Eki Görüntüle 2921029 Ayyy kızlar bunu da bu sabah yaptım benim gördüğümü sizde görüyorsunuz dimidünkü cok silikti bugün biraz daha netleşmis kan vermedim henüz inşallah sevincimiz kursağımızda kalmaz.
2 gün sonra tekrar kan veriyorum haftaya cumaya verdi bana da randevu kese içinkese tarihimiz aynı oldu Purple
bunu yazan oldu ben de yazıyorum, geride kalanlar n'olur belirti aramayın hiç belirtisiz gittim, göğüs hassasiyeti oluyor ya bazılarında bende hiç olmadı, ara ara regl olacakmışım hissinden başka bir şey olmadı, hiçbir şey hisssetmeyenler nolur üzülmesin, hissedilmeyebiliyo
burası güzel sonuçlarla dolar inşallah
Benimde 30 Eylül test günümMerhabalar canım hayırlısı olsun diliyorum sana da .benim de test günüm 30 EylülBeklemek cok zor
Amin canım sağolBence gayet net görünüyor.Hadi bakalım gözün aydın, Allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallah kaçıncı günün cnm?
Eki Görüntüle 2921029 Ayyy kızlar bunu da bu sabah yaptım benim gördüğümü sizde görüyorsunuz dimidünkü cok silikti bugün biraz daha netleşmis kan vermedim henüz inşallah sevincimiz kursağımızda kalmaz.
güzel haberi aldım734 çıktı
2 gün sonra tekrar kan veriyorum haftaya cumaya verdi bana da randevu kese içinkese tarihimiz aynı oldu Purple
bunu yazan oldu ben de yazıyorum, geride kalanlar n'olur belirti aramayın hiç belirtisiz gittim, göğüs hassasiyeti oluyor ya bazılarında bende hiç olmadı, ara ara regl olacakmışım hissinden başka bir şey olmadı, hiçbir şey hisssetmeyenler nolur üzülmesin, hissedilmeyebiliyo
çok sevindim canım benim, sağlıkla ilerlesin inşallahgüzel haberi aldım734 çıktı
Eylül ayı hepimize uğurlu gelsin inşallahpozitif alan arkadaşlar tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin benim de az kaldı ben evde test yapmıycam direk gidip kan vericem 28 eylülde
Hayırlı olsun canimEki Görüntüle 2921029 Ayyy kızlar bunu da bu sabah yaptım benim gördüğümü sizde görüyorsunuz dimidünkü cok silikti bugün biraz daha netleşmis kan vermedim henüz inşallah sevincimiz kursağımızda kalmaz.
Selam kızlar tup bebek oncesi heniz ilaclara biseylere baslamadan ne gibi takviyeler onerirsiniz ben folik asit omega3 koenzim q10 kullanıyorum 2 aydir clife macun kullandım bu ay ara vericem regl zamani zeytinyağında incir yapicam ve sabahları keçiboynuzu özü yiyorum Aranizda PROWOMEN kullanan varmı ise yariyormu yada herhangi başka ne gibi takviye kullanmami önerirsiniz Düşük amh var ve 1 2 ay önceden takviyelerimi alayim diyorum
Ilaclar tabiki farklı ama bazıları da işte 2 3 aydan akdeniz usulü beslenme ve vitamin takviyesi kullanin diyolar canim. Doğal olamayacağı belli ama işte yine bende kalite artsın diye çabalıyorumbenim de amh düşüktü 0,4 lerdeydi yanlış bilmiyosam yapmadığım kalmamıştı incir kürleri, çakış suyu mu dersin hepsi yaa olmayınca olmuyo
ben bu tedavi sürecinde verilen ilaçlar etkili oldu gibi hissediyorum pozitif olmasında,hepimiz her yolu deniyoruz
inşallah tüp bebek sürecin çok güzel geçer
Ne kadar güzel haberler ile dolu bir grup oldu burasi,maşallahHepinizi tebrik ederim,darisi basimiza insallah
Kızlaar dayanamadım 5. Gün idrarda baktım çift çizgiyi gördümAllah bekleyen herkese nasip etsin
aiyyyyy hadi gözün aydınnkatlanarak artsın inşallah
Gözünüz aydın ilk tüp bebek mi birde problem neydi acaba canimKızlaar dayanamadım 5. Gün idrarda baktım çift çizgiyi gördümAllah bekleyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?