- 4 Kasım 2019
- 766
- 419
- 53
- 34
Eki Görüntüle 2916532
Kızlar çift çizgi çıktı inanamıyorum. Ağladım ya hüngür hüngür cuma gününü bekliycem şimdi. Çok mutluyum allahım herkesi sevindirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 2916533
Eki Görüntüle 2916532
Kızlar çift çizgi çıktı inanamıyorum. Ağladım ya hüngür hüngür cuma gününü bekliycem şimdi. Çok mutluyum allahım herkesi sevindirsin
Şükürler olsun ya. Allahım isteyen herkesi sevindirsin.bir güzel haber daha aldı bu başlık gözün aydın
Eki Görüntüle 2916533
Eki Görüntüle 2916532
İnşallah canımohh maaşallah harika bi haber daha Sağlıkla ilerlesin inşallah canım darısı bizlere
Anladım canım zor gerçekten Allah yardımcın olsun. Ama her gebelikte bu olucak diye bişey yok. Normalmiş bu yaşadıklarımız, yaşları genç olanların da başına geliyormuş. Belki altında başka bir sebep de vardır. Ya da embriyo sağlıksız olunca atıyor vücut . 2. Kaybında kendi mi durdu yine kalbi canım. Bana da ense kalınlığı çok yüksek demişlerdi yıkıldım resmen 30 yaşındaydım hayatımın en güzel 2. Hediyesiydi ilk kez doğal yolla hamile kalmıştım ama olmadı..Ay canım benım senın de mi kaybın vardı .bu sene içinde ben 7ayda 2defa normal yolla hamıle kaldım.birini 7.haftada diğerini 13.haftada kaybettim .ilkının kalp atışı durdu .2.sinin ise ense ödemi ve ense kalınlığı şüphesiyle down sendromlu olduğunu ogrendık amniyosentezle .benım ileri yaş ,o zaman 36 idim .su an 37.genetık sorunumuz yok bizim ama normal denememeye karar verdık .kolay hamıle kakıyorum ben ama devam etmıyor .şimdi tüp bebekte pgt tarama yaptırdık öyle işte .su an transfer günümü beklıyorum bu hafa olacak insallah
Mutluluğun daim olsun arkadaşım sağlıkla sürsün gebeliğin biz de çok mutlu oldukkEki Görüntüle 2916533
Eki Görüntüle 2916532
Çok teşekkürler canım. İnşallah aminMutluluğun daim olsun arkadaşım sağlıkla sürsün gebeliğin biz de çok mutlu oldukk
kan sonucum 163 çıktı kızlar çok şükür 5. gün embriyosu aa kalite 8. gün
Canım gözün aydın olsun sorun neydin sendekan sonucum 163 çıktı kızlar çok şükür 5. gün embriyosu aa kalite 8. gün
Maşallah canım.kan sonucum 163 çıktı kızlar çok şükür 5. gün embriyosu aa kalite 8. gün
Ben pcos hastasıyım canım eşim de bir sıkıntı yok bende de başka problem yok ama olmuyordu bir türlü malesefCanım gözün aydın olsun sorun neydin sende
canım normal regli belirtileri gibi belirtiler vardı sadece ilk bir kaç günden sonra geceleri çok sık tuvalete kalkmaya başlamıştım tek farkı bu erken gebelik testi yaptım ben ilki iş dönüşü saat 6 da yaptım direk çıktı sonuç diğeride ertesi sabah 8. gün onda da direk çıktı çok şükürKızlar pozitif görenler belirtileriniz varmı bide idrar testi yaparken dikkat ettiyseniz idrarınız koyu renk ve kokulu muydu..
Canım bende pcos var vallahi her konuştuğum pcoslu hamileBen pcos hastasıyım canım eşim de bir sıkıntı yok bende de başka problem yok ama olmuyordu bir türlü malesef
canım normal regli belirtileri gibi belirtiler vardı sadece ilk bir kaç günden sonra geceleri çok sık tuvalete kalkmaya başlamıştım tek farkı bu erken gebelik testi yaptım ben ilki iş dönüşü saat 6 da yaptım direk çıktı sonuç diğeride ertesi sabah 8. gün onda da direk çıktı çok şükür
inş sende olucaksın cnaım öyle düşünCanım bende pcos var vallahi her konuştuğum pcoslu hamile