Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Bana 30 eylülde baktır dediler 18 eylülde transfer oldum 5. Gün embriyosu, zaman geçmiyorrr inşallah tutunuz bebişler

Herkese merhabalar bende amh düşüklüğü var amh düşüklüğü olup tüp bebek yaptıran varmı birde esim de varikosel başlangıcı varmış ameliyat olup olmayacağı belli değil bu ay hormon testi yaptiricam dahiliyeden onay alcam rutin işlemler tahliller vs. birdahaki ay adette arayın dediler bu arada ege universitesine gidiyorum ilk tup bebek denemem olcak yas 36 10 aydir evliyim

Evde yapınca kaçıncı gün silik çıkıyor ortalama acaba benim 4. Günüm bugün yapayım mı çok kararsız kaldım evde idrar testi, allah sağlıcakla kucağına almanı nasip eylesin bebişleri canım çok sevindim senin adına

Hayırlı olsun. Sizin bu ikinci denemeniz miydi, ilki kimyasal mıydı? Benim de ağustosta ilk denemede kimyasal oldu siz ikinciyle arasında ne kadar süre beklediniz acaba?
Tesekkur ederım canım benim tup bebek olarak ilk bundan once normal yolla Bı gebelık olmustu kimyasal gecen senede asılama yaptım o da kimyasal oldu tup bebek olarak ilk canım

Benim amh yerlerdeydi sadece 3 yumurta toplandı 2 tanesini transfer ettik ve çok şükür pozitif Umut her zaman var.. sağlıklı tek bir yumurta yeter allahım izniyle

Canım ben 5.yada 6. Gun yaptım ilk silik cıkmıstı sonra ki yaptığımda Bı tık daha koyuydu ki ben bide o zamanlarda catlatma ıgnesı de vuruluyordum acaba onun etkisimı diye cok dusunmustum ama Allaha sukur ilk pozıtıftı duyduk simdi de keselerı gorduk ınsallah sızede nasip olur canım

4. Gün de çıkmaz cnm ya boşuna stres olma kaçıncı gün embriyosu bilmiyorım ama burda gözlemlediğim 3. Gün için 10.gün 5. Gün embriyosu için de 8. Gün yapmak daha garanti.

kızlar keseleri transferden sonra kaçıncı gün gördünüz? benim doktorum 21. gün olmuş oluyor transfer sonrası çağırdı
Benm transfer 31 agustostu canım 10. Gun tahlil gunuydu 10 eylul ilk kan verdim 12 eylul de ikinci kanı verdim o gunden sonra 10 gun sonra keseyi goruruz demıslerdı dun gorduk sukur

5. Gün embriyosu benim ki 8. Gün yaptı çıktı canım.

Benim amh yerlerdeydi sadece 3 yumurta toplandı 2 tanesini transfer ettik ve çok şükür pozitif Umut her zaman var.. sağlıklı tek bir yumurta yeter allahım izniyle
Çok sevindim maşallah darısı bana benim de yerlerde 0.03 ölüm gibi birşeydi ilk duyduğumda ama düzenli regl olurum her ay 12 ve 14 günlere ovulasyonda pik görüyorum umarım tedavi ile olumlu sonuç alırım sizin ikizmi tekmi şuan bebekler

Canım benim kan da çıktı çağırmadı 11 ekim de gelin kese ve kalp atışını dinleyelim dedi 7 Eylül transfer günüm dü
Aynı gün olmuşuz canım benimde keseyi görecek büyük ihtimalle ilk sonraki haftaya tekrar çağırır sanırım kalp atışı için

tebrikler gözün aydın

Merhaba kızlar . Sonucu pozitif olan her kesi tebrik ediyorum . Ben de 18 eylülde transfer oldum .hic bir belirtim yok. Ara sira sağ kasıkda agrı degilde hassasiyyet hiss ediyorum .belirti sayilmaz o da ,belkide psikolojik . Beklemek cok zor .28eylul kan testi vericem . Yarin idrar testi yapsammi dusunuyorum amma korkuyorumda . Bu arada ben yurtdışından yaziyorum

merhaba çok erken daha ben 7. gün akşam erken gebelik ile öğrenmiştim 5. gün embriyosuydu aa kalite bana kalırsa aynı şartlarsa cnm 8. gün yap en azından

Merhabalar canım hayırlısı olsun diliyorum sana da .benim de test günüm 30 Eylül Beklemek cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…