Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Ayy umutlandım şimdi inşallah öyledir

Bizim aynı günlerimiz ben de salı 6+0 olacagım
Sonucun güzel olacak merak etme midem bulantım yok demişsin ne güzel işte rahat geçecek demek ki hamileliğin hiç öyle moral bozma mide bulantısının olmaması kötü bir şeyin habercisi falan değil gönlünü ferah tut. İyi düşünücez iyi olucak inşallah ne zaman gideceksin kontrole tekrar?

Cok tesekkur ederim ya iyi ki varsiniz Insani en yakini bile anlamiyor bu donemlerde. Ancak biz birbirimizi anliyoruz. 5 ekimde gideceğim tam 7+0 iken.

Benim canım halada devam ediyor adet sancısı gibi inşaallah güzel sonuç alırsın
İnşallah canım, yalnız bugüne kadar (6. Gündeyim) hep göğüslerim şiş ve ağrıyordu, bugün itibariyle söndüler Adet olmadan 1-2 gün önce böyle olurdu bende. Şimdi ilaçlar adet olmamızı engelliyor ama acaba diyorum hormon az mı vücudumdaki, tutmadı mı bebek?

Hiç bozma kalbini canım bende göğüs ağrısı hassasiyet falan hiç olmadı ilaçlalardan olur normale dönmeye başlamıştır ama göğüs ağrısı olacak diye bişey yok zaten çoğu kişidede olmuyor merak etme

Canım çok sağol, çok stresli her anı bu bekleyişlerin Allah’ım umarım güzel sonuçlandırır hepimizin tedavisini, güzel bebişlerimiz olur

Arkadaşlar merhaba bende yeni yaptırdım transferimi 5.gün 1 tane dondurulmuş oldu bugün 5.günümbugün itibariyle belim ve kasıklarım agrıyor onun dışında başka bişeyim yok test yapmamak için kendimi zor tutuyorum siz transferden sonra neler yaptınız nelere dikkat ettiiniz ben lavabo ve yemek dışında hep uzandım

Canım çok sağol, çok stresli her anı bu bekleyişlerin Allah’ım umarım güzel sonuçlandırır hepimizin tedavisini, güzel bebişlerimiz olur
Ne demek canım insan kendi halinden anlayan birilerini arıyor öyle heyacanlı öyle sabırsız oluyoruz ki ama normal bunlar ben 6.gün test yaptım dayanamadım hiç bitmiyor stres idrarda çıksa kanda da var mı kanda var 2 katına çıkacakmı ,kese,kalp atışı hepsini bekliyoruz çünkü Rabbim bu yolda emek verip çabalayan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Merhaba canım bende dinlendim transfer sonrası 2 gün yattım sonra evde arada 5 dk yürüdüm dinlendim sonrası hep hergün kabak çekirdeği yedim kabız olma dedi doktorum o yüzden sabahları gün kurusu ve ceviz yedim aç karnına çok iyi geldi ilaçlarımı çok düzenli kullandım benim 5.gün emriyosu taze teanfer 6.gün idrar testinde çok çok silik çizgi çıktı ama çıkmasada moralimi bozmazdım ben eğer moralim bozulacaksa sakın erkenden test yapma gününü bekle canım

Merhaba arkadaşlar ben de 14 eylülde dondurulmuş 5.gün embriyosu 2 tane transfer yapıldı bütün belirtileri taşıdım 11 gün evde test yaptım 2. Çizgi silikti bugün 12 günüm kan tahlili yaptırdım 21.630 çıktı hemşire ile görüştüm tüp bebek değerlerine göre düşük dedi salı günü tekrarla dedi değer yükselirmi bakılacak

Böyle bir durum başına gelen varmı sonradan değeri yükselen çok üzgünüm bugün gün boyu hep ağladım

Canım 2 kat artması gerekir en az.Benim kimyasal olduğunda 12. Gün değerim 30 küsürdü, sonra da düştü 20küsüre. O yüzden artması için dua et

Geç tutunmuştur belki 2 gün sonraki değerlerinde artış olursa en az iki kat o zaman normale döner bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…