Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Tebrik ederim canım belirgin çıkmış maaşallah sağlıkla ilerlesin inşallah

güzel haberi aldım 734 çıktı

Ohhh harikaaaa maaşallah değerinde çok güzel. Sağlıkla ilerlesin canım. 1 ekim büyük gün ozmn güzel haberlerle geliyoruz inşalşah

çok sevindim canım benim, sağlıkla ilerlesin inşallah

Eylül ayı hepimize uğurlu gelsin inşallah pozitif alan arkadaşlar tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin benim de az kaldı ben evde test yapmıycam direk gidip kan vericem 28 eylülde

sabredersen en güzelini yapmış olursun ben son dakika duramadım

inşallah çok güzel sonuç alacaksın hepimiz de seni burada tebrik edicezz

Selam kızlar tup bebek oncesi heniz ilaclara biseylere baslamadan ne gibi takviyeler onerirsiniz ben folik asit omega3 koenzim q10 kullanıyorum 2 aydir clife macun kullandım bu ay ara vericem regl zamani zeytinyağında incir yapicam ve sabahları keçiboynuzu özü yiyorum Aranizda PROWOMEN kullanan varmı ise yariyormu yada herhangi başka ne gibi takviye kullanmami önerirsiniz Düşük amh var ve 1 2 ay önceden takviyelerimi alayim diyorum

Maşallah kızlar hep pozitif sonuçlar var hepimiz burdan 2022 mayıs-2022 haziran anneleri grubuna terfi edelim InşAllah transferimin 4. Günü eğer gebelik nasip olursa sezeryan olduğum için doğumum 8 haziran görünüyo oğlumu da 10 haziranda doğurmuştum. Tarihlerin yakın olması bana ayrı heyecan veriyo❤❤❤❤

benim de amh düşüktü 0,4 lerdeydi yanlış bilmiyosam yapmadığım kalmamıştı incir kürleri, çakış suyu mu dersin hepsi yaa olmayınca olmuyo

ben bu tedavi sürecinde verilen ilaçlar etkili oldu gibi hissediyorum pozitif olmasında,hepimiz her yolu deniyoruz

inşallah tüp bebek sürecin çok güzel geçer

Ilaclar tabiki farklı ama bazıları da işte 2 3 aydan akdeniz usulü beslenme ve vitamin takviyesi kullanin diyolar canim. Doğal olamayacağı belli ama işte yine bende kalite artsın diye çabalıyorum

3.gün embriyosu transfer olup pozitif sonucu alan arkadaşlarım embriyolarınız kaç hücreliydi benim 3. Gün embiriyosu 6 hücreli aplus kalite embiriyom 15 eylülde transfer oldum 26 Eylül test günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…