- 4 Kasım 2019
- 1.549
- 1.060
- 133
- 29
Olmuş iştebu arada tek halini de atıyorum, nolur olmuş deyin olmuş olsun bu sefer nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmuş iştebu arada tek halini de atıyorum, nolur olmuş deyin olmuş olsun bu sefer nolur
Hayırlı olsun canım çizgi gayet net
Olmuş işte
Hayırlı olsun canımbu arada tek halini de atıyorum, nolur olmuş deyin olmuş olsun bu sefer nolur
Daha ne olsun tebrıkler cnmbenim yarın kan testim vardı bugün 11. günüm, her şeye hazırlıklı olayım diye evde test yaptım az önce ama anlamadım. üstteki yapılmış test alttaki kullanılmamış test. acaba alttaki yanıltıyo mu beni yani gerçekten silik bi çizgi var mı yoksa orası zaten hassas çizgisi ve ben onu mu görüyorum? çok karışık anlattım ama siz anlamışsınızdır ekliyorum görseli
allahım hadi bu sefer olsun yaaa
Kızlar bugün benim 7.gunum dayanamadım teset yaptım silik cikti bakarmisin
Çok sevindim maşallah darısı bana benim de yerlerde 0.03 ölüm gibi birşeydi ilk duyduğumda ama düzenli regl olurum her ay 12 ve 14 günlere ovulasyonda pik görüyorum umarım tedavi ile olumlu sonuç alırım sizin ikizmi tekmi şuan bebekler
allahım hadi bu sefer olsun yaaa
Yaaaaaaa saçmalamaaa basbaya olmuş bu işşşşşş bide akşam idrarı bu sabah yapsan ohooooo
tamam artık ağlamıycam ne güzel insanlarsınız, herkesin sonucu çok güzel olur inşallah
Kim ağlamazki ne zamandır bekliyordun canim birde nerede yaptırdın özel mi devletmi hangi klinik özelde ise ne kadara maal olduHadi bakalım yarın da diğer güzel haberini bekliyoruz sevinçten ağlamak serbest canım vallahi dr odasında hıçkıra hıçkıra ağladım kağıdı elime verdiklerinde.. napalım çok bekledik
Kim ağlamazki ne zamandır bekliyordun canim birde nerede yaptırdın özel mi devletmi hangi klinik özelde ise ne kadara maal oldu
Maddi manevi çok zor rabbim herkese yardım etsin herkes pozitif sonuç alir inşallah4yıldır uğraşıyoruz bir negatif denememiz var. Doğal yolla olmuş bir kızım var benim ama kardeşi olsun deyince olmadı işte bitürlü… Özel klinikte oldu 20 bini buluyo.. ilaç masrafım çok oldu sadece haftada 500 tl intralipid serum alıyorum vs.. allah herkesin yardımcısı olsun
Kim ağlamazki ne zamandır bekliyordun canim birde nerede yaptırdın özel mi devletmi hangi klinik özelde ise ne kadara maal oldu
Güzel bi haberde senden gelir inşallah teşekkürler cevabın için canim bende takipteyim şimdiden öğrenim nasıl bir yola giriyorum nelerle karşılaşacağım tecrübe edinimbu benim 3. denememdi ilk ikisi başka bi tüp bebek merkeziydi, bu sonuncusu bahçeci altunizade, inşallah yarın güzel haberi de verirler hevesim kursağımda kalmaz
histeroskopi de yaptık bu sefer rahme çizik atılmıştı, ilaçlarla, tüp bebek tedavisiyle bunların tamamında 30 u geçtik
hem ruhen hem maddiyat olarak yorucu bi süreç ama sonumuz ışıklı aydınlık olsun
aa sen onu Purple'a sormuştun galiba bi cevap da benden gelmiş oldu
4yıldır uğraşıyoruz bir negatif denememiz var. Doğal yolla olmuş bir kızım var benim ama kardeşi olsun deyince olmadı işte bitürlü… Özel klinikte oldu 20 bini buluyo.. ilaç masrafım çok oldu sadece haftada 500 tl intralipid serum alıyorum vs.. allah herkesin yardımcısı olsun
1 Ekim'e bir şey kalmadıinşallah sağlıkla keseyi de göreceksin bütün bunlara değecek
Bence gayet net görünüyor. Hadi bakalım gözün aydın, Allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallah kaçıncı günün cnm?Eki Görüntüle 2921029 Ayyy kızlar bunu da bu sabah yaptım benim gördüğümü sizde görüyorsunuz dimi dünkü cok silikti bugün biraz daha netleşmis kan vermedim henüz inşallah sevincimiz kursağımızda kalmaz.
Evet canım çok net çıkmış hayırlı olsunSağlıkla devamı gelir umarımEki Görüntüle 2921029 Ayyy kızlar bunu da bu sabah yaptım benim gördüğümü sizde görüyorsunuz dimi dünkü cok silikti bugün biraz daha netleşmis kan vermedim henüz inşallah sevincimiz kursağımızda kalmaz.
İnşallah canım benim hepimiz sağlıkla kavuşalım