2020 EYLÜL BANA MUCİZEMİ GETİRDİ.BU EYLÜLDE SİZLERİ EVLATLARİNİZA KAVUSTURSUN İNŞALLAH. TEDAVİ GÖREN BU YOLDA UĞRAŞAN TÜM ANNELER HEPİNİZ DUALARIMDASINIZ ❤ HAYIRLA VE SAĞLIKLA İNŞALLAH
aynen canım kendini dinleyipte üzülme daha fazla inan belirtiler aynı bilemiyorsun belirtisi olmayıpta olan insan da çoktu öyle düşün herşeyden önce nasip allah kalbimizden geçeni inşallah hayırlı kılsınAnladm cnm sagol.. bende sık idrara çıkıyorum.ama çok su içerim. Yaa evet belirtiler hep aynı ilaçlar da yapıyor ayırt etmek İmkansız aslında.. benim önceki pozitifimde test yaparken sabah idrarım turuncuya yakın koyu renk ve agır kokuyordu.. kendimi dinlemek istemiyorum artk ya
İnşallah canıminş sende olucaksın cnaım öyle düşün
Canım ne iş yapıyorsun? Transfer sonrası çalıştın mı hep?canım normal regli belirtileri gibi belirtiler vardı sadece ilk bir kaç günden sonra geceleri çok sık tuvalete kalkmaya başlamıştım tek farkı bu erken gebelik testi yaptım ben ilki iş dönüşü saat 6 da yaptım direk çıktı sonuç diğeride ertesi sabah 8. gün onda da direk çıktı çok şükür
Benim bugün 2. Gün bitti transferin ama tüm gün ayaktaydım bugünü öyle geçirdim.. Allah’a emanet artık. Yarın da böyle geçicek koşturmacayla.. korkuyorum umarım hata etmiyorumdur çalışmakla
Kızlar ya şuan kanama oldum koyu kahve gibi.çok tedirginimsabah çift çizgi gördüm idrar testin de. Yarın sabah gidicem kan vermeye kesin.
Bilgilendirdim canım. Takip edelim dedi dr. Ama çok korkuyorum ya adet olursamCnm sakin ol kırmızı olmadıkça hiiiç korkma ki bende kırmızı bile olmuştu 7. Haftamda yatıp dinlendim hiçbişey olmadı. lekelenmeler normal bence ilk zmnlar.. doktorunu bilgilendir herşeyden önce belki bi iğne ek bişey verir allaha emanet
Bende bugün hasta olacakmış hissi var böyle bir belirti olabilir mi moralim çok bozuk 8 in de olmustu transferim 20 Eylül de test günüm
Yok daha testlerin pozitifken adet niye olasın kötü düşünme bebeğin yerini sağlamlaştırırken yaptıgı lekelerdir bunlarBilgilendirdim canım. Takip edelim dedi dr. Ama çok korkuyorum ya adet olursam
Kaçıncı gün bugün canım maşallah çok güzel değerinMerhaba kızlar bugün sonucum 807 çıktı.Darisi sizlere olsun inşallah
Tamam canım öyle yapıyorum , Allah’ım can bahşetsin onlara inşallahAllaha emanet cnm artk rahim içinde güvendedir yer çekimiyle düşecek değil yaiçini rahat tut evde oldugunda dinlen
Ah ah duygular birbirine girdi çok iyi anlıyorum canım.. insan her türlüsünü düşünüyorBende bugün hasta olacakmış hissi var böyle bir belirti olabilir mi moralim çok bozuk 8 in de olmustu transferim 20 Eylül de test günüm
Çok sağol canımKaçıncı gün bugün canım maşallah çok güzel değerinaminnn inşallah
Süper canım maşallah çok güzel değerÇok sağol canım12.gunum
Teşekkür ederim canım sağolSüper canım maşallah çok güzel değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?