Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Canım gözün aydın keseyi görmüşsün darısı bize inşallah sağlıkla devam etsin

yaa çok sevindim tatlım ikiz gibi görünüyor değerlerin

Bilmiyorım canım çok heyecanlandım gerçekten çokta merak ediyorum şuanda hakkımZda hayırlısı neyse o olsun inşallah

Kızlar bugün keseyi görmeye gittik ikiside tutmuşlar çok şükür inşallah ikizler gelecek

Oh maaşallah ikizlerimiz çifter çifter geliyor tebrik ederim kızlar allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar 16 eylülde transferim oldu ikinci transferim ilki negatifti. Erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba transferden sonra hep adet olacak gibi kasık agrılarım oldu

Merhaba arkadaşlar 16 eylülde transferim oldu ikinci transferim ilki negatifti. Erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba transferden sonra hep adet olacak gibi kasık agrılarım oldu

5. günde 6. günde sonuç alanlar oluyor ama acele etme, bir kaç gün daha bekle daha kana geçmediyse evdeki testte negatifi görürsen modun düşer, daha sağlıklı sonuç için bir kaç gün daha bekle inşallah güzel sonuç alırsın

Çok sağol tatlım darısı tüm beklenenlerin başına sağlıkla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…