Bende öyle düşünüyorum. Öyle düşünmek istiyorum açıkçası. Şuan daha hiç gelmedi.Yok daha testlerin pozitifken adet niye olasın kötü düşünme bebeğin yerini sağlamlaştırırken yaptıgı lekelerdir bunlar
Merhaba kızlar bugün sonucum 807 çıktı.Darisi sizlere olsun inşallah
Son dondurulmuşlarım inşallah tutunurlarrMoral bozacak ne var canım hiçbişey olmaz içini ferah tut
Süperrr senin adına çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhMerhaba kızlar bugün sonucum 807 çıktı.Darisi sizlere olsun inşallah
Vardır bi hayır yasadıklarımızda.insallah bundan sonrası güzel olur cnm .2.gebeliğimde kalbı durmadı biz tahliye kararı aldık sonlandırdıkAnladım canım zor gerçekten Allah yardımcın olsun. Ama her gebelikte bu olucak diye bişey yok. Normalmiş bu yaşadıklarımız, yaşları genç olanların da başına geliyormuş. Belki altında başka bir sebep de vardır. Ya da embriyo sağlıksız olunca atıyor vücut . 2. Kaybında kendi mi durdu yine kalbi canım. Bana da ense kalınlığı çok yüksek demişlerdi yıkıldım resmen 30 yaşındaydım hayatımın en güzel 2. Hediyesiydi ilk kez doğal yolla hamile kalmıştım ama olmadı..
Çok teşekkür ederim canım sağolCanımmm çok sevindimm gözün aydın
Sağlıkla ilerlesin inşallahçift embriyomuydu senin ikiz olabilir sanki değerine bakınca
Amin çok teşekkür ederim.Senin de diğer arkadaşlarin da güzel haberlerini duyarız inşallahSüperrr senin adına çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
Bugün transferin kaçıncı günüydü cnm?Bende öyle düşünüyorum. Öyle düşünmek istiyorum açıkçası. Şuan daha hiç gelmedi.
Son dondurulmuşlarım inşallah tutunurlarr
7 Eylül de transfer oldum canım.Bugün transferin kaçıncı günüydü cnm?
Evet ciftti bakalım nasip onu da on güne öğreniriz sanırım
Aman Allah'ımBenim arkadaşımın 14.gün 500küsürlerde çıkmıştı üçüzdü bebekler
Aman Allah'ımAllah yardımcısı olsun işi çok zor. O zaman değerle çok da alakası yokmuş bunu öğrenmiş oluyoruz
cnm progestan fitil kullnıyor musunKızlar ya şuan kanama oldum koyu kahve gibi.çok tedirginimsabah çift çizgi gördüm idrar testin de. Yarın sabah gidicem kan vermeye kesin.
Evet hem iğne hem fitilcnm progestan fitil kullnıyor musun
fitil yapıyor cnm korkma benimde 7.gün başlamıştı 5 gün sürmüştü.Evet hem iğne hem fitil
Evet güzel am bir o kadar da zor.Allah hayırlısını nasip etsin herkes içinYani birden hızlı da yükselebiliyomuş çoğullarda hayırlısı ya ama ikiz güzel bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?