Cuma test sonucunu da paylaşırsın bizimle canım. Ben ilk gördüğüm de kaset rette hüngür hüngür ağladımmmmTeşekkürler Heyecandan duramıyorum darısı herkese
İnşallah bende sevinçten hüngür hüngür ağlarimCuma test sonucunu da paylaşırsın bizimle canım. Ben ilk gördüğüm de kaset rette hüngür hüngür ağladımmmm
Cok tesekkur ederım canım darısı seninde basına inşallahhAllaaah ikiz miymişşşhadi gözün aydın senin de çifte mutlulukkk
Kızlar bugün keseyi görmeye gittik ikiside tutmuşlar çok şükür inşallah ikizler gelecek
Hayırlı olsun canım senindeEvet öyle çıktı bizde iki olmamıştır diye düşünüyorduk çok şükür ikiside çıktı. Çok teşekkür ederim inşallah sağ salim kucağımızada almak nasip olur
Evet benim hiç belittim olmamıştı lekeleme dışında. Öyle de belirti olmasin zaten insanin yüreğine iniyorBıde kızlar cidden belirti aramayın burda bekleyen arkadas lar ıcın soylıyorum kimisinde belirti hıc olmuyor kimisinde cok oluyor o kadar ılac o kadar iğne kullanmama ragmen aman aman belirti yasadıgımı bilmem bıde betaya gore benim dusuk cıkmıstı hep tek diye dusunduk hatta gecen hafta doktorum da beta dusuk tek olabilir dedi bugun keseyı gormeye gıttıgımızde hatta 1 tanesi gorundu dıgerı saklanmış sonradan cıktı ortayao yuzden betaya gore falan hıc dusunmeyın evde kaset gebelık testi yapanlar sılıkte cıksa oluyor gercekten evde yapıyorsanız tekrarlayın zaten hergun bir tık daha koyulasıyor bu ay ugurlu geldi hepimize devamıda gelir ınsallah
18. Gun vajinal muayene ile göründü. Garanti olsun diye öyle demiştir.kızlar keseleri transferden sonra kaçıncı gün gördünüz? benim doktorum 21. gün olmuş oluyor transfer sonrası çağırdı
Hayırlı olsun. Sizin bu ikinci denemeniz miydi, ilki kimyasal mıydı? Benim de ağustosta ilk denemede kimyasal oldu siz ikinciyle arasında ne kadar süre beklediniz acaba?Bıde kızlar cidden belirti aramayın burda bekleyen arkadas lar ıcın soylıyorum kimisinde belirti hıc olmuyor kimisinde cok oluyor o kadar ılac o kadar iğne kullanmama ragmen aman aman belirti yasadıgımı bilmem bıde betaya gore benim dusuk cıkmıstı hep tek diye dusunduk hatta gecen hafta doktorum da beta dusuk tek olabilir dedi bugun keseyı gormeye gıttıgımızde hatta 1 tanesi gorundu dıgerı saklanmış sonradan cıktı ortayao yuzden betaya gore falan hıc dusunmeyın evde kaset gebelık testi yapanlar sılıkte cıksa oluyor gercekten evde yapıyorsanız tekrarlayın zaten hergun bir tık daha koyulasıyor bu ay ugurlu geldi hepimize devamıda gelir ınsallah
Beni de 22. Gün çağırdı. Beklemedeyizkızlar keseleri transferden sonra kaçıncı gün gördünüz? benim doktorum 21. gün olmuş oluyor transfer sonrası çağırdı
Bekleyiş hiç bitmiyor her şey güzel olsun da inşallah varsın bekleyelim artık :)Beni de 22. Gün çağırdı. Beklemedeyiz
Tebrık edıyorum cnm lekelenme transferın kaçıncı günü oldu .benım de dün transferim olduEvet benim hiç belittim olmamıştı lekeleme dışında. Öyle de belirti olmasin zaten insanin yüreğine iniyorhala yok belirti ne mide bulantısı ne baş dönmesi . Cok haif goguslerde dolgunluk ve dokununca sizlama var. Kolaylikla gecsin hepimizin hamileligi insallah
Aynı hastanede tedavi görmüşüzCanım ankara memorial benimkide bugün transferin 3. Günü çok heyecanlıyım bende gün sayıyorumameliyathanede oluyor evet
kızlar keseleri transferden sonra kaçıncı gün gördünüz? benim doktorum 21. gün olmuş oluyor transfer sonrası çağırdı
Benim cok kasık agrım oluyo adet olacak gibi şimdi belirti aramak değilde ya adet olursam düşüncesi insanı mahvediyor ee haliyle arayış içine giriyorsun sende böyle oldu mu sen bu şekilde agrı yaşadın mı vs diye. transferden sonra bi kasık agrısı başladı hala da var adet olcak gibi ağrıyor kimseye de diyemiyorum korkuyorum buradaki insanlar olmasa kime anlatırdım ayy iyiki varsınız kadınlar kulubu ailesiEvet benim hiç belittim olmamıştı lekeleme dışında. Öyle de belirti olmasin zaten insanin yüreğine iniyorhala yok belirti ne mide bulantısı ne baş dönmesi . Cok haif goguslerde dolgunluk ve dokununca sizlama var. Kolaylikla gecsin hepimizin hamileligi insallah
Kızlar dün yine kan vardim (15.gün) 920 çıkmış. İyi mi az mı bilemedim?Ben daha önce hiç idrar testi yapmamıştım son güne kadar daha önce söylemiştim belki hatırlayan vardırbeta 215 çıktı(12.gün). Doktor biraz düşük buldu o yüzden biraz endişeliyim ama sakin kalmaya çalışıyorum.
Yarın tekrar test vereceğim nasıl çıkacak merak ediyorum. Kendimi de hiç hamile gibi hissetmiyorum ya o his ne zaman geliyor acaba
Hiç belirtim olmadı hatta tutmadı diye düşündüm ama 8. Gün kaset teste çift çizgiyi görene kadarBıde kızlar cidden belirti aramayın burda bekleyen arkadas lar ıcın soylıyorum kimisinde belirti hıc olmuyor kimisinde cok oluyor o kadar ılac o kadar iğne kullanmama ragmen aman aman belirti yasadıgımı bilmem bıde betaya gore benim dusuk cıkmıstı hep tek diye dusunduk hatta gecen hafta doktorum da beta dusuk tek olabilir dedi bugun keseyı gormeye gıttıgımızde hatta 1 tanesi gorundu dıgerı saklanmış sonradan cıktı ortayao yuzden betaya gore falan hıc dusunmeyın evde kaset gebelık testi yapanlar sılıkte cıksa oluyor gercekten evde yapıyorsanız tekrarlayın zaten hergun bir tık daha koyulasıyor bu ay ugurlu geldi hepimize devamıda gelir ınsallah
Canım benim kan da çıktı çağırmadı 11 ekim de gelin kese ve kalp atışını dinleyelim dedikızlar keseleri transferden sonra kaçıncı gün gördünüz? benim doktorum 21. gün olmuş oluyor transfer sonrası çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?