Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Bekle tatlım ne kalmış cumaya zaten

rollercoaster oyy kuzum benım ben seni daha gençtir diye düşünüyordum hep cok şaşırdım ben de 37 yaşındayım ,tek sanıyordum kendimi .

İdrar testin de çıkması gebelik göstergesi zaten 10.gün bakmaları değerin yükseliğinden 100 ün altı çıkması söylenen günde kimyasal gebelik lehine
Senin suan gebeliğin var sadece değerine bakarak kimyasal mı yoksa normal mi ona bakmak canım için rahat olsun

Özlem canım merhaba .ben de ileri yaş anne adayıyım.hıc çocuğum yok geç evlendım .1sene oldu evleneli .iki dogal gebelıgım oldu cok kolay kalıyorum ben .ilki 7.haftada kalp atışı durdu.2.si 13.haftaya kadar geldı ense kalınlığı sebebıyle suphelenıldı cvs yapıldı down sendromu olduğu anlaşıldı ve tahlıye edildi .Bu arada 10 ay ıcınde iki dogal gebelik yaşadım .eşimin morfolojı 0 ,ileri hız 0 idi ve varıkosel vardı yine de hamıle kalıyordum .artık dogal yoldan hamıle kalmaya korktum tüp bebeğe gectık ,pgt yapıldı embriyolarıma .esım sigara kullanmaz ben 1paketten fazla ıctim tedavım surecınde .10 yumurta toplandı 8i döllendi .5.güne 5i gitti .5 taneyi pgt ye gonderdık sadece 2si sağlıklı geldı .onlardan birini de transfer oldum .ne mutlu sana ki sen sıgarayı bırakmışsın ben hala bırakamadım sadece 12 adet e düşünebildim transferden sonra .sen tiryakı miydin ? Nasıl bıraktın

Bence en iyisini yapmış canım ya ben 5+0 keseyi gördüm bebek görmedim bu sefer de 1 haftadır için içimi yiyor ya bos gebelikse falan diye. En güzeli hepsini bir arada gör kurtul
Benim de korkulu rüyam bu boş gebelik. Allah hayırlısıyla bebişlerimizin büyümesini ve kucağımıza sağlıkla almamızı nasip etsin

hepimiz birbirinden farklı ve hem madden hem de ruhen yorucu süreçlerden geçiyoruz

benim keseyi göreceğimin ertesi günü sizin test sonucunuz olacak
inşallah güzel haberler alacağız
Canım inşallah Tüm kalbimle ikimize de dua ediyorum.Gerçekten zor süreçlerden geçiyoruz.Her anı bekleyiş, her anı tedirginlik. İnşallah sonu güzel olacak Allah güldürsün yüzümüzü , birlikte sevinelim .Değerleriniz çok güzel , inanıyorum güzel haberler alacaksınız . Bu kadar yıl uğraşıp güzel değerler elde etmenin kıymeti çok büyük .Rabbim sağlıkla da devam ettirsin , kucağınıza tontiş bir fıstık versin.Amin

Epoh canım ben 19 yaşında başladım sigaraya tam 20 yıl içtim.Çok pişmanım. Şimdiki aklım olsa içmezdim hiç. Hem de ne tiryakilik vardı bende sorma.Bir paket içerdim günde. Bir de geç evlendim 35 yaşında. Ben o zaman yapınca hemen çocuk olur zannediyorum Evlenince hemen uğraştık çocuk sahibi olmaya, ilk altı ay olmayınca tüp bebeğe gittik.36 yaşında ilk denemede ben kesin tüp bebek olur gözüyle baktım.Embriyologlar bir aradı ; Döllenen embriyonuz olmadı dedi.Ben de şok etkisi yarattı.Doktor sigarayı bırakmamız gerektiğini hem sperm hem de yumurta kalitesini düşürdüğünü söyledi ama biz bırakamadık. Böyle bırakmadan 1 deneme daha yaptım, kimyasal oldu,sigaradan ve tüplerdeki sıvıdan olmadı dedi doktor.3.’ye tüpleri aldırdım ama sigarayı bırakamamıştık yine olmadı.4. Sefer gittiğim doktor yaşımın ileri olduğunu bu kadar başarısız denemeden sonra sigarayı bırakmazsam tüp bebek yapmayacağını söyledi.Başka bir doktor bulun dedi O an ben reddedilmenin hissiyle ve korkusuyla ( doktoru önemsiyordum) bıraktım.İlginç bir şekilde bırakabildim bu korkuyla. Bıraktıktan 6 ay sonra deneyeceğini söyledi doktor, o ara vitaminler falan da kullandırdı ama yine olmadı.O doktordayım hala şimdi kalan dondurulmuşları transfer etti.Bunlar son.Olursa ne mutlu , olmazsa yeniden başlayacağım iğnelere.Birkaç yıl daha denerim diyorum.Sonra bırakırım herhalde.

Canım benim 9. Gün 48 12. Gün 140 14. Gün 255 17.gün 865 çıktı çok normal bence Beni. Doktorum 255 i görünce tebrik etti. 7 Eylül de transferim oldu… 11 ekim de kalp ve keseyi görmeye gideceğiz

Sık idrara çıkma transferden bu yana devam etti bende 2 gündür de midem bulanıyor

Merhaba canım ben 6.gün test yaptım çok silik çıkmıştı 1 gün sonra kan verdim 41 di değerim sonraki idrar testleride silik çıktı ama değerim düzenli artmaya devam etti çok şükür inşaallah sende hamilesindir

Dur dur sakin ol hemen panik yapma bir daha gittiğinde bebişini göreceksin bence yolk kesesi oluşmuş mu doktor öyle bir şey söyledi mi?
Yok işte hiç işi bomboş ama bebek nerde dedim daha dur daha dur dedi hani bi sorun var gibi konuşmadı. Ama bekledikçe stresim artıyor.

Bende de yok hiç belirti ya neden bulanmıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…