Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Benimde 18 Eylüldeydi zaman geçmiyor seni çok iyi anlıyorum canım dayanamayıp yaptım bugün ben pozitifi gördüm rabbim sanada nasip etsin inşallah duacınım artık
Çok mutlu oldum bee nr güzel bebeğin nasip olmuş sana gözün aydın darısı burda bekleyenlerin başına ilk deneme mi sizin kaçıncı gün embriyosu benim ilk deneme sebepsiz infertilite bi sorunumuz yoktu yani

Arkadasım hep gittiğim hastane sağ ol yine de

Hiç mi belirtiniz olmadı benimde yok gibi umutsuzluğa kapılmak istemiyorum karnımda şişliğim vardı o geçti ara ara bel ağrısı ve kasık vardı oda geçti şuan hiçbir belirtim yok

Hiç mi belirtiniz olmadı benimde yok gibi umutsuzluğa kapılmak istemiyorum karnımda şişliğim vardı o geçti ara ara bel ağrısı ve kasık vardı oda geçti şuan hiçbir belirtim yok

benim de yoktu belirtim hâlâ yok
12. gün 734 'tü test sonucum, bugün 14. gün yanlış bilmiyosam, bugün de 1547
cuma günü keseye bakılacak

belirtisi olmayan canını sıkmasın

Sevgili arkadaşlar özellikle hamıle kalanlar bu başlığı ben açmıştım bana sanırsam kısmet olmadı .ama çıkmadık candan Ümit de kesilmıyor bir emsal ,bir umut arıyorum .30 Eylül test günüm ancak bu sabah beta verdim predıktorlerde hep pozitifi görünce ve malesef kanda negatıf ,1.45geldi .lütfen yazarsanız cok sevınırım .
Doktorun verdiği test tarihi :............
Sizin ilk kan test yaptıgınız tarih :...............
İlk betanız:

rollercoaster I iklime_06 EdaLin

öncelikle şunu hatırlatıyorum erken test yaptın yükseleceğine inanıyorum ilk kan testinde 100 lü neticeler görüyolar genelde senin ilk kan testi gününe daha var

sakın ilaçlarını bırakma diye de ekliyorum

transfer tarihim 11 eylül
doktorumun kanda baktığı tarih 23 eylül : sonuç 734
2. kan testim 25 eylül sonuç: 1547

Benim transferim 7 eylülde oldu kan testi tarihim de 18 eylüldü. Ben transferin 4. Günü predictor ile çift çizgi çıktı öyle öğrendim sonra kaset testlerle koyulaşmayı takip ettim. 18 eylülde beta 527 çıktı. Doktor tekrar test istemedi direk kese günü verdi. Dün yani 24 eylülde de keseyi gördük çok şükür canım.

rollercoaster cook tatlısın bırakmıyorum ilaçları tabi .ama hani bugün bi en azından 3-5-10 beta olması gerekmez mıydı?matematıksel olarak 2gunde bir 2kat artıyorsa benımkısı 5gunde 15-20 bile olmaz ki test günümde

Testinin fotosunu atsana canım

bak ben bi tane ekran görüntüsü paylaşmıştım hatırlıyor musun

orada diyor ki transferden sonra 6. gün daha yeni kana karışmaya başlar, hatta kana salınmasını tetikler diyor

Umutsuzluğa kapılmak için erken bence 4 gün Ave testune ve birden hızlı artış olması olağan o yüzden hiç canını sıkma.
3 Eylül transfer
13 Eylül test tarihim
İlk beta 807 ikinci beta 1726
Artışi günlük test yaparak takip et.Gunune kadar kan verme laboratuvar hataları da çok oluyor şahit olduk geçenlerde.Testini paylaşır mısınız

Arkadaşlar bu sekılde idi predictor .beta 1.45

Eklentiler

• A6889947-B27C-4FBE-9623-49FB587EC662.png
    346,4 KB · Görüntüleme: 79
Allah sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin cnm .benım transfer 21 eyluldu .beta çok az çıktı yani genelde tüp bebekte cok yüksek çıkıyor betalar

Paylaştım kuzucum ,sağ ol .insallah yanılıyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…