Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese selamlar,
Eylül ayı hepimize umut olur umarim.
Ben 33 yasindayim.Ilk tup bebek denememiz.
14 Eylul'de transferimiz gerceklesti.3.gun embriyosu.
25 Eylül test günümüz bakalim,hayirlisiyla guzel haber aliriz insallah.
Herkesin gönlünden geceni Rabbim hakkinda hayirli eylesin.
Merhaba cnm, daha çok erken sanki test için. Belirtiyor de takılma pozitifim bugün 16. Gün ama hala öyle aman aman hissettiğim bir şey yok ara sıra bel ve kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet var. Normal zamanlarda bile ara sıra hissettiğimiz şeyler bunlar o yüzden gerçekten belirtilere hiç kafanı takma Testi de 7. Günden önce başlama bence moralin bozulabilir negatif görünceMerhaba kızlar . Sonucu pozitif olan her kesi tebrik ediyorum . Ben de 18 eylülde transfer oldum .hic bir belirtim yok. Ara sira sağ kasıkda agrı degilde hassasiyyet hiss ediyorum .belirti sayilmaz o da ,belkide psikolojik . Beklemek cok zor .28eylul kan testi vericem . Yarin idrar testi yapsammi dusunuyorum amma korkuyorumda . Bu arada ben yurtdışından yaziyorum
Güzel haberlerini alıcaz inşallahyarın da ben gidiyorum teste ve korkuyorum inşallah güzel sonuçlar alırız
Benim doktorum sanırım her ikisini bir an da görmek istedi o yüzden o zaman gelmemi istediAynı gün olmuşuz canım benimde keseyi görecek büyük ihtimalle ilk sonraki haftaya tekrar çağırır sanırım kalp atışı için
Çok erken canım bence yapma. Çıkmaz o kısa süredeMerhaba kızlar . Sonucu pozitif olan her kesi tebrik ediyorum . Ben de 18 eylülde transfer oldum .hic bir belirtim yok. Ara sira sağ kasıkda agrı degilde hassasiyyet hiss ediyorum .belirti sayilmaz o da ,belkide psikolojik . Beklemek cok zor .28eylul kan testi vericem . Yarin idrar testi yapsammi dusunuyorum amma korkuyorumda . Bu arada ben yurtdışından yaziyorum
Bugün hemşiremle görüştüm. Kalp atışını duyalım girişinizi o şekilde yapalım dedi.sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı kızlar?
Bende 16 sında transfer oldum.bugün bende de kasık ve bel ağrısı fazlasıyla oldu,içini ferah tut inşallah tutunmuşlardır bebişlerMerhaba arkadaşlar 16 eylülde transferim oldu ikinci transferim ilki negatifti. Erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba transferden sonra hep adet olacak gibi kasık agrılarım oldu
İnşallah canım benim transferden sonra hep agrıdı bazen yanma bazende hafif sancı şeklinde oldu. Belim kalçalarım bacaklarım öyle ağrıyor ki kullandığımız ilaçlarında etkisi vardır tabiki ama sanki adet olacakmışım gibi korkuyorum bu benim ikinci denemem ilki de negatifti cok üzülürümBende 16 sında transfer oldum.bugün bende de kasık ve bel ağrısı fazlasıyla oldu,içini ferah tut inşallah tutunmuşlardır bebişler
Olumlu düşünelim canım olumlu olsun inşallah Benim ilk denemem 5. Gün 2 embriyo transfer edildi ama çok var okuduğum kadarıyla bu ağrıları yaşayıp pozitifi gören ümidimizi kaybetmeyelim güzel haberler vereceğiz inşİnşallah canım benim transferden sonra hep agrıdı bazen yanma bazende hafif sancı şeklinde oldu. Belim kalçalarım bacaklarım öyle ağrıyor ki kullandığımız ilaçlarında etkisi vardır tabiki ama sanki adet olacakmışım gibi korkuyorum bu benim ikinci denemem ilki de negatifti cok üzülürüm
Eki Görüntüle 2920851 Dayanamadım ve test yaptım 5.gün embriyo AA kalite bugün 7.gün ben cok az bi silik gördüm ama birde siz bakın
Bence baya net. olmuş yani hayırlı olsunbu arada tek halini de atıyorum, nolur olmuş deyin olmuş olsun bu sefer nolur
Aynen var çizgi ama tekrarla canım testi hayırlı olsun diyelimEki Görüntüle 2920851 Dayanamadım ve test yaptım 5.gün embriyo AA kalite bugün 7.gün ben cok az bi silik gördüm ama birde siz bakın
Hayırlı olsun canım çizgi gayet netbu arada tek halini de atıyorum, nolur olmuş deyin olmuş olsun bu sefer nolur
Evet var 9 gün daha belli olur artıkEki Görüntüle 2920851 Dayanamadım ve test yaptım 5.gün embriyo AA kalite bugün 7.gün ben cok az bi silik gördüm ama birde siz bakın