• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Kızlar merhaba şu an hamile olanlar herhangi bir bulantı kusma gibi etki yaşayanınız varmı yada erken mi bunları yasamak daha ben su içtiğimden dolayı sanırım gece tuvalete çok kalkıyorum başka bir belirti yok

Cnm kusma yok ama sürekli bi açlık midemde bi karışıklık var yani içim kıyılıo sürekli ağzıma bişey atmazsam gurul gurul geziyorum ozmnda bulanıyo.. birde aynen sürekli wc sık idrara çıkma var gece gündüz taşınıyorum. Başka belirti bnmde yok. Herkeste farklıdır ama bu haftalarda kusan da oluyo 9 ay kusan da kimisinde hiç olmaz.. ben kızıma hamileliğimde hep bulantı mide yanması çektim ama kusmamştm.

Kuzum bak 21 eylülde transferin oldu tıbben embriyonun 5 6 gün yerleşmesi sürüyor kana karışması orda artması vs.. yani şuan transfer gününü saymazsak 5. Günündesin çok erken kalkıştın kan testine falan kendine boş yere stres yaratma şuan bu psikolojin olacak işi de zorlaştıracak belki allah korusun.. biraz zaman ver kendine bak 9 yada 10 gününde böyle çıksa ozmn daha gerçekçi olabilirdik belki ama neler okuyup duyduk burda.. şimdi sakinleş ve güzel düşün lütfen🙏
Cok haklısın tatlım doktorum da öyle dedı eksık olmayın 🥰😘🙏

Cnm kusma yok ama sürekli bi açlık midemde bi karışıklık var yani içim kıyılıo sürekli ağzıma bişey atmazsam gurul gurul geziyorum ozmnda bulanıyo.. birde aynen sürekli wc sık idrara çıkma var gece gündüz taşınıyorum. Başka belirti bnmde yok. Herkeste farklıdır ama bu haftalarda kusan da oluyo 9 ay kusan da kimisinde hiç olmaz.. ben kızıma hamileliğimde hep bulantı mide yanması çektim ama kusmamştm.
anladım canım bende de seninki gibi belirtiler var gece bile bazen uyandığımda acıkmış oluyorum hemen bişeyler atıştırıyorum bas dönmesi oluyor ama öyle belirgin bulantı kusma olmayınca acaba erken mi dedim teşekkür ederim canım bide bazen tansiyonum düşüyo gecen baktığımda 9 a 5 ti

Kızlar merhaba şu an hamile olanlar herhangi bir bulantı kusma gibi etki yaşayanınız varmı yada erken mi bunları yasamak daha ben su içtiğimden dolayı sanırım gece tuvalete çok kalkıyorum başka bir belirti yok
Herkeste değişir bulantı durumu ama ben de başladı gün içerisinde sürekli bir bulantım var iki gündur de sabahlari da afedersin çıkartıyorum.Erken başladı bende

anladım canım bende de seninki gibi belirtiler var gece bile bazen uyandığımda acıkmış oluyorum hemen bişeyler atıştırıyorum bas dönmesi oluyor ama öyle belirgin bulantı kusma olmayınca acaba erken mi dedim teşekkür ederim canım bide bazen tansiyonum düşüyo gecen baktığımda 9 a 5 ti
Hamilelikte 9/5 normaldir yani en azından benim için daha üzerine çıkmaz o civarı gezer

Canım ben 6 gün önce tesleri oluyorya onu yapmıştım diğer testte benimde negatif çıkmıştı 😂
Kanımda bhcg 40 çıktı canım baktırdım bugün 5. Gün embriyosu 2 tane 18 eylülde transfer olmuştum bugün test yaptım ♥️♥️
Bende 18 eylülde transfer olmustum bugün baktırdım 215 çıktı bende çok mutluyum

Canım ben 6 gün önce tesleri oluyorya onu yapmıştım diğer testte benimde negatif çıkmıştı 😂
Kanımda bhcg 40 çıktı canım baktırdım bugün 5. Gün embriyosu 2 tane 18 eylülde transfer olmuştum bugün test yaptım ♥️♥️
Hayırlı olsun canım

Aynı hastanede tedavi görmüşüz😍 benimde 6. günüm bugün 28 Eylül test günüm ben evde test yapmayı düşünmüyorum. Moralimin bozulmasını istemiyorum yok yere. İnşallah sağlıkla tutunur bebişlerimiz🙏
5. Gün embriyosu mu ?Transferiniz 20 Eylül’de mi yapıldı?28 Eylül test için erken değil mi eğer bugün 6. Gün ise.İlk gün sayılmadığından benim de 6. Günüm olmuş oluyor bugün, transferim 20 Eylül’de oldu.Ama test günüm 2 ekim, 3. Gün embriyosu koyulduğundan.

Aynı hastanede tedavi görmüşüz😍 benimde 6. günüm bugün 28 Eylül test günüm ben evde test yapmayı düşünmüyorum. Moralimin bozulmasını istemiyorum yok yere. İnşallah sağlıkla tutunur bebişlerimiz🙏
Pardon mesajı siz öncedenyazmışsınız, bugünün mesajı sandım. 😂😅

İnşallah canım 🥰 Yani kafama takıldı 5 olması gerekirken 4+2 olması geriden geliyor gibi

Canım ikizler asla aynı boyutta olmaz bu doğuma kdr öyledir doğduklrında bile mutlaka biri diğerinden büyük olur ben hiç aynı boy kiloda dogan ikiz görmedim kiiiii çok var ailemde ve çevremde canını sıkma boşuna her zmn biri önde gider🧿😘

5. Gün embriyosu mu ?Transferiniz 20 Eylül’de mi yapıldı?28 Eylül test için erken değil mi eğer bugün 6. Gün ise.İlk gün sayılmadığından benim de 6. Günüm olmuş oluyor bugün, transferim 20 Eylül’de oldu.Ama test günüm 2 ekim, 3. Gün embriyosu koyulduğundan.
Evet 5. Gün embriyosu. 16 eylülde transferim oldu.

Evt cnm bende öyleyim gece açlıktan uyanıyorm sanırsın günlerdir bişey yememişim🤣 bulantı kusma öyle illet bişeyki olmadıgına şükret bence inş da olmaz🙏 Gebelikte genel tansiyon düşük olur benmde öyledir senin gbi. Lekelenmen olmştu senin ne durumda yoktur inşallah devam etmiyo dimi🤲

Back