Canımm evet benimde öyleydi hastaneyi şikayet ettim hatta yani sende başka yerdemi versen ama şimdi şöyle ben çatlatma iğnesi vurulmadım dondurulmuş transferdi o sebeb olurmu evdeki testin pozitif olmasına onu bilmiyorum ama hastaneyle ilgili durumda olabilir
Canımm erken test yapmışsın belki betan yükselicek bide mesela betan iki üç bile olsa bazen hemen erken gebelik testine yansıyor öyle durumda olabilir benim çift embriyo 14 eylül transfer tarihim ilk testim 6. Gün yani 20 eylülde hem kaset hem erken gebelik testi ile kendini belli etmişti hatta aynı gün hastaneye gittiğimde 0 çıkmıştı ama hastanenin cihazı sıkıntılıymış ertesi gün 21 inde kan verdiğimde 60 tı iki gün sonra da 170 lerdeydi asıl test günüm de 27 sinde yani testler hızlıca da artan bişey beta çok hızlı artıyor belki sen verdiğinde kana yeni gecmiş olabilirSevgili arkadaşlar özellikle hamıle kalanlar bu başlığı ben açmıştım bana sanırsam kısmet olmadı .ama çıkmadık candan Ümit de kesilmıyor bir emsal ,bir umut arıyorum .30 Eylül test günüm ancak bu sabah beta verdim predıktorlerde hep pozitifi görünce ve malesef kanda negatıf ,1.45geldi .lütfen yazarsanız cok sevınırım .
Doktorun verdiği test tarihi :............
Sizin ilk kan test yaptıgınız tarih :...............
İlk betanız:
Kuzum bu erken gebelik testi olmasına rağmen silik çizgi baya silik demekki beta değerin henüz düşük ondan kanda öyle çıkmış olabilir sen içini ferah tut biliyorum çok zor beklemesi ama bıraz daha bekle öyle test yap rabbim inşallah bebeğini sana kavuştururArkadaşlar bu sekılde idi predictor .beta 1.45
Doktorun verdiği test tarihi 30 eylülSevgili arkadaşlar özellikle hamıle kalanlar bu başlığı ben açmıştım bana sanırsam kısmet olmadı .ama çıkmadık candan Ümit de kesilmıyor bir emsal ,bir umut arıyorum .30 Eylül test günüm ancak bu sabah beta verdim predıktorlerde hep pozitifi görünce ve malesef kanda negatıf ,1.45geldi .lütfen yazarsanız cok sevınırım .
İlk betanız:
Canım ilk denemem benimde 5. Gün embriyosu transfer edilmişti rabbim nasip eder inşallah isteyen herkeseÇok mutlu oldum bee nr güzel bebeğin nasip olmuş sana gözün aydın darısı burda bekleyenlerin başınailk deneme mi sizin kaçıncı gün embriyosu benim ilk deneme sebepsiz infertilite bi sorunumuz yoktu yani
2. Testimi yaptrdim bendeilk testim 279 du bugün 2. Testimde 603 cikti
Doktorlar işte bu yüzden erken test yapmayin diyorlar. Yoksa niye ısrar etsinler 12. Gün test diye. Yapma bunu kendine lütfen.rollercoaster cook tatlısın bırakmıyorum ilaçları tabi . ama hani bugün bi en azından 3-5-10 beta olması gerekmez mıydı?matematıksel olarak 2gunde bir 2kat artıyorsa benımkısı 5gunde 15-20 bile olmaz ki test günümde
Canim dah çok çok yeni erken gebelik testi olmasına rağmen çıkar değer haliyle düşük olur.Daha gününe var bak gör gün geçtikçe artışı farkedeceksinArkadaşlar bu sekılde idi predictor .beta 1.45
Cumartesiçok güzel katlamış
katlanarak artsın inşallah
kese ne zaman
Adetinin geçmesini bekle canım inşallah çıkarArkadaşlar bu sekılde idi predictor .beta 1.45
Bu arada senin tüp bebek mirollercoaster cook tatlısın bırakmıyorum ilaçları tabi . ama hani bugün bi en azından 3-5-10 beta olması gerekmez mıydı?matematıksel olarak 2gunde bir 2kat artıyorsa benımkısı 5gunde 15-20 bile olmaz ki test günümde
cnm önceki transferimde doktor 12 gün sonra test ver dediSevgili arkadaşlar özellikle hamıle kalanlar bu başlığı ben açmıştım bana sanırsam kısmet olmadı .ama çıkmadık candan Ümit de kesilmıyor bir emsal ,bir umut arıyorum .30 Eylül test günüm ancak bu sabah beta verdim predıktorlerde hep pozitifi görünce ve malesef kanda negatıf ,1.45geldi .lütfen yazarsanız cok sevınırım .
İlk betanız:
Bu arada senin tüp bebek mi
Merhabalar, benim de 5. Gün 2 adet embriyo verilmişti. 8. Gün 144, 36 saat sonra 290 oldu. Tüp bebek hekimim il dışında olduğundan, kendi doktoruma cuma kese kontrolüme gitmemi istedi. Karından tek kese görünüyor 4+2 ye uygun dedi son adete göre tam 5 olmam lazımdı. Doktor bu sıkıntı değil dese de önceki tüp bebek denememde önce böyle başladı sonradan boş gebelik oldu. O travmamdan mı nedir kafama taktım. Hemen aynı gün başka hekime gittim o 2 kese gördü. Biri daha küçük biri işte 4+2. Nedense üzüldüm. Pıhtılaşma sorunum var. Ondan mı geç gelişiyor 5 gün fark normal mi? Cuma tekrar kontrole çağırdı.
İnşallah canımsenin artışında sorun yok bence, güzel artmış
tek kese mi 2 kese mi konusunun netleşmesi gerekiyor gibi sadecehadi inşallah 2 'dir tontikler
Sevgili arkadaşlar özellikle hamıle kalanlar bu başlığı ben açmıştım bana sanırsam kısmet olmadı .ama çıkmadık candan Ümit de kesilmıyor bir emsal ,bir umut arıyorum .30 Eylül test günüm ancak bu sabah beta verdim predıktorlerde hep pozitifi görünce ve malesef kanda negatıf ,1.45geldi .lütfen yazarsanız cok sevınırım .
İlk betanız:
öncelikle şunu hatırlatıyorum erken test yaptın yükseleceğine inanıyorumilk kan testinde 100 lü neticeler görüyolar genelde senin ilk kan testi gününe daha var
sakın ilaçlarını bırakma diye de ekliyorum
transfer tarihim 11 eylül
doktorumun kanda baktığı tarih 23 eylül : sonuç 734
2. kan testim 25 eylül sonuç: 1547
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?