Bana 30 eylülde baktır dediler 18 eylülde transfer oldum 5. Gün embriyosu, zaman geçmiyorrr inşallah tutunuz bebişlerAynı hastanede tedavi görmüşüzbenimde 6. günüm bugün 28 Eylül test günüm ben evde test yapmayı düşünmüyorum. Moralimin bozulmasını istemiyorum yok yere. İnşallah sağlıkla tutunur bebişlerimiz
Evde yapınca kaçıncı gün silik çıkıyor ortalama acaba benim 4. Günüm bugün yapayım mı çok kararsız kaldım evde idrar testi, allah sağlıcakla kucağına almanı nasip eylesin bebişleri canım çok sevindim senin adınaBıde kızlar cidden belirti aramayın burda bekleyen arkadas lar ıcın soylıyorum kimisinde belirti hıc olmuyor kimisinde cok oluyor o kadar ılac o kadar iğne kullanmama ragmen aman aman belirti yasadıgımı bilmem bıde betaya gore benim dusuk cıkmıstı hep tek diye dusunduk hatta gecen hafta doktorum da beta dusuk tek olabilir dedi bugun keseyı gormeye gıttıgımızde hatta 1 tanesi gorundu dıgerı saklanmış sonradan cıktı ortayao yuzden betaya gore falan hıc dusunmeyın evde kaset gebelık testi yapanlar sılıkte cıksa oluyor gercekten evde yapıyorsanız tekrarlayın zaten hergun bir tık daha koyulasıyor bu ay ugurlu geldi hepimize devamıda gelir ınsallah
Tesekkur ederım canım benim tup bebek olarak ilk bundan once normal yolla Bı gebelık olmustu kimyasal gecen senede asılama yaptım o da kimyasal oldu tup bebek olarak ilk canımHayırlı olsun. Sizin bu ikinci denemeniz miydi, ilki kimyasal mıydı? Benim de ağustosta ilk denemede kimyasal oldu siz ikinciyle arasında ne kadar süre beklediniz acaba?
Bence gayet iyi canım benim de beta degerlerım dusuktu ikiz oldugunu oğrendık insandan insana degısıyorKızlar dün yine kan vardim (15.gün) 920 çıkmış. İyi mi az mı bilemedim?
Kızlar dün yine kan vardim (15.gün) 920 çıkmış. İyi mi az mı bilemedim?
Herkese merhabalar bende amh düşüklüğü var amh düşüklüğü olup tüp bebek yaptıran varmı birde esim de varikosel başlangıcı varmış ameliyat olup olmayacağı belli değil bu ay hormon testi yaptiricam dahiliyeden onay alcam rutin işlemler tahliller vs. birdahaki ay adette arayın dediler bu arada ege universitesine gidiyorum ilk tup bebek denemem olcak yas 36 10 aydir evliyim
Canım ben 5.yada 6. Gun yaptım ilk silik cıkmıstı sonra ki yaptığımda Bı tık daha koyuydu ki ben bide o zamanlarda catlatma ıgnesı de vuruluyordum acaba onun etkisimı diye cok dusunmustum ama Allaha sukur ilk pozıtıftı duyduk simdi de keselerı gorduk ınsallah sızede nasip olur canımEvde yapınca kaçıncı gün silik çıkıyor ortalama acaba benim 4. Günüm bugün yapayım mı çok kararsız kaldım evde idrar testi, allah sağlıcakla kucağına almanı nasip eylesin bebişleri canım çok sevindim senin adına
4. Gün de çıkmaz cnm ya boşuna stres olma kaçıncı gün embriyosu bilmiyorım ama burda gözlemlediğim 3. Gün için 10.gün 5. Gün embriyosu için de 8. Gün yapmak daha garanti.Evde yapınca kaçıncı gün silik çıkıyor ortalama acaba benim 4. Günüm bugün yapayım mı çok kararsız kaldım evde idrar testi, allah sağlıcakla kucağına almanı nasip eylesin bebişleri canım çok sevindim senin adına
Benm transfer 31 agustostu canım 10. Gun tahlil gunuydu 10 eylul ilk kan verdim 12 eylul de ikinci kanı verdim o gunden sonra 10 gun sonra keseyi goruruz demıslerdı dun gorduk sukurkızlar keseleri transferden sonra kaçıncı gün gördünüz? benim doktorum 21. gün olmuş oluyor transfer sonrası çağırdı
5. Gün embriyosu benim ki 8. Gün yaptı çıktı canım.Evde yapınca kaçıncı gün silik çıkıyor ortalama acaba benim 4. Günüm bugün yapayım mı çok kararsız kaldım evde idrar testi, allah sağlıcakla kucağına almanı nasip eylesin bebişleri canım çok sevindim senin adına
Doktor demişti düşük tekrar yaptır diye. Şimdi haber verdim daha dönmedi bakalım ne diyecek herhalde artık tekrarlatmazÇok iyi canım kat kat artmışşşş.. bence artık tekrarlayıp stres olma doktor mu istiyor? Gayet güzel
Çok sevindim maşallah darısı bana benim de yerlerde 0.03 ölüm gibi birşeydi ilk duyduğumda ama düzenli regl olurum her ay 12 ve 14 günlere ovulasyonda pik görüyorum umarım tedavi ile olumlu sonuç alırımBenim amh yerlerdeydi sadece 3 yumurta toplandı 2 tanesini transfer ettik ve çok şükür pozitifUmut her zaman var.. sağlıklı tek bir yumurta yeter allahım izniyle
Bende o civarda yapayım o zaman canım teşekkür ediyorum5. Gün embriyosu benim ki 8. Gün yaptı çıktı canım.
Aynı gün olmuşuz canım benimde keseyi görecek büyük ihtimalle ilk sonraki haftaya tekrar çağırır sanırım kalp atışı içinCanım benim kan da çıktı çağırmadı 11 ekim de gelin kese ve kalp atışını dinleyelim dedi7 Eylül transfer günüm dü
Canım ben 5.yada 6. Gun yaptım ilk silik cıkmıstı sonra ki yaptığımda Bı tık daha koyuydu ki ben bide o zamanlarda catlatma ıgnesı de vuruluyordum acaba onun etkisimı diye cok dusunmustum ama Allaha sukur ilk pozıtıftı duyduk simdi de keselerı gorduk ınsallah sızede nasip olur canım
11. günde oldu canım sonra 13. 15. ve 16 ve 17 de oldu. sonra ilacın kullanımını değiştridi doktor 2 gündür iyi gibiTebrık edıyorum cnm lekelenme transferın kaçıncı günü oldu .benım de dün transferim oldu
merhaba çok erken daha ben 7. gün akşam erken gebelik ile öğrenmiştim 5. gün embriyosuydu aa kalite bana kalırsa aynı şartlarsa cnm 8. gün yap en azındanMerhaba kızlar . Sonucu pozitif olan her kesi tebrik ediyorum . Ben de 18 eylülde transfer oldum .hic bir belirtim yok. Ara sira sağ kasıkda agrı degilde hassasiyyet hiss ediyorum .belirti sayilmaz o da ,belkide psikolojik . Beklemek cok zor .28eylul kan testi vericem . Yarin idrar testi yapsammi dusunuyorum amma korkuyorumda . Bu arada ben yurtdışından yaziyorum
Merhabalar canım hayırlısı olsun diliyorum sana da .benim de test günüm 30 EylülMerhaba kızlar . Sonucu pozitif olan her kesi tebrik ediyorum . Ben de 18 eylülde transfer oldum .hic bir belirtim yok. Ara sira sağ kasıkda agrı degilde hassasiyyet hiss ediyorum .belirti sayilmaz o da ,belkide psikolojik . Beklemek cok zor .28eylul kan testi vericem . Yarin idrar testi yapsammi dusunuyorum amma korkuyorumda . Bu arada ben yurtdışından yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?