- 15 Şubat 2016
- 532
- 489
- 103
Benimde 7.günüm canım bende de sıfır his.Merhaba herkese, benimde bugün transferimin 5. Günü. Dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi. Hiç bir şey hissetmiyorum. Tutmadı mı acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 7.günüm canım bende de sıfır his.Merhaba herkese, benimde bugün transferimin 5. Günü. Dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi. Hiç bir şey hissetmiyorum. Tutmadı mı acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Benim ilk transferimde kasık ağrım göğüslerimde şişlik olmuştu ama sonuç negatifti. Bunda ise hiç bir his yokBenimde 7.günüm canım bende de sıfır his.
Ay ne düşüneceğimi şaştım bende düşünmek istemiyorum ama pek mümkün değilBenim ilk transferimde kasık ağrım göğüslerimde şişlik olmuştu ama sonuç negatifti. Bunda ise hiç bir his yok
İnsan ister istemez sürekli kendini dinliyorAy ne düşüneceğimi şaştım bende düşünmek istemiyorum ama pek mümkün değil
Öyle tabi. Belirsizlik en kötüsü. İnşallah değsin bunca emeğe beklemeyeİnsan ister istemez sürekli kendini dinliyor
İnşallah cnmÖyle tabi. Belirsizlik en kötüsü. İnşallah değsin bunca emeğe beklemeye
Ben de de aynısı olmuştu ilk transferde her şey var dı bunda yokBenim ilk transferimde kasık ağrım göğüslerimde şişlik olmuştu ama sonuç negatifti. Bunda ise hiç bir his yok
İnşallah bunda olumlu sonuç alırızBen de de aynısı olmuştu ilk transferde her şey var dı bunda yok
Sadece çok az kasık ağrım var.İnşallah bunda olumlu sonuç alırız
Herkeste beta hemen kana karısmayabiliyor canım .sakin ol kendini üzme gününü beklemeye çalış bence ,daha var 14üne.senin tek embriyo mu transfer edıldı ?daha önce hıc hamıle kaldım mı ?yas kac ?Merhaba canım sabah dayanamadım test yaptım negatif test günüm 14 ü sanırım yok üzgünüm
Hiç belirti arama cnm .bi sürü kişi okudum burada belirti yaşayıp hamıle olmayan cunku ılacların etkısıyle belırtıler de olabiliyor.ya da hıc belirti hıssetmeyip hamıle olanlar da vardı .sakın moralını bozma iyi düşün iyi olsunMerhaba herkese, benimde bugün transferimin 5. Günü. Dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi. Hiç bir şey hissetmiyorum. Tutmadı mı acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Belirtin olmus muydu cnmBugün 7. Günüm en baştan öncesinde yapmayacağım demiştim.Aslinda kana kadar bekleyecektim ama görümcem çok baskı yaptı onun yanında kalıyorum tedavi için pazar dönüş inşallah.Kiramadim yaptım bir de dedim yoksa gidince eşimi hazırlarım bence yok gibisinden.Cok şükür çıktı devamı gelir inşallah
Simay tebrikler annesi sağlıkla da devam eder insallah .tek embriyo muydu ?Verdim canım pozitif dedı Allaha cok sukur ınsallah hepiniz cok guzel haberler alırsınız 2 gun sonra tekrarlıcam kan tahlili nı ınsallah devamı guzel gelir
Merhaba Menekse .ben de devlet okulunda öğretmenım arkadasım .20si gibi olacak transferim ,heyecanla beklıyorum .10 gün iyi rapor almışsın umarım ben de alabilirim .tedavıyi nerede gördün ?brn de korkuyorum ya rapor alamazsam diye sınıflar cok kalabalık branş öğretmeniyim .senın ilk deneme mi ? Yaş kaç ?kac embriyo transfer edildi ? İnsallah emeklerımızın karşılığını alırızYaa ne kadar çok ortak yönümüz varmış ben devlette öğretmenim, 10 gün rapor verdi benim doktorum. Sana da rapor verse doktor, idare yine de sorun çıkarır mı?
Sakin ol annesiMerhaba herkese, benimde bugün transferimin 5. Günü. Dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi. Hiç bir şey hissetmiyorum. Tutmadı mı acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Öyle.belirgin bir belirtim olmadı.Sadece transfer olduğum gece aşırı bir bel ağrım vardı sabaha kadar uyutmadi o derece bir de uykusuzluk uykularım yok oldu resmen hala devam ediyor.daha yeni dünden ara ara kasik batması adet ağrısı oluyor.Belirtin olmus muydu cnm
Merhaba cnm ben meslek dersi öğretmeniyim. Bizde de sınıflar 48 kişi valla doktoruna ısrar et çok ayakta kalıyorum de mutlaka olabildiğince rapor al.Merhaba Menekse .ben de devlet okulunda öğretmenım arkadasım .20si gibi olacak transferim ,heyecanla beklıyorum .10 gün iyi rapor almışsın umarım ben de alabilirim .tedavıyi nerede gördün ?brn de korkuyorum ya rapor alamazsam diye sınıflar cok kalabalık branş öğretmeniyim .senın ilk deneme mi ? Yaş kaç ?kac embriyo transfer edildi ? İnsallah emeklerımızın karşılığını alırız
Belirtin varmıydı canım. Maşallah yaKızlar bugün 8.günüm artık fotoğrafta daha net çıkmaya başladı. 6. Günümde çizgiyi ben uyduruyorum sanmıştım. Dün tüp bebek merkezine gidip kan vereyim dedim merak ettim ama yapmadılar daha çok erken düşük bir sonuç çıkarsa boşa üzülürsün git pazar gel dediler. Yarın kan testi var inşallah iyi haberler alırım stresten şiştim davul gibi oldum artık. Bana şans dileyin güzel bir değer alayım 9 yoldan sonra
Ayy valla çok net görünüyor resimde, Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin stresten şiştim diyorsun ama o bile hamilelikten olabilirKızlar bugün 8.günüm artık fotoğrafta daha net çıkmaya başladı. 6. Günümde çizgiyi ben uyduruyorum sanmıştım. Dün tüp bebek merkezine gidip kan vereyim dedim merak ettim ama yapmadılar daha çok erken düşük bir sonuç çıkarsa boşa üzülürsün git pazar gel dediler. Yarın kan testi var inşallah iyi haberler alırım stresten şiştim davul gibi oldum artık. Bana şans dileyin güzel bir değer alayım 9 yoldan sonra