür ederim. Aslında sormak istediğim büyük olan kesenin bile 5 gün geriden gelmesi cuma tekrar kontrole çağırdı. Bu durum normal miCanım ikizler asla aynı boyutta olmaz bu doğuma kdr öyledir doğduklrında bile mutlaka biri diğerinden büyük olur ben hiç aynı boy kiloda dogan ikiz görmedim kiiiii çok var ailemde ve çevremde canını sıkma boşuna her zmn biri önde gider
Ben çektim. Hatta transferim 8. Günü lekelenmem oldu tutmadı diye çok üzülmüştüm. O gün 144 çıkmıştı.Pozitifi görenler transfer sonrası test gününe kadar sürekli adet sancısı çektiler mi?Benim rahmin üstünde bir sancı var, geldi gelecek gibi adetim.
Ahh canm benim gerçekten öyle en yakınlarımız anlamıyorCok tesekkur ederim ya iyi ki varsinizInsani en yakini bile anlamiyor bu donemlerde. Ancak biz birbirimizi anliyoruz. 5 ekimde gideceğim tam 7+0 iken.
Özlemim öncesinde hiç test yapmamış mıydın ?8.güne kadarBen çektim. Hatta transferim 8. Günü lekelenmem oldu tutmadı diye çok üzülmüştüm. O gün 144 çıkmıştı.
Kızlar öncelikle inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruzBizim aynı günlerimiz ben de salı 6+0 olacagım
Benım bugün artık 6.günüm.dünden beri göğüs agrım var .dün beta verdım 1.20 çıktı .ağlamaktan helak oldum inanamıyorum .teste 3gunum kaldı ne kaşık agrısı var ne de bel .Epoh canım ben 19 yaşında başladım sigaraya tam 20 yıl içtim.Çok pişmanım. Şimdiki aklım olsa içmezdim hiç. Hem de ne tiryakilik vardı bende sorma.Bir paket içerdim günde. Bir de geç evlendim 35 yaşında. Ben o zaman yapınca hemen çocuk olur zannediyorumEvlenince hemen uğraştık çocuk sahibi olmaya, ilk altı ay olmayınca tüp bebeğe gittik.36 yaşında ilk denemede ben kesin tüp bebek olur gözüyle baktım.Embriyologlar bir aradı ; Döllenen embriyonuz olmadı dedi.Ben de şok etkisi yarattı.Doktor sigarayı bırakmamız gerektiğini hem sperm hem de yumurta kalitesini düşürdüğünü söyledi ama biz bırakamadık. Böyle bırakmadan 1 deneme daha yaptım, kimyasal oldu,sigaradan ve tüplerdeki sıvıdan olmadı dedi doktor.3.’ye tüpleri aldırdım ama sigarayı bırakamamıştık yine olmadı.4. Sefer gittiğim doktor yaşımın ileri olduğunu bu kadar başarısız denemeden sonra sigarayı bırakmazsam tüp bebek yapmayacağını söyledi.Başka bir doktor bulun dedi O an ben reddedilmenin hissiyle ve korkusuyla ( doktoru önemsiyordum) bıraktım.İlginç bir şekilde bırakabildim bu korkuyla. Bıraktıktan 6 ay sonra deneyeceğini söyledi doktor, o ara vitaminler falan da kullandırdı ama yine olmadı.O doktordayım hala şimdi kalan dondurulmuşları transfer etti.Bunlar son.Olursa ne mutlu , olmazsa yeniden başlayacağım iğnelere.Birkaç yıl daha denerim diyorum.Sonra bırakırım herhalde.
Evet gerçekten iştahsızım bende progestan iştahsızlık yapıyormuş. Akşamları yemek yemek gerçekten eziyete dönüştü. Hayatımda hiç iştahsızlık yaşamamıştımKızlar öncelikle inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruzBende salı günü 6+0 olacağım çok iştahsızım hiçbir şey yemek istemiyorum benzer şeyleri sizlerde yaşıyor musunuz
Öğünün hiç önemi yok günün her saati zoraki bir şeyler yiyorum, istifra etmiyorum ama sürekli bir bulantı hissi varEvet gerçekten iştahsızım bende progestan iştahsızlık yapıyormuş. Akşamları yemek yemek gerçekten eziyete dönüştü. Hayatımda hiç iştahsızlık yaşamamıştım
Yok daha yapmadım. Bugün 7. Günüm .20 Eylül’de oldu transfer. Daha erken değil mi?Yaparsam çıkmazsa yine diye korkuyorumÖzlemim öncesinde hiç test yapmamış mıydın ?8.güne kadar
Eski denemelerimi soruyorsan geçen sefer 10. veya 9.Gün de idrar testi yaptım çıkmadı diye hatırlıyorum ama daha önceki günlerde yapmamıştım. Erken olur zaten.Özlemim öncesinde hiç test yapmamış mıydın ?8.güne kadar
Kaçıncı gün embriyosuyduYok daha yapmadım. Bugün 7. Günüm .20 Eylül’de oldu transfer. Daha erken değil mi?Yaparsam çıkmazsa yine diye korkuyorum
yok ben gayet yiyorum. ne mide bulantısı var ne kusma ne de başka bişey. lekelenme oluyor işte dr normal dedi. siz bebeği gördünüz mü? 5+0 da ben sadece kese gördüm bebek yoktu. 7+0 da gideceğim tekrar.Kızlar öncelikle inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruzBende salı günü 6+0 olacağım çok iştahsızım hiçbir şey yemek istemiyorum benzer şeyleri sizlerde yaşıyor musunuz
evet canım iyiki varsınız :) inşallah mutlu haberlerle gelirim 5 ekimde...Ahh canm benim gerçekten öyle en yakınlarımız anlamıyorama iyi kadınlar kulübü var birbirimize destek oluyoruz biraz varmış kontrolüne ama su gibi akıp geçsin inşallah
Benım 6.gün embriyosu olsa çıkar ıdı artık sanırım .21 eylulde transfer oldum test tarıhım 30 Eylül .olsa idi 3-5 bi şey olurdu en azından dün kanda 1.20 çıktı .bugün sabah da idrar testi yaptım 2.çizgi çıkmadı bugün 6.günüm transferi saymazsak .test gününe 3gun kaldıEski denemelerimi soruyorsan geçen sefer 10. veya 9.Gün de idrar testi yaptım çıkmadı diye hatırlıyorum ama daha önceki günlerde yapmamıştım. Erken olur zaten.
Benım bugün artık 6.günüm.dünden beri göğüs agrım var .dün beta verdım 1.20 çıktı .ağlamaktan helak oldum inanamıyorum .teste 3gunum kaldı ne kaşık agrısı var ne de bel .
Bulantı hissi yok ama iştahsızlık var. Doktoruna sor rahatlatıcı belki bitki çayı vs. Ya da belki bir ilaç önerebilir. Zencefil çayı mideye çok iyi geliyor hamileler de kullanabiliyor ama yine de doktora danışmadan bir şey yapma sakınÖğünün hiç önemi yok günün her saati zoraki bir şeyler yiyorum, istifra etmiyorum ama sürekli bir bulantı hissi var
Benım bugün artık 6.günüm.dünden beri göğüs agrım var .dün beta verdım 1.20 çıktı .ağlamaktan helak oldum inanamıyorum .teste 3gunum kaldı ne kaşık agrısı var ne de bel .
Ne güzel sizin adınıza inşallah hep rahat geçirirsiniz bu dönemi, Bizde henüz sadece keseyi gördük kalp atışını duymak için bekliyoruzyok ben gayet yiyorum. ne mide bulantısı var ne kusma ne de başka bişey. lekelenme oluyor işte dr normal dedi. siz bebeği gördünüz mü? 5+0 da ben sadece kese gördüm bebek yoktu. 7+0 da gideceğim tekrar.
Hayırlısı inşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz :)Ne güzel sizin adınıza inşallah hep rahat geçirirsiniz bu dönemi, Bizde henüz sadece keseyi gördük kalp atışını duymak için bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?