Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Daha ne olsun tebrıkler cnm

Kızlar bugün benim 7.gunum dayanamadım teset yaptım silik cikti bakarmisin

Silik çizgi var canm gözün aydın gittikçe koyulaşır inş

Teşekkür ederim amin inş darısı başına olsun
İnşallah güzel sonuç alırsın
Benim kan sonucum biraz yüksek çıktı aslında ikiz olabilir gibi ama belli değil muayene de anlaşılacak sanırım

allahım hadi bu sefer olsun yaaa

Yaaaaaaa saçmalamaaa basbaya olmuş bu işşşşşş bide akşam idrarı bu sabah yapsan ohooooo

tamam artık ağlamıycam ne güzel insanlarsınız, herkesin sonucu çok güzel olur inşallah

Hadi bakalım yarın da diğer güzel haberini bekliyoruz sevinçten ağlamak serbest canım vallahi dr odasında hıçkıra hıçkıra ağladım kağıdı elime verdiklerinde.. napalım çok bekledik

Hadi bakalım yarın da diğer güzel haberini bekliyoruz sevinçten ağlamak serbest canım vallahi dr odasında hıçkıra hıçkıra ağladım kağıdı elime verdiklerinde.. napalım çok bekledik
Kim ağlamazki ne zamandır bekliyordun canim birde nerede yaptırdın özel mi devletmi hangi klinik özelde ise ne kadara maal oldu

Kim ağlamazki ne zamandır bekliyordun canim birde nerede yaptırdın özel mi devletmi hangi klinik özelde ise ne kadara maal oldu

4yıldır uğraşıyoruz bir negatif denememiz var. Doğal yolla olmuş bir kızım var benim ama kardeşi olsun deyince olmadı işte bitürlü… Özel klinikte oldu 20 bini buluyo.. ilaç masrafım çok oldu sadece haftada 500 tl intralipid serum alıyorum vs.. allah herkesin yardımcısı olsun

Maddi manevi çok zor rabbim herkese yardım etsin herkes pozitif sonuç alir inşallah

bu benim 3. denememdi ilk ikisi başka bi tüp bebek merkeziydi, bu sonuncusu bahçeci altunizade, inşallah yarın güzel haberi de verirler hevesim kursağımda kalmaz
histeroskopi de yaptık bu sefer rahme çizik atılmıştı, ilaçlarla, tüp bebek tedavisiyle bunların tamamında 30 u geçtik
hem ruhen hem maddiyat olarak yorucu bi süreç ama sonumuz ışıklı aydınlık olsun

aa sen onu Purple'a sormuştun galiba bi cevap da benden gelmiş oldu

Güzel bi haberde senden gelir inşallah teşekkürler cevabın için canim bende takipteyim şimdiden öğrenim nasıl bir yola giriyorum nelerle karşılaşacağım tecrübe edinim

1 Ekim'e bir şey kalmadıinşallah sağlıkla keseyi de göreceksin bütün bunlara değecek

Bence gayet net görünüyor. Hadi bakalım gözün aydın, Allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallah kaçıncı günün cnm?

İnşallah canım benim hepimiz sağlıkla kavuşalım

güzel haberi aldım 734 çıktı

2 gün sonra tekrar kan veriyorum haftaya cumaya verdi bana da randevu kese için kese tarihimiz aynı oldu Purple

bunu yazan oldu ben de yazıyorum, geride kalanlar n'olur belirti aramayın hiç belirtisiz gittim, göğüs hassasiyeti oluyor ya bazılarında bende hiç olmadı, ara ara regl olacakmışım hissinden başka bir şey olmadı, hiçbir şey hisssetmeyenler nolur üzülmesin, hissedilmeyebiliyo

burası güzel sonuçlarla dolar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…