Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Canımm evet benimde öyleydi hastaneyi şikayet ettim hatta yani sende başka yerdemi versen ama şimdi şöyle ben çatlatma iğnesi vurulmadım dondurulmuş transferdi o sebeb olurmu evdeki testin pozitif olmasına onu bilmiyorum ama hastaneyle ilgili durumda olabilir

Canımm erken test yapmışsın belki betan yükselicek bide mesela betan iki üç bile olsa bazen hemen erken gebelik testine yansıyor öyle durumda olabilir benim çift embriyo 14 eylül transfer tarihim ilk testim 6. Gün yani 20 eylülde hem kaset hem erken gebelik testi ile kendini belli etmişti hatta aynı gün hastaneye gittiğimde 0 çıkmıştı ama hastanenin cihazı sıkıntılıymış ertesi gün 21 inde kan verdiğimde 60 tı iki gün sonra da 170 lerdeydi asıl test günüm de 27 sinde yani testler hızlıca da artan bişey beta çok hızlı artıyor belki sen verdiğinde kana yeni gecmiş olabilir

Arkadaşlar bu sekılde idi predictor .beta 1.45
Kuzum bu erken gebelik testi olmasına rağmen silik çizgi baya silik demekki beta değerin henüz düşük ondan kanda öyle çıkmış olabilir sen içini ferah tut biliyorum çok zor beklemesi ama bıraz daha bekle öyle test yap rabbim inşallah bebeğini sana kavuşturur

Doktorun verdiği test tarihi 30 eylül
Benim kan verdiğim tarih 23 eylül
Bhch değerim 40 geldi bidaha yapmadım 30 eylül ve 2 ekimde yapacağım artış düzenine bakmak adına , rabbim sana nasip eder inşallah canım benim üzülme sakın çünkü bazı bebekler daha geç tutunuyor özellikle kız bebekler bi tık geç tutunuyor …

Çok mutlu oldum bee nr güzel bebeğin nasip olmuş sana gözün aydın darısı burda bekleyenlerin başına ilk deneme mi sizin kaçıncı gün embriyosu benim ilk deneme sebepsiz infertilite bi sorunumuz yoktu yani
Canım ilk denemem benimde 5. Gün embriyosu transfer edilmişti rabbim nasip eder inşallah isteyen herkese

Doktorlar işte bu yüzden erken test yapmayin diyorlar. Yoksa niye ısrar etsinler 12. Gün test diye. Yapma bunu kendine lütfen.

Son düzenleme:
E epoh34 canim cook erken kalkismissin testlere, 6. Gün embriyosu bile olsa daha 2. Günden testte cikmasi imkansiz.. Niye o kadar erkenden kalkistin ki bosuna kendini Merak soktun insAllah olusur artar degerin canim üzme kendini

Merhabalar, benim de 5. Gün 2 adet embriyo verilmişti. 8. Gün 144, 36 saat sonra 290 oldu. Tüp bebek hekimim il dışında olduğundan, kendi doktoruma cuma kese kontrolüme gitmemi istedi. Karından tek kese görünüyor 4+2 ye uygun dedi son adete göre tam 5 olmam lazımdı. Doktor bu sıkıntı değil dese de önceki tüp bebek denememde önce böyle başladı sonradan boş gebelik oldu. O travmamdan mı nedir kafama taktım. Hemen aynı gün başka hekime gittim o 2 kese gördü. Biri daha küçük biri işte 4+2. Nedense üzüldüm. Pıhtılaşma sorunum var. Ondan mı geç gelişiyor 5 gün fark normal mi? Cuma tekrar kontrole çağırdı.

cnm önceki transferimde doktor 12 gün sonra test ver dedi
12.gün betam 546 idi.

pazartesi günüm transferim var.

senin artışında sorun yok bence, güzel artmış

tek kese mi 2 kese mi konusunun netleşmesi gerekiyor gibi sadece hadi inşallah 2 'dir tontikler

Kuzum bak 21 eylülde transferin oldu tıbben embriyonun 5 6 gün yerleşmesi sürüyor kana karışması orda artması vs.. yani şuan transfer gününü saymazsak 5. Günündesin çok erken kalkıştın kan testine falan kendine boş yere stres yaratma şuan bu psikolojin olacak işi de zorlaştıracak belki allah korusun.. biraz zaman ver kendine bak 9 yada 10 gününde böyle çıksa ozmn daha gerçekçi olabilirdik belki ama neler okuyup duyduk burda.. şimdi sakinleş ve güzel düşün lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…