• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

B52FD053-B6FF-4F27-AE68-53FCBE269F38.jpeg

Eki Görüntüle 2916532
Kızlar çift çizgi çıktı inanamıyorum. Ağladım ya hüngür hüngür 🌸 cuma gününü bekliycem şimdi. Çok mutluyum allahım herkesi sevindirsin ❤️

Ay canım benım senın de mi kaybın vardı .bu sene içinde ben 7ayda 2defa normal yolla hamıle kaldım.birini 7.haftada diğerini 13.haftada kaybettim .ilkının kalp atışı durdu .2.sinin ise ense ödemi ve ense kalınlığı şüphesiyle down sendromlu olduğunu ogrendık amniyosentezle .benım ileri yaş ,o zaman 36 idim .su an 37.genetık sorunumuz yok bizim ama normal denememeye karar verdık .kolay hamıle kakıyorum ben ama devam etmıyor .şimdi tüp bebekte pgt tarama yaptırdık öyle işte .su an transfer günümü beklıyorum bu hafa olacak insallah
Anladım canım zor gerçekten Allah yardımcın olsun. Ama her gebelikte bu olucak diye bişey yok. Normalmiş bu yaşadıklarımız, yaşları genç olanların da başına geliyormuş. Belki altında başka bir sebep de vardır. Ya da embriyo sağlıksız olunca atıyor vücut . 2. Kaybında kendi mi durdu yine kalbi canım. Bana da ense kalınlığı çok yüksek demişlerdi yıkıldım resmen 30 yaşındaydım hayatımın en güzel 2. Hediyesiydi ilk kez doğal yolla hamile kalmıştım ama olmadı..

Benimde 21 Eylül'de toplanacak bugün iğneleri başladık . Bende çok merak ediyorum kızlar anneler bu süreçte neler olur banada anlatırmisiniz bu benim ilkim

Kızlar pozitif görenler belirtileriniz varmı bide idrar testi yaparken dikkat ettiyseniz idrarınız koyu renk ve kokulu muydu..

Kızlar pozitif görenler belirtileriniz varmı bide idrar testi yaparken dikkat ettiyseniz idrarınız koyu renk ve kokulu muydu..
canım normal regli belirtileri gibi belirtiler vardı sadece ilk bir kaç günden sonra geceleri çok sık tuvalete kalkmaya başlamıştım tek farkı bu erken gebelik testi yaptım ben ilki iş dönüşü saat 6 da yaptım direk çıktı sonuç diğeride ertesi sabah 8. gün onda da direk çıktı çok şükür

canım normal regli belirtileri gibi belirtiler vardı sadece ilk bir kaç günden sonra geceleri çok sık tuvalete kalkmaya başlamıştım tek farkı bu erken gebelik testi yaptım ben ilki iş dönüşü saat 6 da yaptım direk çıktı sonuç diğeride ertesi sabah 8. gün onda da direk çıktı çok şükür

Anladm cnm sagol.. bende sık idrara çıkıyorum.ama çok su içerim. Yaa evet belirtiler hep aynı ilaçlar da yapıyor ayırt etmek İmkansız aslında.. benim önceki pozitifimde test yaparken sabah idrarım turuncuya yakın koyu renk ve agır kokuyordu.. kendimi dinlemek istemiyorum artk ya🙄

Back