- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
İnşalh canımEpoh34'ün yanlış yatırlamıyorsam 6. gün transferiydi
inşallah güzel sonuç alır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşalh canımEpoh34'ün yanlış yatırlamıyorsam 6. gün transferiydi
Kızlar merhaba şu an hamile olanlar herhangi bir bulantı kusma gibi etki yaşayanınız varmı yada erken mi bunları yasamak daha ben su içtiğimden dolayı sanırım gece tuvalete çok kalkıyorum başka bir belirti yok
Cok haklısın tatlım doktorum da öyle dedı eksık olmayınKuzum bak 21 eylülde transferin oldu tıbben embriyonun 5 6 gün yerleşmesi sürüyor kana karışması orda artması vs.. yani şuan transfer gününü saymazsak 5. Günündesin çok erken kalkıştın kan testine falan kendine boş yere stres yaratma şuan bu psikolojin olacak işi de zorlaştıracak belki allah korusun.. biraz zaman ver kendine bak 9 yada 10 gününde böyle çıksa ozmn daha gerçekçi olabilirdik belki ama neler okuyup duyduk burda.. şimdi sakinleş ve güzel düşün lütfen
Evet tüp benım de canım .Cok yakında dogal yoldan iki gebelik kaybım oldu tüpe gectık .insallah rollercoasterEpoh34'ün yanlış yatırlamıyorsam 6. gün transferiydi
anladım canım bende de seninki gibi belirtiler var gece bile bazen uyandığımda acıkmış oluyorum hemen bişeyler atıştırıyorum bas dönmesi oluyor ama öyle belirgin bulantı kusma olmayınca acaba erken mi dedim teşekkür ederim canım bide bazen tansiyonum düşüyo gecen baktığımda 9 a 5 tiCnm kusma yok ama sürekli bi açlık midemde bi karışıklık var yani içim kıyılıo sürekli ağzıma bişey atmazsam gurul gurul geziyorum ozmnda bulanıyo.. birde aynen sürekli wc sık idrara çıkma var gece gündüz taşınıyorum. Başka belirti bnmde yok. Herkeste farklıdır ama bu haftalarda kusan da oluyo 9 ay kusan da kimisinde hiç olmaz.. ben kızıma hamileliğimde hep bulantı mide yanması çektim ama kusmamştm.
Herkeste değişir bulantı durumu ama ben de başladı gün içerisinde sürekli bir bulantım var iki gündur de sabahlari da afedersin çıkartıyorum.Erken başladı bendeKızlar merhaba şu an hamile olanlar herhangi bir bulantı kusma gibi etki yaşayanınız varmı yada erken mi bunları yasamak daha ben su içtiğimden dolayı sanırım gece tuvalete çok kalkıyorum başka bir belirti yok
Hamilelikte 9/5 normaldir yani en azından benim için daha üzerine çıkmaz o civarı gezeranladım canım bende de seninki gibi belirtiler var gece bile bazen uyandığımda acıkmış oluyorum hemen bişeyler atıştırıyorum bas dönmesi oluyor ama öyle belirgin bulantı kusma olmayınca acaba erken mi dedim teşekkür ederim canım bide bazen tansiyonum düşüyo gecen baktığımda 9 a 5 ti
Tamam canım insan stres oluyo bir şey mi var acaba diyeHamilelikte 9/5 normaldir yani en azından benim için daha üzerine çıkmaz o civarı gezer
Senin hatırladığım kadarıyla değerin yüksekti belki o yüzden erken başlamıştırHerkeste değişir bulantı durumu ama ben de başladı gün içerisinde sürekli bir bulantım var iki gündur de sabahlari da afedersin çıkartıyorum.Erken başladı bende
Bende 18 eylülde transfer olmustum bugün baktırdım 215 çıktı bende çok mutluyumCanım ben 6 gün önce tesleri oluyorya onu yapmıştım diğer testte benimde negatif çıkmıştı
Kanımda bhcg 40 çıktı canım baktırdım bugün 5. Gün embriyosu 2 tane 18 eylülde transfer olmuştum bugün test yaptım
Hayırlı olsun canımCanım ben 6 gün önce tesleri oluyorya onu yapmıştım diğer testte benimde negatif çıkmıştı
Kanımda bhcg 40 çıktı canım baktırdım bugün 5. Gün embriyosu 2 tane 18 eylülde transfer olmuştum bugün test yaptım
5. Gün embriyosu mu ?Transferiniz 20 Eylül’de mi yapıldı?28 Eylül test için erken değil mi eğer bugün 6. Gün ise.İlk gün sayılmadığından benim de 6. Günüm olmuş oluyor bugün, transferim 20 Eylül’de oldu.Ama test günüm 2 ekim, 3. Gün embriyosu koyulduğundan.Aynı hastanede tedavi görmüşüz benimde 6. günüm bugün 28 Eylül test günüm ben evde test yapmayı düşünmüyorum. Moralimin bozulmasını istemiyorum yok yere. İnşallah sağlıkla tutunur bebişlerimiz
Harika sonuç canım , tebrikler.Allah sağlıkla kucağına aldırsınBende 18 eylülde transfer olmustum bugün baktırdım 215 çıktı bende çok mutluyum
Pardon mesajı siz öncedenyazmışsınız, bugünün mesajı sandım.Aynı hastanede tedavi görmüşüz benimde 6. günüm bugün 28 Eylül test günüm ben evde test yapmayı düşünmüyorum. Moralimin bozulmasını istemiyorum yok yere. İnşallah sağlıkla tutunur bebişlerimiz
İnşallah canım Yani kafama takıldı 5 olması gerekirken 4+2 olması geriden geliyor gibi
Evet 5. Gün embriyosu. 16 eylülde transferim oldu.5. Gün embriyosu mu ?Transferiniz 20 Eylül’de mi yapıldı?28 Eylül test için erken değil mi eğer bugün 6. Gün ise.İlk gün sayılmadığından benim de 6. Günüm olmuş oluyor bugün, transferim 20 Eylül’de oldu.Ama test günüm 2 ekim, 3. Gün embriyosu koyulduğundan.
Pardon mesajı siz öncedenyazmışsınız, bugünün mesajı sandım.
Evet 12. Gün 807 14. Gün 1726 çıkmıştı benim de aklıma o ihtimal geldi eğer ikizse diye onu da nasipse yarın öğreneceğizSenin hatırladığım kadarıyla değerin yüksekti belki o yüzden erken başlamıştır
anladım canım bende de seninki gibi belirtiler var gece bile bazen uyandığımda acıkmış oluyorum hemen bişeyler atıştırıyorum bas dönmesi oluyor ama öyle belirgin bulantı kusma olmayınca acaba erken mi dedim teşekkür ederim canım bide bazen tansiyonum düşüyo gecen baktığımda 9 a 5 ti